Văduva sparge inimile și feliile Aortas!

Nu de la Kill Bill nu am văzut jucând astfel de sabii experți în acțiune. În următorul clip de previzualizare a AMC’s În Badlands(urmăriți în direct premiera noului sezon AMC duminică, 19 martie 22:00 ET / PT) Văduva creează un val roșu de moarte în urma ei. Sezonul acesta va aduce mai mult sânge, mai multă dramă și, eventual, mai mult "ucide" tatuaje pe Sunny'corpul s….

Dacă nu sunteți familiarizați cu spectacolul, aici'Introducerea: Războaiele au fost cu mult timp în urmă pe care nimeni nu și le mai amintește. Întunericul și frica au stăpânit până pe vremea baronilor, șapte bărbați și femei care au forjat ordinea din haos. Oamenii s-au adunat la ei pentru protecție. Această protecție a devenit servitute. Au alungat tunurile și au pregătit armate de luptători letali pe care i-au numit Clippers. Această lume este construită pe sânge. Nimeni nu este nevinovat aici. Bine ați venit în Badlands. 

Cârlig încă? Faceți clic pentru a vedea o primă privire exclusivă la Into the Badlands' acțiune frenetică care va veni în sezonul 2.

baldands

Această lume este construită pe sânge

AMC's "În Badlands"

Văduva, înarmată cu nimic altceva decât două săbii și statornicia ei, ia asupra sa zeci de războinici.