Donald Trump a fost ales pentru a deveni cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite și da, oamenii deja au făcut-o "Tatuaje Trump." La una dintre cele mai polarizante alegeri din viața noastră, Trump a luat suficiente voturi electorale pentru a deveni comandant în șef al celei mai puternice națiuni din lume. Și pentru a face ecou sentimentului poporului american (care a fost împărțit pe Trump în timp ce pierdea votul popular în fața lui Hillary Clinton), unele dintre tatuajele lui Trump îl batjocoresc pe Donald și unele sunt un angajament permanent față de un om interesant.

Fiind principala sursă de îngrijire a tatuajelor pe planeta pe care o dăm'Nu prezint toate aceste tatuaje ca exemple de muncă bună, ci mai degrabă o reflecție asupra tipurilor de tatuaje Trump care se află în prezent pe pielea electoratului. Mulți artiști de tatuaje vă vor spune că cea mai dificilă parte a unui tatuaj de portret o face persoana respectivă'Părul pare realist, ceea ce reprezintă cu siguranță o provocare atunci când bărbatul cu părul cel mai dificil din SUA face obiectul acestor tatuaje. Împreună cu o parte din cerneala Trump pe care oamenii adevărați i-au obținut, am inclus și Părinții noștri din aprilie' Glumă de zi în care un angajat a prefăcut tatuându-i pe frunte cuvintele lui Trump. Acest articol a devenit atât de viral încât Snopes.com a fost obligat să raporteze despre asta.

În acest moment nu am găsit încă un tatuaj care să fie atât măgulitor pentru Trump, cât și demn de a câștiga un concurs de tatuaje, dar pe măsură ce Donald Trump devine liderul lumii libere, ne așteptăm să vedem mai multe piese Trump pe pielea americană (în special pigment portocaliu).

Lucrare bună de Jared Warf.Tatuaj cu micropenis TrumpTrump Tattoo Meme din April Fools DayBaby Trump? Probabil că a venit pe lume în acest fel - egalitate de putere și toate acestea.TIMBRUL TRUMP. Ne place un joc de cuvinte bun, dar hai acum ...Tatuaj spațiu negativ TrumpTatuaj WTF TrumpMoartea lui Donald?

Bună treabă de Jared Warf.