Tot ce vrea cineva să facă în viață este să găsească o persoană care le completează, cine suntem noi pentru a pune la îndoială acest lucru dacă acea persoană ajunge să fie Jack Daniels? Și dacă nu este'Este într-adevăr atât de mult o persoană ca o băutură alcoolică delicioasă. Ideea este că inima vrea ceea ce vrea inima și oamenii ar trebui să îmbrățișeze asta!

Azi's InkedShop Product of the Day face exact asta. The "Meciul eHarmony" Balon de curaj lichid face doar asta, deoarece face o glumă inteligentă în detrimentul site-urilor de întâlniri de pretutindeni. Oh, și asta'Nu numai că e amuzant'e funcțional! Fiecare băutor din mers știe că nu există un confort mai mare decât un balon bun lângă tine.

Ai cheltuit doar 350 USD pentru un cadou de nuntă extravagant doar pentru a afla că prietenul tău ieftin are un bar de bani? Nicio problemă, aveți un balon umplut cu Jack. Este oribilul vagon de metrou împachetat până la branhii și refuzând să vă mișcați timp de peste 20 de minute în timp ce vă transpirați fundul înghesuit între mai mulți oameni care pot'Nu scrie chiar cuvântul deodorant, darămite să-l folosești? Scoateți marginea cu o tragere rapidă de la dvs. "Meciul eHarmony" Balon de curaj lichid. La naiba, s-ar putea chiar să atragi privirea cuiva care are un simț al umorului similar și să inițiezi o conversație.

Sincer, totuși, nu putem exagera utilitatea unui balon bun. Deci, mergeți la INKEDSHOP.COM chiar acum și ridicați "Meciul eHarmony" Balon de curaj lichid și începeți să trăiți viața cu un pic de poftă.

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Meciul eHarmony" Balon de curaj lichid