Sărbătoriți Donald Duck'A 82-a aniversare cu 12 tatuaje inteligente inspirate de Disney. Tatuajul nr. 6 este o revenire majoră!

Lăsa'Adevărat: Donald Duck îmbătrânește. 9 iunie 2016 împlinește 82 de ani, dar din fericire pentru el, el este un personaj Disney și nu un om. Astfel, el nu'Arăt o zi peste 25 și probabil că voi trăi pentru totdeauna. Yay! Dacă am putea fi toți personaje Disney. Rața cu temperament scurt a debutat în The Wise Little Hen în 1934 ca un rol secundar, capturând inimile fanilor din toată țara. Oamenii aveau nevoie de mai mult de domnul Duck și astfel el a devenit vedeta care este astăzi.

Nu a fost'Cu mult înainte ca el și Mickey Mouse să devină BFF – în anii 1940 a apărut în mai multe filme decât Mickey, dar asta nu'Nu le împiedicați prietenia. Vă amintiți când cei doi au condus un club de noapte, House of Mouse, în 2001 și au petrecut până în 2003? Vremuri bune. Bineînțeles că știi despre singura lui dragoste, Daisy Duck. Ca o adevărată parteneră, ea nu'Nu-i tolerezi izbucnirile și este clar că Donald ar fi tulburat fără ea lângă el. Mai jos, consultați tatuajele legendarului Duck Donald și câteva tatuaje ale prietenilor săi Mickey și Daisy.

La mulți ani, Donald Duck!

Donald Duck are un alter ego badass, Duck Avenger, cunoscut și ca Paperinik, Phantomias, Superduck, Super Donald și Phantom Duck. Tatuaj de Todd BaileyNu obține mai mult decât asta. Tatuaje de VilleUn tatuaj bolnav cu față dublă de @woo_tattooer.NBD doar Donald deghizat în Freddy Krueger din A Nightmare on Elm Street. Tatuaj realizat la Bravest Kids Tattoopahar de craniuIată copilul Donald acum aproximativ 81 de ani. Tatuaj de Darcie KaporMickey Mouse cu un animal de pluș al prietenului său Donald Duck. Donald, ce s-a întâmplat cu ochiul tău? Tatuaj de Andy WalkerDaisy canalizând afișul celui de-al doilea război mondial de J. Howard Miller. #girlsrule Tatuaj de @pavel_livseyBaby Daisy, care are acum 76 de ani.CLICK AICI pentru a afla cum să vorbești cu un străin despre tatuajele sale!Donald Duck a fost redactat în 1942, ceea ce l-ar fi făcut în vârstă de 8 ani. Mod de a lua unul pentru prietenul echipei. Tatuaj de Oscar CastrillonO altă versiune a lui Freddy Krueger a lui Mr. Duck, în timp ce Mickey are rolul de Joker. Tatuaj de Bartek KosAl doilea tatuaj cu față dublă din această galerie de @woo_tattooer, de data aceasta a Daisy Duck.Iată că sperăm că domnul Donald nu va primi niciodată IRL cu pene ca acest tatuaj. Tatuaj de Jase Alvatee negru cu cernealămagazin de cerneală

Donald Duck are un alter ego badass, Duck Avenger, cunoscut și ca Paperinik, Phantomias, Superduck, Super Donald și Phantom Duck.

Tatuaj de Todd Bailey