Puține lucruri ne plac mai mult decât apariția "colecționar de tatuaje." Desigur, ideea ca oamenii să colecteze tatuaje și să-și acopere întregul corp cu cerneală nu este nimic nou. Ce'Nou este celebrarea acestor indivizi. Ne concentrăm atât de mult pe artist'Punctul de vedere atunci când vine vorba de crearea tatuajelor, prin rotirea reflectoarelor pe colector putem începe să vedem lucrurile din cealaltă parte. Aflând cum un colecționar și-a făcut tatuajele, putem înțelege viziunea lor artistică asupra propriului corp, ceea ce poate fi destul de fascinant.

În această ediție a SullenTV îl întâlnim pe Jeremy Allen și colecția sa. Allen a început să fie tatuat la vârsta de 18 ani cu câteva stele nautice (că este în curs de eliminare cu laserul) a început să pună câteva gânduri reale în colecția sa de tatuaje.

"Mi-am terminat mânecile și am progresat de acolo," Explică Allen. "Cu cât îmi făceam din ce în ce mai multe tatuaje, mă priveam în oglindă și toate locurile goale păreau ciudate."

Se pare că pentru Allen cea mai grea parte a tatuajului este încercarea de a decide cu ce anume să umple acele spații goale. Cu atât de mulți artiști care creează atât de multe opere de artă uimitoare, Allen își găsește probleme în a decide ce să facă cu cantitatea din ce în ce mai limitată de piele pe care a lăsat-o la cerneală..

Aflați mai multe despre Allen, munca extinsă pe care Roman Abrego a făcut-o pe corpul său, cel mai îndepărtat pe care a călătorit pentru a fi tatuat și multe altele, urmărind videoclipul de mai jos.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați's "Carduri de dans" Tank de OG Abel