Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a primit două tatuaje noi în doar 24 de ore. Blonda tăiată cu pixie abia aștepta să obțină cerneală după ce a sărbătorit 18 ani pe 3 aprilie. Vă simțim durerea, doamnă!

Primul dintre cele două tatuaje noi a venit de la Justin Lewis de Timeless Tattoo 738 din Los Angeles. Lewis a însemnat cuvinte din Paris'Tatăl târziu, "Regina inimii mele," scris în tatăl ei'scrisul de mână, pe exteriorul încheieturii mâinii stângi.

"Pentru toți ceilalți, el a fost Regele Popului," Paris a subtitrat-o Instagram post. "Pentru mine, el a fost regele inimii mele." Paris i-a mulțumit și lui Lewis, scriind, "tu'ești o legendă."

parisjacksontattoo

La 2 dimineața zilei de 7 aprilie, Paris a încărcat o altă fotografie pe Instagram mulțumind "zeița cernelii" Hillary Santagata pentru un tatuaj cu flori de lotus pe aceeași încheietură. De data aceasta, cerneala este în interior. Sub floarea de lotus citește "Kǎisèlín" pentru bunica ei Katherine. Parisul a scris, "Te iubesc, Doamnă." 

parisjacksontattoo4

Santagata a postat, de asemenea, o fotografie cu ea și Paris împreună, "Aveam privilegiul apreciat de a ajunge să-l tatuăm pe cel mai incredibil și frumos suflet." Tatuatorul cu păr roz a mai scris că tatuarea Parisului este o onoare, "Poate sa'Așteptați mai multe aventuri cu u my luv."

Austin Brown, Paris'Vărul lui, l-a însoțit pe regele Pop'Al doilea copil la ambele sesiuni de tatuaje.

Parisul nu a fost unul care s-a ferit de emoțiile legate de tatăl ei'moartea lui. Ea merge deseori pe rețelele sociale pentru a împărtăși fotografii cu superstarul de scurtă durată. În 2012, Paris a postat pe Twitter planurile sale de a-și onora tatăl cu un tatuaj cu cifre romane pe spate. A scris ea'Am primit XXIX în cinstea zilei sale de naștere, 29 august 1958. Tânărul de 14 ani a primit multă reacție de la fani.

Noi'Suntem încântați să văd că tânăra vedetă este atât de dornică să fie cernelită. Continuați să adăugați la acea colecție, Paris!

parisjacksontattoo12pahar de craniu

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Craniu condamnat" Shot Glass