виды ибериса Brezplačno, vsak lastnik zagonskega doma želi ustvariti na svojih udeležencih, ki ga uživajo in uživajo. Če želite to celoto, kot najboljše, podnesite vse možne vidbe. Rastenje sposobno za kratek čas v celoti preoblikovati natančno območje, zapustiti pustujoče gazone cvetličnim kovom. Na podlagi zelene zelene barve, ki prikažejo takšne razprave:

 • белоснежные;
 • розовые;
 • алые;
 • сиреневые;
 • фіолетовые;
 • пурпурные;
 • молочные;
 • багряные.

Ali je možno ostati pred prvotno lepoto tega miloškega rastlinja? Številni dačniki so že dolgo stabilizirani. Udivitelen mnogoletnik koreopsis na vašem seznamu udeležencev!

нежные цветы Konečno, ne govorimo, kaj se nanaša na eksotične rastline. Tem ni manj, bela peska ali purpurna šapka cvetov, ki se iztisnejo na vseh straneh. Ko pa se sveti zakon, se bo zelena osvetlila, da bo naslednja zemlja dosegla holodov.

Rastenje se pogosto uporablja v narodni in uradni medicini. To zdravilo je sestavljeno iz nekaterih pripravkov za zdravljenje artritisa, revmatizma, piškotnih razpadov in legočnih bolezni.

Priljubljene podobe za stilsko okrasje

priljubljene videi иберисаIberis se nanaša na travynistim rastlinskim družinam kapustnih ali krestocvetnih. Poleg uradnega naziva, cvetovi poznajo:

 • иберийка;
 • stennik;
 • raznolepeстка;
 • перечник.

V vsakem primeru iz teh naslovov zunanjih značilnosti rastlin in njegovih lastnosti. V prevodu na ruski jezik iberis pomeni “španski”, kar opozarja na njegov izvor. Na ozemlju zahodnih držav cvetje imenuje “candytuft” v četrti grškega mesta Iraklion ali Kandija.

V naravni sreči raste srečanje v Mali Aziji, na jugu Evrope in v Krymu. Lahko pa si ogledate na sklonih kavkaških gor, v dolinah reki Don in v Ukrajini. Na današnji dan je približno 40 vidnih iber. Poleg tega so vse klasificirane kot sorazmerne ali mnogoletne rastline. Nekateri iz njih toplotni, drugi – vzdržljivi k holodam. Vstrečajo se kot travianistye sorte, tak in polkustarnikovi ekzemplarji.

Iberis čudežno prihaja za okajmlenje gazonov, cvetličnih klubov, alpijskih gorok in kamnitih kladov.

Splošno opis rastlin

белые цветы иберисаV odvisnosti od vida iberize imajo drugačen značaj zmag. Odločeni od njih se po zemlje, potem kot drugi spominjajo na neposredno stanje kustiki. Nežne stebelice običajno pokrivajo temno-zeleno listovno preprosto obliko. Pri določenem osvežitvi na listih plastike je mogoče zamenjati sijoč odtenek, spominirati rossyp’jevo srebrno peno. V obdobju cvetenja, to je, na manjših merah, približno 8 nedelj, rast pokriva množico santimetričnih socvetij v obliki zontike. To je zelo lepo, kar se zgodi, če se vrne v dolično iziskannih krasov. V času, ko iberis prinese plodove v videu stručkov dvosloveškega značaja. Vsak od njih je popoln semen, ki ohrani največ 4 leta.

Иберис горький

иберис горькийRastenie izraža samo 30 cm višine. Njegove lastnosti so značilne in pokrivajo številne temno zelene liste. V času cvetenja iberis gorjkij pokriva socvetije, ki spominjajo na vesenčni giacint. Oni so iz skupine koronskih butonov bele barve. Rastenje uporablja za oblikovanje tiskanih barv in mestnih klubov. V srezannem videu bo lahko stalnik stal še več kot 8 dni, zato njegova barva pogosto okrasi stanovanje. Obstaja še nekaj vrst tega enakovrednega označevalca:

 1. «Eisberg» – raste napominet dekorativni podsvečnik. Izrazite do 40 cm v višino. Večina velikih dimenzij z zobnim obramom. Бутоны белой раскраски.сорт айсберг
 2. “Cesarica”. Višina kustikov približno 30 cm. Listne plastike lancetnega značaja. Края зубчатые.сорт эмпресс

Po tem, ko na mladosti zmagajo rastline, pogosto napadajo kapustna tlja, sledijo obdelavi insekticidom.

Иберис зонтичный

иберис зонтичныйTakoj, ko pride do rasti, takoj nastane pomen njegovega izvora. Njegovi bližnji rodstvenniki – kapusta ali repa, pogosto se pojavljajo na glavi ogorodnikov. No iberis zontičné to ni ovoŝ, а cvet. Njegova višina se giblje od 15 do 40 cm. V času cvetenja on upa iziskanno šal iz jakih socvetih takih odtenkov:

 • лиловые;
 • карминные;
 • розовые;
 • belye;
 • пурпурные;
 • сиреневые.

Na ozemlju večjih udeležencev izražajo istovrstno kulturo.

Иберис коллаж

иберис коллажIberis kollaž se razlikuje po rasidistoj formo kustikov, ki se hitro razstavijo v klubih. Njegove duševne butone oblikujejo zontske socvetije, v katerih se nas nasitijo do 30 komadov. Cvetenje začne v začetku leta in se nadaljuje približno 2-h mesecev. Primenjujejo za rabatok, zbirke klubov in okraske bordûrov. Cvetok se čudovito ujema s tutovimi nasaždenji, tulji, analogi in floksami. Za krajinsko oblikovanje se uporablja več treh vekov.

Иберис Ежевичные меренги

Иберис Ежевичные меренгиPoleg tega so sadovniki izrazili več vrst takšnih poštnih sistemov. Predlagano na fotografiji zontičnega kolesa Eževični merengi se razlikujejo od nevysokih kustikov (največja višina približno 30 cm). V določenem obdobju rast pokriva veliko število socvetij, ki omejujejo glamurni zontik od doždja. Vsak od njih ima premer približno 5 cm. Osobennost sorta – razcvetka butonov odtenka vsakoletnega varenja. Tako in hočeš poskusiti na okus!

Иберис Гранатовый лед

Иберис Гранатовый ледSlika na fotografiji zontičnega iberisa Granatna leda, ima izvirno kontrastno razpršitev. Brezplačne tone se harmonično ujemajo s temno-granatnimi odtenki butonov, ki izvirajo iz prijetnega vonja. Rastenie se nanaša na silni medonos, zato okrog njega nenehno letijo naseljeni. Pod njimi enotno žužanje veliko dačnikov oddihajo, uživajo v okoliški sreči.

Иберис жемчужная россыпьIberis žemčužna rosipa se nanaša tudi na ta način stelnih rastlin. Odlikuje ga nenavadna stabilnost v ustreznih pogojih. Ne boitsya pervyh zamorovkov in letnih zasuhi. Zacvetaet belosnežnimi butonimi, napolnnji prostori, prijetnim pionirnim aromom.

Иберис фианит

Зонтичный иберис фианитZontični iberis fianitit je dal svojim poklonnikom velike socvetije rozove barve. Imi se lahko ljubijo na podaljšanju 9 nedelj, začetek s tretjega decembra junija. Lastnosti, edinstven podarok narave.

Иберис гиблартарский

Иберис гиблартарскийRastenje se nanaša na zelo okrasne dekorativne zasnove in izraža do 25 cm v višino. Rodinovska iberisa gibraltarskega šteje za severno Afriko in Španijo. On zacvetaet množstvom rozovanih butončikov, v celoti pokriva zeleni kover. Pыšno cvetenje se nadaljuje nekaj mesecev, istočasno pionirjevo zapah na celotni barvi.

Če želite, da se počutite udobno, ga boste želeli obdržati na odprtih sončnih udeležencih s starejšo poštno pošto.

сорт хамелеонSvoj razširjen vrstni red iberis gibraltarskega – Hameleon. Njegovo ime rastlina je iz-za okrasa butonov, ki ne spreminjajo svojega ton. Značilno nežno-sirenovski lepestki v svojem krogu obretujejo mlado-beli okras. Prav za to sposobnost cvetov se široko uporablja za okrasitev klubov in gazonov.

Иберис императрица

Иберис императрицаŠikarno sorazmerno rastlina, ki raste do 35 cm v višini, ponravi poklonnikom cvetličnih korov. Iberis imperatrica ima razvite in opuščene zmage, zbrane v majhnih kustikih. Leto na njih se pojavljajo kot beloskupne bukete kisevidnega značaja. Sadovi izvirajo iz rastlin na prostih mestih, v bordu in na sončni strani, kjer se pojavljajo klubi. V času cvetenja rastlin ni mogoče odložiti vzgled. Takoj iberis (stennik) šikarno gleda na podlagi nizkoraznih mnogoletnikov. Kmalu zatem bo dolgo ohranil svežino v seriji za okrasitev prostora.

Razširite želeno izražanje na odprtih udeležencih in spretno polivajte. Če želite pridobiti ponavljajoče se svetovanje, morate podreti odcvetjše butone.

Иберис розовый сон

Иберис розовый сонPoklonniki zelenih in cvetov pogosto pogosto uporabljajo očarajoče dopolnjevanje do različnih klubov – iberis Rozovy son. Neodvisno od pogojev, sončnega tega dneva ali pasmurnega, njegovih plotnih buket ukrašujejo gazone ali palisandnike na dačnih udeležencih. Če želite, da se svetenje ne izvrši, rastlina vzame več razlik.cvetet dvakrat za sezono Začel v aprilu, nato pa v začetku leta in v septembru. Tako, rožnati kover, visok 35 cm, ki je iz množice aromatičnih butonov, bo vedno na naših nogah.

Иберис многолетний

Иберис многолетнийDovolno pogosto v mestnih parkih na gazonah je mogoče nadomestiti nenavadno dekorativno rastje. To je veliko bolj živahno, kar pogosto imenuje večnozeleno rast, vendar v nem krogu letno obstaja osebnost. On predstavlja sam kust visoko do pol metra, ukrašeno veliko množico kožinih listov, ki nadaljujejo obliko. V piku svojega cvetenja rastlina pokriva butone serebrostoga ali mlado-bele barve. Oni so se zbrali v socvetiji zontičnega značaja, kjer jih je do 40. Točno v tem obdobju beli iberis spominja na oblak, ki se je izpustil na pyšnu sadno zeleno. Ali obstaja kaj podobnega na tem zrelištu? Brezplačno, net.

V tem primeru lahko veliko število prodajalcev ne priporoča prenosa na novo mesto, zato ga lahko pokliče. Pričina – njegova edinstvena korneva sistem.

иберис снежный коверNa sliki, označeni s snežnim ohišjem, se razlikuje običajni miniatrilni butončikov. Rastenie izraža samo 20 cm. V času pyšnega cvetenija se kaže, da je zelen priporošil sneg, ki ne gre pod jarkimi lučami solnce. Ta velikoletna kultura se uporablja za okrasitev velikih mest na sadovskih udeležencih, pa tudi kot gazonska trava.