Udobje za združene orhideje Za učinkovitejše in nadaljnjo svetovanje svetih sobnih rastlin se uporabljajo različne komponente. Udobje za orhidejo razrablja se s učëtom specifičnih rastlin. Sostavy uporabljajo v opredeljenih trenutkih vegetacije in samo za zdravo barvo. Za udobnejše označevanje z oznako “za orhidejo” je treba uporabiti z ostrožnostjo in v manjših koncentracijah, kot je navedeno na etiketah.

Osnovna pravila uporabe udobnega

Osnovne učinkovine, ki so udobne, so azotne, fosforne, kalijeve. Na teh ravneh označujejo N: P: K v odstotnem razmerju. Če morate narastiti zeleno maso, potrebujete več azote, za cvetenje – fosfora, in za žiznestokost in kletočne procese, odgovorite kalij. V kompleksnih sestavah obstajajo mikroelementi. Vitaminski koktejl za orhideje je tudi polezen, kot in za osebe.

Pravila uporabe udobnih za orhideje:

 • ne uporabljajte udobja v času prenosa in v obdobju prilagajanja rastlin;
 • zasebnost v času, ko ni udobno, vodstvo biološkega cikla;
 • ne prilagodijo orhidejev v času cvetenja in v obdobju zdravljenja ali reabilizacije;
 • Kornevni podkormiki delujejo samo po polivi, da ne povzročijo korenine kemičnega ožoga;
 • podkarmlivati ​​orhideje v odvisnosti od pogojev, ki jih vsebuje, vendar ne več kot dvakrat v mesecu.

Udobjevanje od poželenja listov Častota podkormoka je odvisna od okolice. V žarko letnem času in v kratkih dneh zime podkarmlivajo z ostrožnostjo, v mesecu.

Udobje za orhidejo za svete je sestavljeno 4: 6: 6. Podkorkuma uporablja v obdobju, ko raste, nabira sile za dolgotrajno svetovanje, vendar za dve nedeli do razkritja prvega gumba za udobno poliviranje čudovito.

Udobjeni uporabniki morajo uporabljati istočasno. Ne uporabljajte rastlinskih snovi, ostanejo v substratu, ga razmnožujejo. Brez podkormk orhidei se bodo razvijali in obveščali, bo predozirovka lahko prinesla gibele.

Za udobnejše preživljanje prostega časa, za rast korenitih sistemov in preprosto potrebujete uporabnike v sestavi 4: 3: 3. Apteška cvetlična naprava vsebuje pripravke v različnih sorazmerjih osnovnih vprašalnih elementov. Cvetovody, ki jih uporabljajo, uporabljajo v orhidejah za preverjene sestavine znanih proizvajalcev – «Sad čudo», Bona Forte, «Oazis».

Posebne palčke-udobenje za orhidejePreverite, ali je udobje za orhidejo mogoče samostojno:

 • кислотность рН 5-7;
 • mala koncentracija vprašalnih soli;
 • uporabljeni raztopljeni rastlinski formati;
 • sestava mora vsebovati dodatke mikroelementov, ki so kompleksni;
 • prisotnost stimulirajočih dodatkov povečuje ceno pripravka.

Uporaba organskih udobnih nevarnih nepredvidljivih sestavin in velike količine azota.

Primeri znanih udobnih različnih proizvajalcev, ki so lahko naslednji sestavljeni.

 1. Agrikola, posebno mineralno udobje za orhidejo. Lahko se uporabim. Sestava vsebuje vse potrebne snovi v rastvorni obliki. Za zunanji podnapis tega sestavka v letalski embalaži se imenuje «Doktor Foli».
 2. Sestavine Bona Forte so kompleksno vprašanje za orhideje z vitaminskim koktejlom in mikroelementi. Iz predlaganih pripravkov je ta cenovno dostopna.
 3. Grunt “Faško” in sorazmerno pripravljen aparat, razvit posebej za orhidejo. V tem sestavi uravnoteženo vprašanje, ki omogoča hitro razvoj mladega rastlinja.

Proizvajalci izdajo nove pripravke, vendar je za udobno orhidejo potrebno odhoditi ostrožno. Uporabite sestavo, potrebno iz raztopine 10 kapljic na litru delovne raztopine. Podkorka iz korena izvaja metodo nasipanja gorčice v pripravljeni raztopini 20 minut. Nepotrebni podkormi za udobno uporabo za orhidejo vodijo le, če je potrebno odstraniti listje iz kloroze. Pri tem naj bi se oprinirali z dvema storoma, v starih časih gledali in zračni korenini. Po tem, ko je treba osušiti zajemanje v pazuhi kapljici. Cvety morate prikriti med obdelavo.

Imenovanje na orhidejah citokininove paste za razmnoževanje

Citokininova pasta za prebujanje spanjaIzdaja orhideje za otroke v domačih razmerah je nečista znamka. Pasta, kjer delujoče snovi citokonin stimulira izločanje kleka na vsakem biološkem področju. Pri osebi, ki s pomočjo cikotine uporablja šrame, v orhideji, ki omogočajo aktivno rast spanja.

Uporablja pasto za orhidejo, ki je nameščena na mestu, kjer je spanje pod češnjo. Prav tako morate odstraniti zaščito in odpreti na odprti pošti nekoliko pasti. To sproži začetek roste otrok ali cvetlične strele. Nujno pustite v le eno zmago, ostalo pa odstranite. V odvisnosti od sistemov kornevovih sistemov lahko hkrati stimulirate rast ne več kot 3 novoobrazovane. To so lahko otroci ali cvetovi. Nepotrebno je spomniti, da orhideja v času intenzivnega ročnega detoka zahteva posebno berežno uhajanje.

Sledenje operacijam pri polnilni detekciji s pomočjo citokininove paste za orhidejsko sliko na risbi.Prenos citokininove paste

Sestavljeni izdelki se hranijo v hladilniku in potrebujejo le malo pripravka, da se ustvari nova orhideja ali cvetlični obrok.

Uporabite stimulator, ki je potreben, vodite biološke biološke rastline. Lučše rannej vesnoj, pred probuždeniem orhidei. Če želite zarožiti cvetlično pesem, jo ​​čim manj zmanjšajte. Če želite dobiti otroke, morate najprej prenesti več, tako da začnete z glavo.

Ne uporabljajte pastolov za stimulacijo oslablennyh rastlin, ki so bile škodljive za bolezni ali preživele. Mlade rastline, ne dosegajo dveletne starosti in ne imenujejo 6 listov, ki niso pripravljene za proizvodnjo. Če se rastlina pokvari, lahko samo rast raste zaradi nepovratne dejavnosti.Rezultat uporabe zadnjih citokininovih

Delati s pasto potrebno v zaščitenih perčatakih. Sestavljen mora biti na ta način, ne pa naključno na listi ali korenini.

Poizkusi uporabiti citokininovo pasto -video