belosnežni anafalis v sadu Če želite dodati svojemu nezadovoljstvu in šarmu, mnogi cvetlični izdelki izrazijo anafaliz. Oni so ga položili za nežno socvetijo, napominjajo žemčužno ožerelje, za neprimerno nrav in prosto v uhode. Blizko znanost s tem razvojem pomaga oceniti njegovo dostojanstvo.

Privlekatelʹnyj vnešnij vid

anafalis на клубах Anafalis – velikoletnejše rastlinstvo. V naravi se nasčityva 35 vidov. Vendar pa v srednji dolžini Rusije obstaja celoten vmesni sestavek z analogi, ki se razlikujejo po barvah v barvi s srebrno barvo.

Stebelna rastlina po vsej dolžini pokriva bele lase. Natančno oni prikazujejo anafalisu nenavadnega odtenka. Odziv in naslov podatkovnega lista – žemčužni. Naraste do 50 cm. Posebne lastnosti cvetličnih vodil viličaste do 30 cm.

nežnoe соцветие анафалисаNa veršine velikega stebla v času leta bodo prikazane socvetije z majhnimi belimi cvetličnimi listi. Zdi se, da nimajo istega vonja, vendar ne pritegnejo pozornosti do privlačne koruze, sotne iz suhih listov. V središču sveta so nežne žoltne trubočke. Oni so izrazito izpadli na belem ozadju.

Anafalis ima lastnost izstopajoče oblike, zgornja del katerih, razčiščena. Iznurili so, da so okrašeni v serovatni barvi, kar pomeni, da prikazuje vostrog.

Prve možnosti za analizo se bodo že pojavile v začetku junija. Zadnje cvetje – propadaют v septembru. Če obstaja želja, da se bo ljubil s pisanim ukrasom, ki je vse leto, to anafalis – čudovit izbor.

Osebnost podatkov o ukradenih vozilih – konektorska naprava, ki omogoča hitro zmago. Vsako leto se poveča do 30 cm. Zahvaljujoč temu raste anafalis ni boitsya sornkov. Povpraševanje po različnih barvah za zaščito vaših udeležencev. Красиво и с пользой. анафалис в ландшафтном дизайне

Priljubljene podobe anafalize

Rossijskij cvetličarji že nekaj desetletij umilijo lepoto te sadne žemčužine. Eë nežne grozdja miniatûrnyh cvetličkov s šuršaŝimi listopadmi, ki pritegnejo k sebi ne eno pokolenje.

V preteklem času so bili anafali uporabljeni v lečečih zadevah. Danes bo vstopil v sestavo nekaterih zdravil. Toda v naravi obstaja veliko vidnih podatkov o rastlinah, ki so podobne tem in takšnim. Priljubljene so take sorte:

  • жемчужный;
  • трёхжилковый;
  • непальский;
  • кистеносный.

Spodnje spodnje fotografije anafalize pomagajo opaziti rast v celotni državi.

анафалис жемчужныйAnafalis žemčužni perekočeval v Rusiji iz severnih delov ameriškega kontinenta. On izraža do 40 cm v višino. Stebli rastlin in množica linijskih listov pokrivajo beli vojaški puhom srebrnega odtenka. Cvety, v ogledu korzinoka, zbrane v socvetiji, ki se nahajajo na samem vrhu zmage. V njihovi sestavi bodo minijaturne bele cvetove, okoli katerih je nekaj vrst suhih listov.

Ta dan se ne bo boril, zato udobno prenaša zimski čas.

анафалис трехжилковыйAnafalis trёхжилковый se je spustil v naše cvetlice z višinami gimalajskih gor. Privykšiši rast na kamnitih poštnih pošiljkah, čudovito preživi na plodorodni zemlji.

To veliko rastlinje rastlina lahko vsebuje do 50 cm. Stebel v neposredni bližini lancetovidnih listov, serovatega odtenka. Socvetija beloga barva z nežnim srebrnim odlivom se nahaja v žvečilnih korobokah na verhuškah neposredno stalnih steblej.

анафалис непальскийRodina anafalisa nepaljsko – visokogorske poljane znamenitih gor. On izraža do 30 cm. Na seznamu, ki je na voljo pri kornjačah, je na voljo nadaljnja formula. Te, ki na zmagah – zaužennye do kraёv z belo opuško.

Socvetija beževoga ali belog barvnega rastota v videu od 1 do 15 kosov. Rascvetaet anafalis nepalski pozdnim letom.

anafalis kistenosnyjKisonosni vid anafalize ima posebno velike dimenzije socvetij. Neredko dosežejo 1,5 cm v diametru. Točno takšna lepota je primerljiva z vidno anafalizo. To je krajše redko, zato upošteva ekskluzivni pogled.

Posoda in uhod za žemčužno lepoto

anafalis na visoki klubiZaradi tega, da anafalis pride v rast v ekstremnih pogojih, ga izrazite, četudi vam bo všeč ljubitelj. In takrat bo ukrasil barvo do samega sebe. A susušennye butony prigodatya za domačo dekoracijo.

Pri posredovanju anafila žemčužnega in vhoda za pomembne učne takšne trenutke:

  • to rastenie mnogoletnee;
  • vzdržljivost k zasuhe;
  • ljubit solnečni udeleženci sada;
  • raje dobro drenirani grunt.

Tako kot pravilo, pravila niso složna, da bi lahko izrazili žepno lepoto v lastni palači.

Ko pridelek raste, ne sledi njegovemu hitrem poliranju. To lahko prinese k analizo analizo, kar je zelo tiskano.

Posadite gojenje lahko s tretmaji načinov: s pomočjo obiska semena, češenj in deljenjam kusta.

Посев семян

vshody семян анафалисаSemečki anafalisi majhnega velikosti, zato pred obiskom jih premeščajo z velikim peskom. Zatem akkuratno izstavijo na grunt v majhnih velikostih, ne podpirajo zgornje zemlje. Sledi šag – nakryt jomkost steklom in redno napricati. Ko se pojavijo vhodi, jih pikirajo v jašike ali gorščke. Izsaživajte sažency v september.

Čerenki

Razmnoževanje se izvede s koncem septembra na september. Za to berut čerenki niso dolgi 10 cm, ki so se zmanjšali na 1 cm od poči, in več kot 2 cm nad njo. Ostale samo zgornje dve listi, ostale obryvajo. Izberejo čerenke v pesmi, nakryvayyyyu steklom ali plënkoj.

Zmanjšajte čerenke, ki jih je treba držati v ohlajenem prostoru, zaščitenega od morozov.

Vedno, ko se čerenki ukorenijo, se usedejo na sadovno mesto.

Деление куста

молодой куст анафалисаMetoda razmnoževanja anafalize s pomočjo delenj, ki vodijo vesno ali pozdnejo jesen. Za to izpeljejo kustos, razredčijo delno, zadržijo v vsaki koreni in stebelju. Po tem gojenju lahko posadite na pripravljeno mesto.

Ko raste, pride v uporabo pri udeležencem, za čim lažje uhaživanje. Če ga morda malo ne bo, zato ne bo dovolj pogosto, da bi ga položili. On udobno prenaša zasuhu, kar pomeni, da je potrebno umereno. A tak, kot se ne bo boril z morozovom, na zimu ga ne more ukryvat.

Osnovni vhod za anafalizom vključuje redno redno osrednjo revizijo. Ona dela pod korenom, na ravni s gruntom. Tako kot eden od 5 let sledi prerazporeditev kusty.

Rastenie redko oboleva ali se poraža vredljivcem. Zato se bo skoraj vedno ukrašal domači čas s svojim pisnim cvetenjem.

Znakomstvo z anafalisom – video