Deci vrei să-ți faci un nou tatuaj? În acest moment, probabil că ștergeți Instagram încercând să găsiți acel artist perfect, cu un stil unic, care să se potrivească ideilor din capul dvs. pentru următoarea piesă. Cu excepția faptului că ești împărțit între doi tatuatori incredibili și nu știi sigur pe cine să alegi. V-ați gândit vreodată să lăsați mai mult de un artist să lucreze la acea piesă viitoare? Poate ar trebui! Bine ați venit în lumea colaborărilor de tatuaje.

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Craniu condamnat" Shot Glass

De obicei, nu vedem prea multe colaborări de tatuaje astăzi. Nu de multe ori găsiți doi artiști și o pânză dispusă care toți vor să lucreze împreună pentru a da viață unei piese, dar din când în când se întâmplă. Cu colaborările de tatuaje putem vedea mai multe moduri diferite de abordare a unui tatuaj. Uneori artiștii care au stiluri similare lucrează împreună pentru a crea o piesă coezivă în care să afle ce artist a făcut ce parte este al naibii de aproape imposibil la vizualizarea rezultatului final. În alte colaborări, artiștii lucrează pentru a-și scoate la iveală stilurile de semnătură pentru a se completa reciproc în piesă, creând un design extrem de dinamic, dar încă straniu coeziv..

Colaborare tatuaj de Jason Clay Dunn și Joshua Hibbard

Colaborare tatuaj de Jason Clay Dunn și Joshua Hibbard

Colaborările seamănă foarte mult cu construirea de mozaicuri sau puzzle-uri pentru tatuaje, întrucât artiștii trebuie să se sprijine pe stilurile și estetica celuilalt pentru a face potrivirea colaborării. Uneori, un artist va desena un design și îl va lăsa pe celălalt să efectueze umbrirea, culoarea și profunzimea. Alteori, artiștii își vor arunca ideile înainte și înapoi unul pe altul pentru a crea un concept complet unic pentru design-urile lor originale originale. Și în cazuri rare, ca mai departe Ink Master, uneori, artiștii tatuatori vor tatua chiar și un tatuaj de colaborare în același timp! Adică, dacă piesa este suficient de mare, desigur.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Cerneală" Hanorac termic de InkAddict

Deși rară, această tendință în tatuare a crescut încet de-a lungul anilor. Studioul de tatuaje și galeria de artă In padure a găzduit "2 de un fel" eveniment de colaborare tatuaj la mijlocul anului 2014. În această săptămână, experimentul artistic a adus artiști de tatuaje din toată țara, cu stiluri variate, pentru a da viață tatuajelor diferite prin colaborări multiple de două persoane. Acest colectiv de artiști a fost plin de tatuatori care s-au specializat în orice, de la negru și gri la realismul culorilor și la New School, pentru a amplifica diversitatea acestor piese de colab. În afara acestui gen de evenimente, vedem, de asemenea, mulți artiști de tatuaje respectați din industrie, care pun în mișcare colaborări extraordinare între colegii lor ca eforturi pur artistice. Deoarece mulți clienți se uită de obicei la un singur artist pentru a-și produce piesa, nu de multe ori doi artiști au șansa să lucreze împreună pe o pânză, cu excepția cazului în care este printr-o mișcare interioară a industriei..

În curs de colaborare tatuaj de Tommy Lee Wendtner și Christiane Buyx

În curs de colaborare tatuaj de Tommy Lee Wendtner și Christiane Buyx

Deci, pe măsură ce vă gândiți în continuare să vă mai faceți un tatuaj, vă recomandăm să discutați cu unii dintre acești artiști între care nu puteți alege și anunțați-i că ați fi în căutarea unei eventuale colaborări, dacă este așa! Și dacă spun "da," atunci sunteți sigur că veți pleca cu niște cerneală cu adevărat unică! Pentru câteva exemple uimitoare de colaborări de tatuaje, consultați această acoperire a "2 de un fel" proiect chiar aici.

Colaborare de Jason Butcher și Lianne Moule.În curs de colaborare tatuaj de Tommy Lee Wendtner și Christiane BuyxColaborare tatuaj de Jason Clay Dunn și Joshua HibbardColaborare tatuaj de Kelly Doty și Scotty Munster