Să tatuezi sau să nu tatuezi!

Pentru cei puțini care nu știu saga DEVEST8 DAD aici este pe scurt. Mark Cropp se afla într-o închisoare din Christchurch, Noua Zeelandă, executând o pedeapsă de doi ani și trei luni pentru tâlhărie agravată, după ce a atacat un dealer care i-a vândut buruieni false.

În timp ce se aflau în închisoare și beți de o închisoare preparată acasă – împreună cu fratele său, care era și el încarcerat – cei doi au decis să-și tatueze cuvintele DEVAST8 pe fața lui Mark. Cu ajutorul altor deținuți, au făcut o mașină de tatuat și au creat cerneală prin topirea ustensilelor de bucătărie din plastic și a pastei de dinți.

Tatuajul urma să fie inițial o mică piesă a liniei maxilarului, totuși, în timpul sesiunii de tatuaje, Cropp a adormit și fratele său a fost „dus”. Când s-a trezit opt ​​ore mai târziu, toată jumătatea inferioară a feței sale a fost tatuată.

Cropp este eliberat din închisoare și lovește postarea sa de pe rețelele sociale, plângându-se că nu poate obține un loc de muncă din cauza tatuajului său facial. Postarea devine virală!

marca-cropp-facebook

 Fotografie prin au.news

Aici'Ultima actualizare!

Fotografie prin au.news După senzația virală de pe rețelele de socializare și revărsarea a mii de oameni, cu o ofertă de ajutor cu oportunități de muncă și eliminarea gratuită a laserului, Cropp începe să aibă în vedere să nu se elimine tatuajul! Potrivit recoltei de știri Yahoo7, „acest tatuaj înseamnă ceva pentru mine și fratele meu a făcut-o pentru mine, așa că este greu”, a adăugat elFotografie prin au.news Briar Neville, proprietarul Sacred Laser, care a oferit eliminarea gratuită a laserului, a comentat cu privire la dificultatea potențială în eliminarea tatuajului Cropp, „Principala preocupare este că cerneala pe care a folosit-o nu este cerneala obișnuită. Este ceva ce au făcut în închisoare prin topirea ustensilelor din plastic Fotografie prin au.newsCropp a declarat pentru New York Post: „Mi-a plăcut la acea vreme, dar acum nu sunt lucrurile mele. Nu regret că am avut-o, dar acesta este punctul meu de schimbare ”.Fotografie prin au.newsCropp este acum supus unui proces de eliminare de 12 sesiuni, evaluat la 2.200 de dolari, totul gratuit datorită generozității lui Briar Neville de la Sacred Laser.Fotografie prin au.newsCropp a acceptat o poziție de schelă și a început să lucreze pe 24 iulie. Cropp a spus că și-a dat seama că îndepărtarea tatuajului este cea mai bună pentru viitorul său și al familiei sale.

O decizie dificilă?!

Fotografie prin au.news

După senzația virală de pe rețelele sociale și revărsarea a mii de oameni, cu o ofertă de ajutor pentru oportunități de muncă și eliminarea gratuită a laserului, Cropp începe să se gândească la eliminarea tatuajului! Potrivit recoltei de știri Yahoo7, „acest tatuaj înseamnă ceva pentru mine și fratele meu a făcut-o pentru mine, așa că este greu”, a adăugat el "…partenerului meu îi place și el."