Deși suntem de ultimă generație aici la Inked, suntem o școală puțin veche în predilecțiile noastre de băut. De exemplu, nu permitem Red Bull nicăieri în apropierea alcoolului nostru și nu ne asociem cu cei care amestecă cele două (sigur, a existat o singură dată la facultate, dar niciodată mai mult). Când vrem să ne prindem și avem nevoie de un pick-up, vom conecta o cafea irlandeză sau mexicană, care ne-a făcut să ne întrebăm cum vom face o cafea din New York sau din Tennessee? De ce nu amandoua?

Stând în birourile noastre din New York și ne uităm la o sticlă de George Dickel nr. 12, de la bunii noștri prieteni din Tennessee, nu ne ducea nicăieri, așa că am deschis sticla. Cineva a spus: „Cheesecake-ul din New York s-a amestecat în cafea cu un strop de whisky din Tennessee?” Apoi i-am mutat imediat stația de lucru la scara de incendiu și am mers la masa de prânz la o masă chiar lângă Broadway. Am luat un prânz tipic newyorkez de pastramă pe secară cu un crema de oua de vanilie– pentru că ne urâm trupurile. Cremă de ouă!

Mai jos este Broadway Joe, care ne-a păstrat cald în această vreme rece, de când am fost destul de deștept să trec pe lângă locul cu salate de kale / quinoa și să mă așez la un ghișeu de prânz ca un bărbat. Îl numim Broadway Joe pentru că are cafea (ceea ce unii bătrâni cunoaștem numesc „joe”), vâscozitatea și elementele iubitei din New York beau crema de ouă (Broadway este în New York) și George Dickel nr. 12 (Broadway Joe Namath purta numărul 12). Și la fel ca Namath, după câțiva, ne plimbăm pe străzi și ne uităm plantați-o pe Suzy Kolber.

Ingrediente:

1,3 oz George Dickel nr. 12

6 oz cafea prăjită întunecată

1 oz cremă grea

1 oz Lapte de migdale

1 linguriță zahăr vanilat

1 cremă de nucșoară

2,5 oz Seltzer

Bateți smântână grea, zahărul vanilat, nucșoară și laptele de migdale împreună timp de aproximativ 30 de secunde.

Adăugați spuma într-un agitator de cocktail cu Dickel nr. 12 și agitați energic.

Se toarnă într-un pahar (vasul tipple preferat de Inked este un borcan de zidărie).

Adăugați seltzerul turnând de la cel puțin șase centimetri deasupra vasului în timp ce agitați cu o lingură de bare, nu mai amestecați atunci când lichidul se ridică chiar sub marginea paharului. Apoi completați cu mai mult seltzer până când vă atingeți capul dorit. Presărați mai mult nucșoară deasupra dacă credeți că sunteți'îți place.