Vrăjitoarele de bază nu trebuie să se aplice

Aceasta'oficial este ora vrăjitoarei. Vrăjitoarele au făcut parte atât din cărțile de istorie, cât și din universul cinematografic de ani de zile, și el'În timp, am restrâns primele 10 vrăjitoare reale și fictive din toate timpurile. Noi'Am cercetat internetul și am găsit o clasă de elită de doamne supranaturale despre care trebuie să știți. Fie că ei'Re bloggeri sau liderul unui cult ucigaș, aceste femei au avut un impact asupra lumii vrăjitoriei. Aruncați o privire la lista noastră de vrăjitoare, apoi anunțați-ne care vrăjitoare vă este'Mă voi îmbrăca în acest Halloween. Acum, fără alte pronunțări, lasă'Ne întâlnim cu vrăjitoarele care continuă să ne fermece.

vrăjitoare 4

Faceți cunoștință cu vrăjitoarele

Fotografie de @thehoodwitch Hoodwitch este un blogger și o vrăjitoare modernă. Ea creează conținut despre vindecare, vrăji, tarot, cristale și multe altele pentru vrăjitoarele din secolul 21.Poate cel mai faimos trio de vrăjitoare din istorie, surorile Sanderson au luminat ecranul în 1993, clasicul cult Hocus Pocus.Marie Laveau a fost practicantă a voodoo în New Oreleans. Ea a fost, de asemenea, inspirația reală pentru regina voodoo din American Horror Story: Coven.Cea mai bună vrăjitoare bună dintre toate, îndrăzneață și curajoasă Hermione Granger a încântat publicul în cărțile și filmele Harry Potter.Catherine Monvoisin a fost o ghicitoare și vrăjitoare franceză a cărei legătură (Affaire des Poisons) a fost suspectată de uciderea între 1.000 și 2.500 de oameni în timpul domniei lui Lous XIV.Pe o notă mai ușoară, Sabrina Vrăjitoarea Adolescentă a adus râsete și mofturi în lumeaFotografie de @peachycinnamonHarmony Nice este o vrăjitoare modernă care creează videoclipuri despre toate lucrurile Wicca pe canalul ei popular de YouTube. Verifică-o pentru inspirație pentru a-ți instala altarul sau pentru a citi tarotul!În 1939, publicul a urmărit-o pe Vrăjitoarea cea rea ​​a Occidentului prindând viață în tehnicolor și de atunci a devenit una dintre cele mai iconice vrăjitoare din istoria filmului.Nu am putut crea o listă de vrăjitoare fără a menționa vrăjitoarele din Procesele de vrăjitoare Salem. În anii 1692 și 1693, un oraș colonial din Massachusetts cunoscut sub numele de Salem a fost preluat cu isterie completă de vrăjitoare. În acest timp, sute de oameni au fost acuzați de vrăjitorie, în timp ce douăzeci au fost executați fiind spânzurați.Nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, avem The Love Witch. În 2016, ni s-a prezentat Elaine, o tânără vrăjitoare frumoasă care își folosește puterile pentru a seduce bărbații și a-i convinge să se îndrăgostească de ea. Cu toate acestea, vrăjile ei nu merg la plan, iar acest film omagiu din anii 1960 arată ce se întâmplă atunci când o vrăjitoare bună merge prost.

Vrajitoarea

Fotografie de @thehoodwitch

Hoodwitch este un blogger și vrăjitoare din zilele noastre. Ea creează conținut despre vindecare, vrăji, tarot, cristale și multe altele pentru vrăjitoarele din secolul 21.