cvetnik v juniju V maju se konča cvetenje vesennih rastlin. Iûn sprejme stafetu in zastavi cvetličar od duš, ki se zadržijo v klubih, da bi sodelovali letom, ki je predstavljal vso svojo krajo.

K junij:

 • že skoraj popolnoma obiščejo enoletne rastline;
 • mnogoletnie kulture napredovali in začeli aktivni rast;
 • izražena rasada dvoletnih in mnogoletnih rastlin, ki zavirajo samo v prihodnji sezoni;
 • ždut posadke v odprtem grunt klubu georgin.

Poleg tega, ne more biti podraslo na gazonih travah in sortah, ki jih gledajo in gledajo, podvižujejo višje dekorativne rastline. Pročitajte про цветы рябчики!

Uhod za mnogoletnikom v juniju

mnogoletniki na klubbah v juniju Kaj bi moralo biti narejeno v klubu junija? Kakšne naloge so najpomembnejše? Razporedite prednostne naloge lahko le, če jih namestite ali namestite v njegove načrte. Toda za boljše cvetje dekorativnih kuhinj in travniških mnogoletnikov jim je potrebno vprašanje.

V juniju podkormuka zagotavlja rastline v številkah:

 • mnogoletnie дельфиниумы;
 • флоксы;
 • персидские маки;
 • пионы;
 • lihnisy različnih form in rascvetok;
 • астильбы;
 • visokoroslye in karlikovske lilejniki;
 • veliko romantičnih romanov in mnogih drugih vidov.

poliv s udobrenjemNa kvadratnem metru delovnega mesta vstopi v sredino tega koroška ali ptičjega prostora, v koncentracijah 1:15 in 1:25 ustrezno. Če «mnogoletni stanovanjski klubi zbirajo informacije in nabirajo butone, raztopina dela malo nasičena. Udobno uporabite kompleksne zmesi podaljšanih dejanj. V tem primeru, če je nameščeno udobje, se razprši pod poljem na krovu rastlin.

V začetku meseca junija se zaključi svetovanje, ki se uporablja za ustvarjanje čudežnikov, črtic in drugih dekorativnih kosov. Ko socvetija na veršinah zmagajo, jih je treba srečati, in sami rastline podkormiti.

Posadka mnogoletnih rastlin in dvoletnikov v grunt

posadka dvehletnikovV juniju rastline v klubih že niso grozljive, zato se samo v času zaposlijo z razkošnimi dekorativnimi kulturami, obiskovanimi še več. Majski sejanci pikirajo, obrnjeni martovski in aprelski rastenica prestopijo v odprti grunt.

Na stalnem mestu v juniju izvirajo klubski georgin, na katerem so se že izključile rostice in po napredovanju celo razveljavile prve liste. Mesec za velike jahte cvetov, pripravljen za zarejo, izvrstne delovne jame in še bolj sdabrivna gruntna peregnoem, mešanim s superfosfatom in proseno drevesno zlato. Pred tem, kot v juniju, prenesti klub v klubu, sem dobro razširili in namestijo v njih opore za visokorasle rastline.

Posredujejo, da bodo cvetovi podrasti in v juniju dajejo prve trenutne lastnosti, da so bile rastline bolj krepke, jih pikirajo, raznovrstne po ločenem torfnem gorovju ali raziskujejo v odprtem krogu na razmikih 20–30 cm drug od drugega. V zadnjem primeru, če se še nekaj časa potrebuje zaščita pred holodnim vetrom in doždjo.

pikirovka in vysadka sorazmernikovSkladno z narodnimi primeri, ki so nazadnje na voljo, se lahko usmerijo na delovno mesto v klubih, ne da bi pozdravili prve dekade junija. Po 10–12 številkah barvnikov se dopolnijo petunijami in salviji, sorazmerno georgini in dušim tabakom šalfeem, lavandoj, cinnijami.

Vse vgrajene v grunt rastline v prvih dveh delih samo polivajo, potem pa obvezno podkarmlivajo.

Vhod za gasom na prvem mestu v juniju

odvod sornjakov na gazonePri tem tepla aktivna rast ne gleda samo na barvah in klubih. Stremitsâ vvyss gazonska trava, tam tam, to tut, sredi nje iščejo sorne.

Zato v juniju dačniku ne bo prišlo do časa, ki bi ga morali opraviti. Uvod za njeno zapiranje:

 • v rednem in ravnomernem polivu;
 • v strižke травы;
 • v odsotnosti nezaželenih gostov, med katerimi se pogosto iščejo oduvančiki, pastirna sumka, sejanci brezi ali jasen in druga sortna rastlina;
 • v udobnih napravah in v zraku.

Če ne ostanejo gazoni brez pozornosti, to pomeni, da so delovne naloge ne razlikujejo veliko časa in sil.

Uborka lukovic dekorativnih kultur v juniju

uborka luković vesennih cvetov na hraniV prvem mesecu leta morate pozabiti na vesenne lukovinske kulture, ki so že odpovedale in postopoma prihajale na pokoj. Začelo se bo v juniju v klubih, ki izvajajo melikolukovične videe, ki bodo razpravljali ali prenesli na novo mesto.

Očiščeni od listov, grunta in visokih korenin lukovice hranat, soglašajo z zahtevami tega ali enakega vida, v vlažnem torfu ali v suhih kontejnerjih.

Bliže k koncu meseca zasyhaet osebnosti нарциссов и тюльпанов. Če želite vstopiti v čas zaposlitve in imitacije. O zrelosti lukovica se lahko odloži samo na podzemnih delih rastlin, ne pa na cvetovih in plodnostih zgornjih češ, ki nastanejo suhi in uporabni. Po izkopanju lukovice prosušivajo, prebirajo in hranijo do trenutka, ko se opravi v grunt.

vlaga za cvetje na klubbahNe vredi pozabiti, kar klubi v juniju zahtevajo redno policijo, in pojavijo se na njih, da so nepričakovano in zelo močno razširjeni. Kljub temu, da obsežne naloge ne zadržujejo istih priveržencev cvetličarstva, in vse zaposlitve zavzemajo hranjene cvetove zelenih pitomcev. Spodbujajte klube iz šina za svoje lastne roke!

Cvetlični vrt v juniju na dače – video