nežnoe cvetenie vročine Sredstva za pošiljanje rastlin vroče rastejo na posebnem mestu. V tej mnogoletni travniški kulturi iz družin barbarskih lepih dekorativnih področij ne obstajajo samo osebnosti, ampak tudi socvetja. V naravni sredini srečanje raste lahko v gornjih nizinah in lesah, še posebej veliko njenih rastlin v Vostočni Aziji, Alpah, Turcije in na Kavkaze.

Za lepotno oblikovanje neobičajne oblike vročine se imenuje tudi “barvni les”.

Описание растения

куст горянки Rastet vročina zelo ploden kustikom, višina kolesa od 15 do 75 cm. Iz krepkega razvitega kornevišča boste prišli do veliko boljših zmag. Oni so dovolj tanki, vseeno pa ne pokrivajo kožne barve rdeče barve s črnim odtenkom. Po vseh dolžinah zmagajo, učijo svojo razsvetljavo, na dolgih češnjah pa so na voljo zeleno-zelene liste. Kusty lahko zimovajo skupaj z njimi (večnozelene sorte) ali že zbrasyvajo liststvo na zimu (listopadne vide).

V odvisnosti od sorte rastlin listna plast ima različno formulo:

 • v vide srca;
 • удлиненная;
 • peristaâ;
 • z zobčatim kraem;
 • s красными прожилками.

Največje razmerje med vsakim seznamom v kustikih ne presega 7 cm (pri nekaterih sortah je vsega 1 cm), čeprav je ustvarjeno plosko travo.

Omeniti je treba, da se kustini vročine zelo hitro razvijajo, da se raztezajo na straneh in zanimajo vse večje prostore, vendar pri tem ločeno urejena kutirja postopoma uvajajo.

Zacvetaet gorka v majo, podnimam nad ličnim pokrovom dolgih cvetličnih okraskov z rihlymi socvetijami v videu. Každano mesto je na primer v desetih srednjih velikosti barv. Imajo zelo izvirno formulo: lepestki so na voljo v dveh vrsticah, 4 -kratni snaruži in samo – znotraj notranjosti. Nekatere vrste sort so na voljo na lepestkah lastnih krjučkov-športov. Po končanem cvetenju so sevala semena, ki pa ne obstajajo, v katerih plodonošenja ni. Semena privlačijo k sebi muravlje, ki jih in raznolijo daleč za predhodne nasade vročine.

Obstajajo bolj polsotni vidovi mnogoletnikov, ki se razlikujejo po obliki in okrasom listov, pa tudi po strojevanju in cvetočih socvetih. Med najbolj priljubljenimi so:

 • крупноцветковая;
 • колхидская;
 • raznoцветная;
 • красная;
 • streloлистная;
 • корейская.

Šikarno cvetenje vročine veliknocvetkovoj

Večinoma rastlina, ki nam je prišla iz gorskih gozdov, predstavlja japonsko sredino (kot za vid) velikosti višine ne več kot 30 cm. Vsebujejo formulo srca in plosko strukturo, na listih iz plastike, ki so vidne fantastične bronzove risbe. Cvetočna hiša je sestavljena iz pol -sekundarnih sirenovskih rastlin. Za vse njihove resne razsežnosti cvetovi imenujejo največjo vročo vročino ali veliko količino.

Soctiati vroči podatki vsebujejo koristne snovi, ki vplivajo na moško zdravje. Na njihovi osnovi pripravljajo posebne pripravke, zahvaljujoč temu, da rastlina omenja “zeleno rastlino”.

Na osnovi vročih največjih svetlobnih virov ni bilo nobenih velikanskih sort, sredi njih pa je vredno deliti:

 • Red Бьюти с вишневыми цветками;сорт Ред Бьюти
 • Lilafi z nežnimi lilovimi cvetličnimi;сорт Лилафи
 • Bela koroleva z velikimi čisto belimi barvami;сорт белая королева
 • Роуз Квин с нежно-розовыми соцветиями;сорт Роуз Квин
 • Purpl Piksi (Пурпурный эльф) z лилово-фиолетовыми соцветиями, iz katerih vidne bele шпоры.сорт Пурпл Пикси

Лесная орхидея горянка колхидская

горянка колхидскаяNajbolj masovne “nasaždenosti” v vročih šolah (drugo ime – občasno) se srečujejo v lesu Zakavkazja. Rastet rihlymi večnozelenymi kustikami, razmnoža se polzučim korneviŝem. Listočki v lepi temno barvi, socvetiâ v videu prostoj kisti s deskatkom, maksimum – poltora, želtyh barv, naslednja napominjujoča se cvetlična orhideja.

Sortira najraje na teniških mestih, do poštnih sporočil absolutno ne potrebuje, dobro zavira, no ne prenaša povečane ravni ravni.

Priljubljen gibrid vroče raznolika

Sredi travnatih rastlin za odprto skupino vročo raznolikost pritegne pozornost na svoje lepe, dovolj velike, železne barve in visoko zadrževalno stabilnost. Ploski kustiki izražajo do 40 cm v višini in pokrivajo rdeče-zelene liste. Običajno cvetenje nastopi v drugi december maja in se nadaljuje skoraj mesec, vendar plodonošenje ne nastopi. Razmnožava se kot vidno območje kornevišča vesnoj ali v konce leta. V zimskem cvetju prihaja z listjami.

Raznovrstna vročina je sadežnim gibridnim sortom. Ее родители – крупноцветковая и колхидская разновидности.

Vid ima nekaj lastnih gibridov, najlepših iz njih:

 • Kupreum z medno-krasnimi barvami in krasnovatoj livost;горянка сорт Купреум
 • Sulfureum z želto-belimi socvetijami in krasnim risbkom na starih listih.горянка Сульфиреум

Unikalna vročica krasna

vročica krasnaZnačilnosti, ki so značilne, so neposredne zmage, ki v velikem številu oblikujejo višino do 40 cm. Listine na njih niso zelo veliko, zato se na vrhu v času cvetenja izpuščajo zelo lepe dve dvobarvne butone: lepestke okrašene v rdeči barvi, ki nimajo bele-želtujoče posode obiskane. Tudi v središču barve se imenuje utolstitev v ogled stolpca. Diameter vsakega socvetija vroče korenine ne previsuje 1,5 cm.

Gorjanka strelolistna- najboljši izbor za kovrovske klube

vročina strelolistnaâEden iz vidov večnozelenega mnogoletnika, se še sreča pod naslovom vročica Perralderi. Rodna rastlina – gorna lesa Alžira, kjer rastejo kedry in duby. Karakterizira zelo grobo krono, ki oblikuje čudovite temno-zelene listnate oblike z ostrimi končiki. Listova plastina v češči zasebni in naslednji izdaji, na mestu, kjer ona začne sužati, predstavlja več zobnikov. горянка ПерральдериKusty višine do 30 cm se hitro razstavijo in oblikujejo ploski kover, godovoj naravi pa ni manj kot 15 cm.

Temno-zelen okras je samo v naraščajočih listih, mladiči pa imajo lepo zeleno barvo.

Cvetet vročo strelolistno v majih rihlymi kistimi, barvne okrašen v v želatinasti barvi z edinim zadnjim rdečim kosom.

Nežna, no stoječa vročica korejska

горянка корейскаяOsebno na listopadnem trgu, brez pisma. Mnogoletni kustiki kompaktni, višina ni večja od 15 cm, enakovredni, nasyŝenno zelene barve. Cvetki dovolj velike, nežne okraske, belo-lilovne. Gorjanku korejsku še imenujejo kitajska.

Rastenie je eden od najbolj neprimernih vidov: tisto, kar dobro prenaša zimnie morozy in sposobno rasti v teni, vendar ne razrašča medlenno.

Kako se razmnožaža vročica?

semena vročineV domačih razmerah izrazite vročino z dvema načinoma:

 1. Посеяв семена. Ne glede na to, kaj se bo hitro razširilo, vstopi v semen vročine tugovato. Za pospešitev tega procesa jih je treba dvakrat stratificirati, nekaj na teden v hladilniku, nato pa vzpostaviti primerno takšno spremembo časa pri sobni temperaturi. Pripravljena semena obiskujejo v mesecu marcu v parničnih prostorih s poštno pošto (zmešajte torf s peskom). Podrobnejšo razpravo lahko izberete v odprtem gruntu, ne da bi končali maja.
 2. Высадив деленку взрослого куста. Krupni izvlečki vročine v septembru se uporabijo in razredčijo na nekaj fragmentov. Každa delenka mora imeti 2-3 živila. Izdajte jih na stalnem mestu, uglubijte v grunt na 5 cm in zamuljirajte zgornjo nevarno živalstvo.

Gorjanka, izražena iz semena, zacveti samo v tretjem letu, pri čemer lahko delnice izpustite že v trenutni sezoni. Prav tako sledi, da se nekatere sorte razmnožujejo samo z delenim kornevišča.

vshody семян горелкиNa delovnem mestu ali med vsakim rastnim razmnoževanjem je potrebno ohraniti stanje najmanj 30 cm, za tiste, ki so značilni za aktivni vrt in vetrno maso, in še več. Gorjanka želi lažjo in vprašljivo zemljo, v kateri je vsebina dovolj velike količine naložb.

Osveščanje za vročino ne igra rešavalne vloge – ona se je dobro razvila in na solnce, in v tenih delih udeležencev.

Nevesten uhod za mnogoletnikom

vročina na dačni klubiTrava vročica, kot in večina travokov, neploho rastet in brez udeležbe v cvetlični vodi. No, da bi cvetenje bilo običajno, a kusty – pyšneje, nekoliko pomoči, ki jih ne omenja. Osnovna naloga je vključena v popolne klube, da se ne bi zataknila. Prav tako je treba polivati ​​kustike, še posebej v žarišču zadrževanja leto, vendar tukaj v najboljšem primeru ne preusmerjajte: če se korenine stalno nahajajo na vlažni pošti, jih začnejo zaganjati.

Na plodorodni poštni kulturi v dodatnih podkormah ni potrebna. Če je na zemljišču bela, lahko vstopite v sestav in kompleksno mineralno udobje, vendar ne več kot dvakrat za sezono.

Vroča vročina in je veliko rastlinsko, sposobno z zimovke v odprtem gruntu, na njegovem najboljšem odkritju, še posebej zelo razkošne sorte. Vsekakor je pomembno, da se vreme umakne, če želite, da se mladi listi ne strinjajo z “odejolom”.

Kaj se poslabša, ta vročina nosi dober imunski sistem pred večino okužb in redko od njih trpi. A to so časovniki, kot so leteče mišice ali slike, zelo ljubek, da bi jih lakomitili z enakimi zmagami. Za zaščito rastlin pred njimi lahko vzpostavite odpuščanje ali želodec.

Krasota in polza – dva v enem

lečebni koren vročineAbsolutno vse vroče komponente, na primer s korneviščem in končnimi sovjetami, ki vsebujejo veliko število koristnih stvari. Obstajajo med njimi alkaloidi, glikozidi, steroidi, flavonoidi in mnogi drugi cene, ki jih sestavljajo. V vostočni medicini so že zdavnaj ocenili lečebe lastnosti gorilnikov in uporabljajo traku za izdelavo različnih pripravkov.

Slavi kultura njegove sposobnosti ne omejuje samo organizma, ampak vzpostavlja njegovo funkcionalnost pri različnih boleznih, in sicer:

 • polovne razgradnje pri moških;
 • хроническая усталость;
 • gipertonija.

Poleg tega sredstva na osnovi vročine očistijo toksine, povečajo imunost, posnamejo napetost po stresu in izboljšajo kroženje.

Vmeste s koristnimi lastnostmi v vročini so in nasprotne. Tako, ne uporabljajte pripravkov, v sestavi, ki prideluje, otroke, noseče in škodljive ženske, pa tudi pri bolnikih s ščitnično železo.

Gorjanka – raste resnično resnično edinstveno. Izberete lahko več udeležencev na različnih sortah, lahko ustvarite nepooblaščen landshaftnyj šedevr, odprite klub lepotnega «odejalom», za katerega skoraj ne boste potrebovali. Neploho smotrja písní kurtiki in v kombinaciji z drugimi kulturami. Še lepši cvetlični obroki in vročina vam bodo pomagali rešiti težave z zdravjem in ga sprožili. Izraščite v svojem sadu to napredovanje, vendar takšno edinstveno kulturo in uživajte v svojih trumih!

Video o rastlinah za živahne cvetlične vročine