Suntem încă la două săptămâni distanță de premierul anticipatului masiv Star Wars Episodul VII: Trezirea forței. Două săptămâni lungi și oribile care vor părea o eternitate pentru fiecare fan Star Wars. Oricât de mult ne-am dori să vedem noul film'Va trebui doar să aștept împreună cu toți ceilalți. O modalitate fascinantă prin care oamenii și-au arătat anticiparea față de film este prin tatuaje. În ciuda faptului că nu au văzut niciodată filmul, sute de fani au obținut cerneală pe baza imaginilor din trailere. Acea'Dedicație nebună. Adică, Jar Jar Binks arăta cam drăguț în trailerul The Phantom Menace, dar oricine ar fi tatuat Gungan înainte de a vedea filmul s-ar fi gândit la eliminarea cu laser înainte de a-și termina popcornul. Deci, trebuie să-l predăm acestor oameni, o modalitate de a arăta oarecare încredere în franciza ta preferată. Așadar, consultați această galerie cu Kylo Ren, BB-8, Captain Phasma și multe alte personaje pe care le vom întâlni în curând pe marele ecran.

Acest tatuaj realizat de Nikko Hurtado a fost una dintre primele imagini cu Kylo Ren pe care le-am văzut vreodată, și atunci când am intrat în modul super fan băiat și am început să fiu entuziasmat de noul film.Îmi place lucrarea la acuarelă de pe BB-8 aici de Paul Naylor. Motivul pentru care îl includ pe Boba Fett Naylor tatuat este gândul doritor că vânătorul de recompense se va întoarce.Când vine vorba de tatuaje Star Wars, Chris Jones este tipul tău. El descoperă unele dintre cele mai uimitoare cerneluri legate de cultura pop din această parte a lui Endor. Kylo Ren pare destul de formidabil aici.Acest Kylo Ren fantastic stilistic a fost cernelit de Tyler Nealeigh. S-ar putea să recunoașteți numele ca tipul care a imprimat un BB-8 în dimineața de după prima remorcă.Disponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiCăpitanul Phasma este unul dintre cele mai așteptate personaje din noul film. Jose Guevara a făcut o treabă uimitoare aducând-o la viață în acest tatuaj.Unul dintre marile mistere ale noului film este să ne dăm seama cine este exact Rey. Este fiica lui Han și Leia? Doar o altă fată aleatorie? Indiferent de răspunsul la această întrebare, acest tatuaj de Josh Bodwell este fenomenal.Aproape că puteți auzi acest X-Wing șuierând! Tatuaj de Josh BodwellEvoluția căștii Stormtrooper a fost foarte subtilă, iată ultimul aspect.Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbațiAceastă mânecă de Chris Jones este absolut uimitoare.BB-8 pare că va fi un drăguț destul de bun, dar va fi vreodată la fel de adorabil ca R2-D2? Vom afla în curând. Tatuaj de Phil GossnerO abordare neo-tradițională a lui Kylo Ren și a sabiei sale laser. Tatuaj de JoweoneO altă abordare a lui Kylo Ren de către inegalabilul Chris Jones.OK, acesta nu are nimic de-a face cu noul film, dar a trebuit doar să îl includem. Tatuaj de Klebyz SoaresDisponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiReducerea magazinului cu cerneală

Acest tatuaj de Nikko Hurtado a fost una dintre primele imagini cu Kylo Ren pe care le-am văzut vreodată și asta'Când am intrat în modul Super Fan Boy și am început să mă entuziasmez cu noul film.