Диффенбахия на террасе Številne različno vidne različice diferenciacij so že več kot 150 let izražene v količini oranžerejnih in domačih kultur, samo v zadnjih letih pa vse govorijo o jadotostih rastlin.

Če je nevarna diferencialna rastlina, to ne vpliva na rastline?

Zgodovina vpeljanj difenbahii v kulturo

Difenbahiya v sobah V tem trenutku je 50 vrst difenbahij, ki so v glavnem proizvedene v državah Južne Amerike. Te rastline se nanašajo na družino Aroid. Rod slavits dekorativno-listvennymi večnozelenymi kulturami, glavno dostojanstvo katerih velikih pestryst listya.

Po odprtju Amerike, ob osvoju neverjetnih ranejših zemljišč Okeanije in karibskega bazena z novimi ozemlji so se pogosto pojavljali na sosednjem otoku in materialu. Točno tako, s korabljami trgovcev in pirati diffenbahiya je bila zavezana na jug zadnjih ZDA, Taiti, Gavaji, na otoku Kuka in v drugih tropskih območjih. Ta kultura je bila dostavljena in v Evropi.

Zahvaljujoč močnemu zmagovanju, ploskovitemu sočnemu livju in nekakšnemu nravu v skore po pojavih na bregovih.

V preteklih časih difenbahija ni razumela, da je vinogradništvo resno ogroženo ali smrt ljudi. Po krajnjih merah, o tem, kaj je diffenbahiya jadovita ali ne, ne uporabljajte niti pressa, niti mediki.

Na ameriškem kontinentu neprimerno rast rastlin namizno dobro in hitro osvoilos v novih razmerah, kar je na mnogih mestih postalo trenutno pomembnim. Tukaj difenbahiju nikto in ne razmišljajte o vsebini v gorškah, vendar pa v odprtem gruntu ona tako in ne razkriva svoje vladonosnosti. Različice, ki postopoma izstopajo iz običajnih vidov, se ukvarjajo pod najbolj priljubljenimi kraji in zemlji.

Diffenbahiya v saduČe želite, da se izognete difenbahiji, jo lahko ohranite doma ali bolje izkoristite z močnimi zelenimi pitomci s čudovitim živalstvom?

Somnenje v polze in vrednote difenbahii, ki so se pojavile v XX veku, ko so bili učenci izključeni, da je zelena samo v tej kulturi, drugi in drugi predstavniki Aroidnih.

V vseh delih teh rastlin so bile odkrite oksalatne kalcije, opazujoče razdražljive učinke na vsakršne kroge in slistujoč glas, organe za dihanje in piščevarnega trakta. V nekaterih vrstah, ki vsebujejo potencialno nevarne stvari, je bilo neznano, v drugih – v večji meri.

Польща и цен диффенбахии

Ali je to tako ali drugače? Če primerjate ta rod Aroidnih z drugimi sestanki v družini, lahko rečete, da v takšnih rastlinah vsebuje veliko število enakih povezav. Pri pošiljanju v piščevod zeleno označuje:

 • резь;
 • čustvo жжения;
 • boleznizlennye spazmy;
 • рвотные позывы.

Ne izogibajte se razdraženju, rezi in oceki, če takšna diferenciacija pada v oči ali na občutljive dele telesa. Bolj trpijo, če kdo predloži alergijsko reakcijo in majhne deti.

Pri uhode za diferencialno potrebo po nadevanju perčatAli je takšna nevarna kultura v zadnjem življenju in ali lahko cvetlični difenbahii držijo doma? Če se spremeni, je treba rastline vzpostaviti le v treh primerih:

 • pri neakkuratnem uhodu in prenebreženi merami varnosti;
 • pri popadanju zelene barve v roke majhnih otrok;
 • pri poedaniji listah domačih živalih.

Pri obrezkih, presaditvah in drugih manipulacijah z difenbahijo resonančno uporabniki perčatkami. Tako zahtevati je treba neustrezno sodelovati pri povečani občutljivosti kože in razpoložljivosti alergenov na druge rastline.

Varnost in pomoč pri obratovalnih strojih

Če je vse tako, da bi prišli na kožo, v oči ali v rosišče rotovoj, je pomembno, da bi lahko hitro izstrelili njegovo protočno vodo. Z možnostjo toksikonov se bo začelo dosledno dosledno v nekaj sekundah, zato medlet ne velja.

Proglatyvanie listyev grozit otekom gortani in bolevym šokom. Ti pogoji so posebej nevarni za otroke, mlajše od treh let, in domačih živali, ki ne morejo povedati o njihovih težavah, kar pomeni, da jim lahko pomagate tudi vedno.

Diffenbahiju nosilec kasneje od majhnih otrokPri proniknoveniji zelenih difenbahij v piščevodu je potrebno:

 • dajte poterpevšemu navadno pitje v videu toplih vod, mleka ali šibke raztopine margancovokislogo kalija;
 • zagotoviti pridobitev zdravilnih sredstev s funkcijo razvrščanja za nevtralizacijo in skupino v organizmih nevarnih povezav;
 • obrnite se na medikame za pomoč.

Če želite, da živijo in prebivajo v domenah ali psih, ne ogrožajo nevarnosti, je bolje, da postavite gorko z difenbahijo v nedostopno kategorijo tveganja.

To je v celoti napisano, lahko pa naredite en izvod. Odgovor: “Možno ali difenbahiju, kot na fotografiji, držati doma?” se mora osebno obrniti, če v tem mestu obstaja:

 • ljudje s povečano občutljivostjo na sestavine, ki vsebujejo difene;
 • deti, ne dosegših 3–4 let;
 • domači pitomci, še posebej koški, pogosto se pojavljajo v sobno cvetje.

V drugih primerih diferenciacija ne predstavlja nevarnosti, njena vlada pa izključuje izključitev osnovnih ukrepov za preprečevanje.

Poleg tega je vredno spomniti, da so vse zelene rastline, vključno z difenfenom, v vsakodnevnem času aktivno čistega zraka, izrazite kisline. No v nočnih urah se situacija spreminja. Brez sončnega sveta vse domače kulture dopolnjujejo atmosfero sob, ki gledajo na gazo, zato velike delnice ne bi smele samo stati v otroških sobah in na splošno dostopnih mestih, ampak v prostornih prostorih.

Jadovati rastline v sobah – video