Dacă nu ești un supraviețuitor care trăiește într-un buncăr la 50 de metri sub pământ, ai văzut reclame NBC's "Punct orb." Într-un blitz epic de marketing, NBC a acoperit fiecare panou publicitar, gară și site web cu imagini ale actriței Jaimie Alexander (interpretând un personaj cunoscut pur și simplu sub numele de Jane Doe) purtând aproape nimic și acoperit cu cerneală. Alexandru'Personajul se trezește în Times Square fără să-și amintească cine este, cum a ajuns acolo sau de unde au venit toate tatuajele ei. Se pare la fel ca Guy Pearce'Personajul și-a folosit cerneala în film Memento, Alexandru'Tatuajele vor acționa aproape ca personajul lor în timp ce încearcă să rezolve un mister.

In timp ce noi'Suntem total interesați de ideea unei emisiuni TV care se învârte în jurul tatuajelor, nu eram'Tocmai am fost încântați de cerneală odată ce am început să o inspectăm în previzualizări și pe panouri. Bucăți din el se simțeau puțin înlăturate. Așa că am decis să apelăm la Tye Harris, expertul în negru și gri care a câștigat Turneul nostru de nebunie în 2014, pentru a vedea ce fac producătorii de "Punct orb" înșelător și ce au reușit, când au creat spectacolul'tatuaje.

"Pare o idee mișto pentru un spectacol," Spune Harris. "Dar unele dintre tatuaje sunt cam mult."

Unul dintre principalele puncte de dispută provine dintr-o singură linie din previzualizare (văzută mai jos). Și, deși poate părea puțin dificil să ataci spectacolul la un moment dat'Este un punct destul de important – se bazează pe premisa că Doe'Întregul corp a fost tatuat deodată.

"Cred asta'Este destul de ridicol că ar încerca chiar să convingă oamenii că toate tatuajele au fost făcute în același timp," Spune Harris. "Aș vrea să urmăresc primul episod și să văd exact cât a lipsit. Bineînțeles, ar fi trebuit să lipsească cel puțin câteva luni pentru a obține tot rahatul acolo."

Desigur, dacă tu'Vei merge mai departe într-un spectacol care are deja amnezie ca unul dintre principalele sale comploturi'sunteți dispus să vă suspendați puțin neîncrederea. Noi'De asemenea, sunteți dispus să lăsați să se alunece că toate tatuajele arată complet noi, în loc să fie vindecate. Poate că spectacolul este un "24" tip situație în care totul va avea loc într-o perioadă foarte scurtă de timp. Acestea fiind spuse, ei încearcă în mod clar să comercializeze spectacolul pentru persoanele care se ocupă de tatuaje, așa că este a doua inconsecvență care ne enervează mult mai mult.

"Se pare că ei'măriți din nou aceste tatuaje și găsiți micro litere cu mesaje în ele," Spune Harris. "Când te uiți doar la tatuaj'Sunt doar linii zgârcite. Știm că acest lucru este imposibil."

Exact. Dacă punctele principale ale complotului se bazează pe tatuaje ascunse în interiorul altor tatuaje sau tatuaje care sunt imposibil de creat, atunci noi'Va trebui să găsim altceva de făcut în noaptea noastră de luni. Acolo'Sunt doar atâtea licențe creative pe care le putem da. Ar fi un adevărat deranj pentru artiști precum Harris dacă oamenii ar începe să creadă că pot ascunde mesaje elaborate și microscopice în interiorul tatuajelor lor, așa că sperăm "Punct orb" ține lucrurile relativ apropiate de realitate. Noi'Voi afla când va avea loc premiera luni, 21 septembrie la ora 22:00. pe NBC.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Cerneală" Hanorac termic de InkAddict