Video urmărește textul

Aici la Inkedmag.com ne petrecem fiecare secundă de veghe privind tatuajele – tatuaje bune, tatuaje rele, tatuaje sexy, tatuaje prostești, tatuaje înfricoșătoare și orice alt tip de tatuaj pe care ți-l poți imagina. Deci, ia în considerare acest lucru atunci când îți spunem că, atunci când acest tatuaj a dat peste feedul nostru Instagram, aseară, toată lumea a oprit ceea ce făceau imediat pentru a lua în considerare amploarea a ceea ce tocmai am experimentat – cineva a avut "Atu" tatuate pe frunte.

Tot ce am văzut a fost un selfie al unui bărbat care purta un tatuaj proaspăt al lui Donald'Numele de familie stătea în fața Turnului Trump, dar știam că trebuie să-l găsim pe acest om. Și l-am găsit. Numele său este Kyle Campbell și este originar din Peoria, Illinois și a fost mai mult decât fericit să ne vorbească despre declarația politică îndrăzneață pe care a ales să o facă.

Selfie-ul lui Campbell care ne-a atras atenția.

Campbell'Selfie-ul care ne-a atras atenția.

"Eram bolnav și obosit de oameni care își bat joc de mine pentru că l-am sprijinit pe Trump," A explicat Campbell. "De când am postat pentru prima dată că îl susțin pe Donald Trump pe pagina mea de Facebook, întreaga mea familie mi-a batjocorit și a încercat să mă determine să mă răzgândesc. Așa că a trebuit să le arăt că sunt serios în legătură cu sprijinul meu pentru domnul Trump."

La fel ca enormul zid de frontieră mexican la care visează Trump, Campbell'Tatuajul îi va prinde pe toți'Atenția și creșterea tensiunii arteriale într-un fel sau altul. "Mă aștept ca tatuajul meu să supere pe mulți oameni," A spus Campbell. "Dar când Trump va fi în Casa Albă, ticăloșii care mi-au luat joc de mine vor vedea că am avut dreptate tot timpul. Deși, sincer, eu'Sunt încă puțin îngrijorată de ce va gândi mama mea. Imi pare rau mama."

Lucrurile sunt pe cale să devină reale. (Fotografie prin amabilitatea lui Joe Reid)

Lucrurile sunt pe cale să devină reale. (Fotografie prin amabilitatea lui Joe Reid)

A lua un astfel de tatuaj potențial derizoriu, în special pe față, este o decizie de viață care nu ar trebui'să nu fie luat cu ușurință de către persoana care primește tatuajul sau de către persoana care îl cerneală. Am vorbit cu tatuatorul Joe Reid despre experiența lui la tatuarea lui Campbell și dacă a avut sau nu rezerve cu privire la munca sa.

"Eu nu'Nu știu dacă eu'Am întâlnit vreodată pe cineva care să-și facă un tatuaj," Ne-a spus Reid. "[Campbell] n-ar fi'Nu vă gândiți nici măcar să vă răzgândiți în privința plasării atunci când am sugerat că, probabil, îl vom transforma într-un balansoar. Acolo'e un om despre care știi că nu este'nu mă voi gândi la convingerile lui, că's pentru al naibii de sigur."

trump2

În mod surprinzător, Campbell nu era'Lipsea de entuziasm în timp ce discuta despre cea mai nouă cerneală. De fapt, el l-a descris ca fiind cel mai bun tatuaj pe care el'Am văzut vreodată în cel puțin 12 ocazii în conversația noastră relativ scurtă. Nu am vrea'Nu ne vom face treaba dacă nu am face-o'Nu măcar abordați subiectul regretării tatuajului pe drum.

"De fapt, ca să vă spun adevărul, călătoria mea la Trump Tower m-a făcut să regret un pic tatuajul," A mărturisit Campbell. "Ar fi trebuit să merg cu cerneală aurie."

Unisex

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Unisex "Skully Heart" Hanorac cu fermoar de la Inked x Cartel Ink