DC Comics trebuie să iasă oficial din idei noi. Acea'Este singura modalitate prin care poți explica ce fac, repornind multe dintre iubitele desene animate Hanna-Barbera și transformându-le în benzi desenate, inclusiv ceva ce ei numesc Scooby Apocalypse.

Scooby Apocalypse a fost anunțat într-un articol exclusiv cu Divertisment săptămânal alături de repornirile Wacky Races, Johnny Quest și The Flintstones. Deși unele dintre alegerile pe care le fac cu acele benzi desenate pot fi puțin dubioase – Wacky Race Land arată mult mai mult "înfricoșător" decât nebunesc – arta lui Shaggy și a bandei a fost cea care ne-a făcut cu adevărat să falim.

Cea mai notabilă diferență pentru noi este în apariția eroilor masculini (cel puțin a celor masculini umani). Atât Shaggy, cât și Fred au tatuaje! Shaggy, în mod firesc, pare să balanseze niște cerneală cu adevărat psihedelică. Aceasta'Este colorat, abstract, nebun – cam exact ceea ce v-ați aștepta să aibă o versiune actualizată a stonerului prost. Tatuajele sale sunt asortate cu o barba care seamana este gata pentru concurs și niște urechi calibrate. Noi'Sunt mulțumit de cerneală, nu atât de mult cu Shaggy'Este un alt accesoriu, dar spiritul iubitorului ratat vine în versiunea actualizată.

Vom ghici că acești doi nu ne-ar deranja să împărtășim o comună sau cinci.

Noi'ghicind din nou aceste două nu ar'nu vă deranjează să împărtășiți o comună sau cinci.

Asta ne conduce la Fred. Oh Fred. Liderul bandei este, din motive pe care nu le putem înțelege, împerecherea ascotului său tradițional cu un tee muscular și câteva tatuaje tribale. Și oricât de ridicol arăta cu căștile și ceea ce pare a fi un uscător de păr armat, este tatuajul pe care ne concentrăm. De ce? De ce în lume liderul preppy al bandei poartă niște cerneală clasică din anii 1990? Și, pentru dragostea pentru tot ceea ce este sfânt, mai zvâcnește ascotul ?! Uite, dacă încerci să-l faci un Fred mai sumbru și mai întunecat, îl obținem, adăugând un tatuaj este o modalitate ușoară de a face această tranziție. Dar trebuie să-i smulgi ascotul de pe gât și să-l arzi cu foc.

Fred trece cu siguranță printr-un fel de criză de identitate.

Fred trece cu siguranță printr-un fel de criză de identitate.

Da, înțeleg că este o prostie să disecăm o întreagă serie de benzi desenate bazată pe o singură fotografie, dar noul aspect atât al lui Fred, cât și al lui Shaggy nu-mi dau prea puțină credință că au reușit să repornească franciza într-un mod care aduce un omagiu adecvat original. După cum am spus mai devreme, Shaggy'Cerneala este la fața locului, chiar dacă credem că restul aspectului său este puțin prostesc. Fred este doar un dezastru. Daca asta'Cum îi imaginează creatorii, este clar că nu au făcut-o'Nu înțeleg nimic despre dezvoltarea personajului său în ultimii 40 de ani. Fred'E un tip ascot, nu un tip tribal. Și pe diagrama Venn a celor două lucruri, cercurile pur și simplu nu dau'nu se conectează. Deloc.

În ciuda tuturor diferitelor mele plângeri și frământări legate de repornire, în inima mea de inimă știu că eu'Voi prelua cel puțin câteva exemplare ale Scooby Apocalypse. Despre cercetare, desigur.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Unisex

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Unisex "Iubesc mușcăturile, dar nu la fel de greu ca mine" Tee de Dpcted Apparel