List anturiuma, pokritost petek Rod anturiumov združuje od 800 do 1000 rastlin, rastlin iz lesenih območij Centralne in Južne Amerike. Prodolžitevalno cvetenje ločenih videov in nenavadnih oseb, ki so nastala zaradi številnih raznovrstnih kultur, priljubljenih med priljubljenimi sobnimi cvetličarji.

Rastenija je zelo neprijetna, čeprav pri njih izrazivanci ne pozabijo, kaj anturumy – to so izhodi iz tropikov, kjer rastline ne preskušajo resnih prehodnih temperatur, redko trpijo zaradi pomanjkanja hrane in vlage na pošto ali v zraku. Če cvetni prevod odstrani dolžniške oblike, podpirajo pogoje za nastanek anturumnih pogojev, to raste, da odzove dobro stanje stanja, čaščenja in dolgotrajnega cvetenja.

No, kako odkriti vzrok, zakaj anturium želi in ohrani? Kjer je dodana napaka, in katera naselja lahko povzročijo vrednost obitatelju tropikov?

Anturium ohrani in želi: napake v vsebini

Naročila o uvajanju bolezni povzročajo bolezni Če je še nedavno zelo živahen cvetlični cvet zamenjal privlačnost, njegove zveze pridobijo, pridobijo siv ali želen odtenek, pa tudi svetenje ni tako pito, nujno, na prvi naslednji dan ocenite pogoje, v katerih raste.

Očitno, zdrav anturium ima jarkookrajšano blestjajočo ali, odvisno od vida, matovskega seznama. Ob tem listopadne plastike se obnavljajo v celotni sezoni vegetacije. Ih estetsko staranje in odmiranje se prav tako sproži s spreminjanjem okraskev, no proces je skoraj nezamenljiv. No, ko bo anturium žel po kakšnih-to zunanjih razlogih, promite mimo plohogo samočuvstvij pitomca že na mestu.

Vse narave, izražene v domačih pogojih, so toplotne in rastlinske, za optimalno temperaturo zraka 18–26 ° C.

Če temperaturni okvir pomeni, da se kolesarita ali pa gredo za označene predelne vrednosti, veljajo za spremembo stanja stanja, pri čemer pomanjkljivo pozornosti trpijo in korenite bolezni.

Nevarnost, da bi lahko reagirali pri temperaturi v prostorih, režim osvetlitve in vlažnost zrakaPoniženje temperature zraka pogosto ostaja na listih anturumnih temnih mešanic. A to je zelo težko, zlasti če vlažnost v prostorih ni preveč velika – to je ena od razširjenih razlogov, zakaj anturium ohrani.

Ne glede na to, ali podobni pogoji so podobni tem, kot na rastlinah, se čutijo pod neposrednimi sončnimi lučmi, pa tudi nevarnimi za prebivalce vlažnih teniških lesov Kolumbije. Obveščanje in zaželenje anturiuma je neizbežno pri dolgom nahoždenije barve na solnce. Zaradi tega so na južnih oknih rastline obvezno zaščitene ali zaščitene ali druge ogrožene širine.

Popada pod prvimi solnečnimi luči, ki dobivajo ožogNo, kaj storiti, če je anturium ohranjen zimoj, ko solnce ne ustavijo, ali na podkončnike toplo? Očitno, teža takšnih rastlin:

  • v pomanjkanju sveta, kar je mogoče kompenzirati inštrumentom dodatne podsvetke, podaljšano svetovni dan;
  • v hitri suhi zračnosti, ki jo je mogoče uporabiti s pomočjo akkuratnega orošenja listov, uporabe hitrih priborov in priposoblenih;
  • v skvoznjakah in potokah holodnega zraka, izhodnega od okna;
  • v pomanjkljivi hrani, izzvannom pomanjkanju podkormoka ali razrastitvi kornejske anture.

V zadnjem primeru, če je zelo pomembno pomagati pri rasti, ga najdete v podkormih ali preverite v novem svežem substratu.

Osebnosti grunta in poliva za zdravje anturium

Na stanje listopadne plastike vpliva kakovost izdelkaDejavno cvetoče rastline v obdobju vegetacije potrebujejo redno vzdrževanje udobja, kar mora biti pod nadzorom in izobrazbo novih butonov, in splošno stanje agrumov. Pri izbiri sredstev za podkorke je bolje dati predpostavko, ki je sestavljena iz omejenega števila azot, aktivira izobraževalne liste in povečane vsebine fosforja, ki odzivajo na kakovost cvetov.

Če je anturium želteet ali ohranjen, lahko v tem primeru ostane in izbirno vsebina v gruntnih vprašanjih. V tem primeru, če ne podpišujo korenin anturumne mineralne soli, sprožijo ozog podzemnih rastlin, kot tudi aktivno razmnoževanje patogene mikroflore.

Kadar obstaja podozrevanje, kaj bo ohranilo okolje zaradi preoblikovanja udobnega, nujnega nameščanja zemljiške sobe ali preusmeritve pitomca v novem substratu.

Za obnovitev zdravja rastlin je dovolj, da ga preusmeritePrenos obveznosti, ko je sistem za shranjevanje korenin v celoti proniziral substrat in že nima svobodnih prostorov. Ta postopek najbolje izvaja v začetnih časih, preusmerja rastline v novem, večjem obsegu. No, ne smete pozabiti, saj bodo anturvumi imeli dovolj učinkovit instrument za pridobivanje hranil iz atmosfere. To zračno korenito stanje, ki ga ni mogoče odstraniti, in koristno uporabiti njihovo obnovljivost in vstopanje v podkormkam, in izpadanje kronov v čistem vlagu.

Gribkovo in bakterijsko porazno koreninsko anturijo

Črezmerni poliv vodi do zamašitve korena in rastlinskih rastlinToda v izbirnem primeru polivuratura se nanaša na skrajno negativno, če v tem primeru, zlasti na plotnem gruntu, cvetlični nadzor ne spremlja le želene in vzdržujoče liste. Največji resni problem za ljubitelje podjetij je razvoj kornenih gnilov, ki omogočajo izjemno vlažnost poštnih pošiljk in pomanjkljivosti v skupini kislin.

Posamezne gnile na kornjačah lahko nadzirate s pomočjo širokega spektra funtov.

Nobenih ukrepov ni. Zaradi tega se ne odpravlja osnovnih težav. Če v cvetličarnici obstaja podozrenje, kaj bo ohranilo in želelo iz-za gnilostnih procesov, bo rastlina potrebna iz gredice za osmoto in obdelavo.

Po čiščenju kornejske anturume od preostalih grunt, počernevši se, uničenih udeležencev obrezujejo in obratirajo debelega pogleda, po potrebi in denarja. Rastenie prenašajo v novem prodezinficiranem gruntu, pričet in sam goršok obvezno razpršijo ali obratirajo raztopino margarcov.

Anturium lahko prenaša infekcijske in grižnične bolezni. Zato je treba še bolj in učinkoviteje zaposliti profilaktiko, najti gramotni poliv in podbrav za rastlinsko rastlino po pošti.

Вредители антуриума

K spremembi listov plastike privedejo obiske vrediteljevV primeru, da ohranimo anturij, lahko pridemo v posest na rastline, ki rastejo v naravi. Anturium pogosto ne trpi zaradi kakšnih ali bodisi vrediteljev, če pa na listih odkrijejo, da želijo udeležence, površino listovih plastičnih ploščic, ki prenašajo rovnost ali so že zasedle, je treba izvesti rastlinsko osmotrno rastlino. K čislu, odkritih na anturihmah vreditelih, se nanašajo na pavtinnih klešč, tlej, mučnistovega črveca, ščitov in tripsov. Če rastlina vsebuje vsebino v vlažnem gruntu, okoli gozdne poti se kružijo in grmijo komarici.

Večje naseljenih, parazitirajočih na rastlinah, vprašujočih se sokih, iz-za kaj, pri pomembnem količinskem vrednotenju, anturium želteet in nadomestno slabeet.

Tripsy in mučnistye červecy tudi obitavajo na novih zmagah in listvenih, teh pa naseljujočih skupaj s tlej je mogoče najti na butonah. Priznakom prisotnosti na anturizirani kleščini je edina zavetna pavtina na razvitih zmagah in v pazuhah.

Trips na listovoj plastikiSamim trdnim in zlobnim okkupanom je prikazano na fotografiji obrezovalca anturij in drugih komnatnih rastlin – trips. Nasekomoe vpraša sokami ne samo listine in steblej, no in socvetija, nanesejo prišerb prilizatorjem in začnejo.

Poka mučnistye črvecy so malo primerjane, one pa pritegnejo pod najvišjimi češuami listi in v pazuhah, no, razmnožavajo, lahko pokrijejo vse rastline, pričet del del populacij zasede in grunt.

Zelene ali serye tli, ki se nahajajo na anturiumah, se skrijejo na tej strani listopadne plastike. V rezultatih uničevalne dejavnosti, vreditelej v antuumi želteût in se skručivajo, ostanejo, zasihajo socvetija.

Od mnogih preiskovanih škodljivcev je mogoče z obdelavo podzemnih delov rastlinskega raztopine, pridobljenega iz insekticidnega ali zelenega mila.

Prav, pri tem je treba učitivat, da ocenjevalci anturij prebivajo na rastline samo v vidnih mestih, ki so v porastu, no in jaic in ličinok. Postopoma prenehajo delovati, če se ne obdelujejo znova, zanimajo se osvobojeno mesto in se nadaljujejo.

Щитовка на растенииV zadnjem času so sodobni prebivalci zlahka izrazili imunost do zelo slabih sredstev. Nekatere raznolikosti, kot so prikazane na fotografiji, in niso podprte s takšno vožnjo. Zato mora biti ta barvni program pripravljen samo na velikokratno aromatično listo, ki vsebuje spodaj raztopino, in obdelovati anturijsko sistemsko insekticioznost. Skozi sutkine po preverjeni obdelavi v organizmih, ki prevajajo čist vodni sistem, je treba vzeti grunt, ki se odstrani iz vlaganja.

No, hočeš se boriti s preživljalci in ne prenehati z zaposlitvijo, če boš s kornevo gniljo, profilaktiko vedno bolj koristno in še bolj. Na primer, kleščanje v anturi, kot in druge vrste, ki se uporabljajo v pogojih nizke vlažnosti. Tukaj je zelo pomembno, da se natančno nanašajo na vstop v kombinirano rast, kot tudi na redno uvajanje osebnosti, ki je profilaktična pri pojavljanju na podlagi razvoja bolezni in pomaga pri rasti rastlin..

Predhodno razširjanje razširjenosti vrednot na zdrave rastline je možno, z novimi, nedavno pridobljenimi kulturami, v karantenu. Za 3–4 nedeli običajno lahko odkrijete vse skrite težave zelenega pitoma, sprejmete ukrepe po njegovem imenovanju in ne objavite običajnih preostalih delov zbirk.

Osebnosti uhoda za anturium – video