Noi putem't Crede că acest lucru nu este't Photoshop!

În timp ce multe mărci de machiaj, atât cele de ultimă generație, cât și cele despre droguri, promit o acoperire completă – puține sunt la înălțimea așteptărilor. Acoperirea tatuajelor cu machiaj care nu este'Takey este o sarcină dificilă – deoarece pigmenții întunecați vor apărea prin mai multe straturi de machiaj. Cu toate acestea, este posibil ca o singură marcă de frumusețe să fi spart codul acoperirii 100% a tatuajelor. Don'nu ne crezi? Aruncați o privire la un singur model's Transformarea INSANE cu machiajul corporal Dermablend Professional.

coverup1

Verificați transformarea ei!

Foto de @neil_diemond Curaline Grace este un model de tatuaj profesionist care a fost o față uriașă în industrie de ani de zile. Este cunoscută pentru faptul că este puternic acoperită de cerneală, legănându-și mai multe bucăți pe față și pe gât.Ea a făcut echipă cu marca de produse cosmetice Dermablend Professional, care creează un machiaj cu acoperire completă, conceput pentru a aborda scenarii dificile de pigmentare - cum ar fi cicatricile de arsură de gradul III și tatuajele cu cerneală neagră.După cum vă puteți da seama doar din imagini, transformarea lui Curaline în absolut incredibilă. Dar, dacă nu sunteți convins că aceasta este cea mai bună linie de pe piață, continuați să citiți pentru a viziona produsele în acțiune.

Fotografie de @neil_diemond

Curaline Grace este un model de tatuaj profesionist care a fost o față uriașă în industrie de ani de zile. Ea'Este cunoscută pentru faptul că este puternic acoperită de cerneală, legănându-i mai multe bucăți pe față și pe gât.

Priveste filmarea

Verificați Curaline'faceți campanie cu Dermablend Professional și anunțați-ne dacă sunteți'murim din nou pentru a încerca acest brand revoluționar'Produsele pentru tine!

Pot spune cu certitudine deplină că eu'Sunt total curios să văd ce sunt eu'Ar părea fără cerneala mea, ce zici de tine?