De ani de zile, Tallulah Willis și-a acoperit în mod sistematic corpul în tatuaje – 28 de piese până în prezent – dar s-ar putea să se pregătească să întoarcă o nouă frunză, deoarece fiica de 22 de ani a lui Demi Moore și Bruce Willis a dezvăluit recent că, în plus față de a-și scoate tatuajul de șold cactus, ar fi pus un kibosh pe cerneală nouă. La începutul acestei luni Tallulah Willis anunțat pe Twitter că trebuie să nu mai facă tatuaje și, doar câteva zile mai târziu, a postat un videoclip Instagram al tatuajului cactus avea pe șold să fie lăsată cu laser. Tallulah a subtitrat videoclipul: „Mulțumesc @drtattoff, ești ca o radieră magică Mr. Skin Clean pentru piele”.

Cu 28 de tatuaje împrăștiate pe brațe și alte părți ale corpului, Tallulah Willis nu este străină de cerneală, dar în ceea ce privește îndoielile legate de tatuaje, ea (surprinzător) regretă doar una dintre piesele sale de artă corporală. După cum a spus Tallulah Revista W în martie, „am 28 de [tatuaje] și regret doar unul. Doar câteva dintre ele au o semnificație mai profundă pentru mine, majoritatea se simt doar ca un mic decor pe corp. Nu mă pot opri să-i primesc, spre regretul mamei. ” Bănuim că cactusul a fost cel pe care îl regretă, deoarece este în curs de eliminare.

Chiar dacă tatuajul ei de cactus a luat toporul, ne este greu să credem că Tallulah Willis va înceta să mai fie cerneală, mai ales pentru că a dezvăluit recent încă un nou design, acesta fiind o imagine alb-negru a unui caiet de compoziție din vechea școală cu „Vol 2 ”Cernelit în verde. Tallulah Willis are, de asemenea, un tatuaj al cuvântului „RAD” și un walkie talkie în interiorul brațului stâng, cuvântul „BABY” în exteriorul brațului stâng, expresia „evident magie” pe cot și un tatuaj a numelui lui Tony Hawk pe șold, printre alte piese interesante. Potrivit lui Tallulah, tatuajul ei preferat este cel al capului unei creaturi pe care și-a cernelit-o pe braț, la care au colaborat ea și sora ei, Scout..

Cea mai tânără dintre cele trei fiice ale lui Bruce Willis și Demi Moore, Tallulah și-a urmat întotdeauna propria cale în viață, în comparație cu Rumer, care, la fel ca părinții ei, urmează o carieră în actorie și a debutat ca Roxie Hart în producția de pe Broadway din Chicago an. Cealaltă soră mai mare a lui Tallulah, Scout, lansat prima ei linie de îmbrăcăminte, numită Scout’s General, la New York Fashion Week din februarie și Tallulah a fost eliberat primele două piese din propria linie de îmbrăcăminte, numită Buuski, în martie.

tallulah willis îndepărtarea tatuajuluitatuaj de caiet tallulah willistatuaje tallulah willis6tatuaje tallulah willisDisponibil la INKEDSHOP.COM: Femeitatuaje tallulah willis1tatuaje tallulah willis5tatuaje tallulah willis4tatuaje tallulah willis3pahar de craniumagazin de cerneală