Au trecut ani de când oricare dintre noi de la Inked nu s-a jucat cu păpuși, dar nu din motivele la care v-ați putea aștepta. Nu am ieșit din ele – sabia laser de pe biroul meu este una dintre nenumăratele jucării din birou – doar că păpușile pot fi atât de plictisitoare. Păpușile nu arată ca oameni adevărați, nu au jetpacks sau brațe robot, iar majoritatea păpușilor nu se transformă în dinozauri. Dar adevărata noastră întrebare este unde sunt nenorocitele de tatuaje? Cum pot Barbie și genul ei să meargă în toți acești ani fără a obține nici măcar un pic de cerneală? Acum asta s-a schimbat datorită Lammily Marks.

În comercializarea păpușilor lor, Lammily a dorit să creeze o diversitate pe care industria păpușilor pentru copii a văzut-o rar de-a lungul anilor. În timp ce păpușa originală este la fel de perfectă pe cât te-ai aștepta, aceasta poate fi schimbată prin adăugarea unora dintre marcajele lor Lammily – autocolante detașabile de pete, acnee, vânătăi, pistrui și tatuaje.

Când copiii mici se gândesc la idealul pentru un adult, se vor gândi la părinții lor. Deci, atunci când mami și tati au o grămadă de tatuaje, copilul se va întreba de ce nu le păpușile, probabil că acest lucru a dus la o mulțime de conversații incomode. Lucrul firesc pe care l-au făcut copiii în trecut a fost să ia doar un pix și să le deseneze peste păpuși. Acest lucru ar crea adesea o mizerie și un copil care dorea o nouă păpușă să o ia de la capăt. Sigur, este frumos să vezi un viitor tatuator care lucrează la ambarcațiunile lor la vârsta de cinci ani, dar poate deveni scump. Din fericire, aceste tatuaje și alte semne sunt detașabile, ceea ce este util având în vedere capriciile copiilor mici.

Cu siguranță credem că este bolnav ca o păpușă să poată lega un tatuaj în aceste zile, dar nu suntem prea impresionați de artă. Uită-te la culorile de pe acel fluture – nu sunt realiste, iar umbrirea este complet dezactivată. Poate ar trebui să ducem păpușa la un artist ca Elvin Yong pentru a obține o piesă ca aceasta. Glumesc, ar fi cam nebun.

păpuşă

Lammily este cu siguranță pe drumul cel bun, încercând să introducă puțină diversitate în industria păpușilor. Vă putem sugera o colaborare de artist sau poate niște tatuaje negre și gri atunci când apare Lammily Marks 2.0?