Când atacantul Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, a marcat abia două minute într-un meci împotriva lui Caen sâmbătă, nu a fost o surpriză când și-a rupt tricoul pentru a sărbători. În timp ce mișcarea a extras un cartonaș galben din arbitru, a atras atenția întregii lumi a fotbalului, în timp ce milioane de fani se întrebau despre toate noile tatuaje pe care Ibrahimovic părea să le aibă pe piept. Într-un efort de a crește gradul de conștientizare și de fonduri pentru Programul Alimentar Mondial, Ibrahimovic s-a acoperit cu tatuaje temporare.

"Aveam 50 de nume tatuate temporar pe corp," Ibrahimovic a declarat într-o declarație cu privire la echipă'site-ul web. "Tatuajele au dispărut, dar oamenii sunt încă acolo. Există 805 de milioane de oameni care suferă de foame în întreaga lume. Dacă putem ajunge la liderii mondiali, sunt sigur că împreună putem rezolva problema foametei din lume."

Fotbalistul suedez are câteva tatuaje din soiul non-temporar, dar acestea au fost în mare parte ascunse sub toate numele. Aceasta'E răcoritor să vezi un atlet care își folosește faima pentru a beneficia de o cauză atât de pozitivă. Adesea, atunci când un jucător înscrie un gol (sau touchdown, acasă, etc.), sărbătoarea nu este văzută decât ca auto-felicitare. Cu cât sărbătoarea este mai elaborată – atunci când Terrell Owens a semnat un fotbal cu un sharpie pe care îl ascundea în ciorap, de exemplu – cu atât pare mai mult să fie o afirmație egoistă. Ibrahimovic's, pe de altă parte, a implicat recuzită, dar chiar și cel mai acerb critic nu ar fi'Nu spun că a fost o mișcare egoistă.

Ibrahimovic explică tatuajele și necesitatea de a crește gradul de conștientizare pentru Programul alimentar mondial în videoclipul de mai jos.

805 millions de personnes souffrent de la faimde PSG

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Îngheţat" Tricou cu guler scoop de la Black Market Art