uhod za araukariay v domačih razmerah Prekrasna sobna hiša je izrazita zunanja služba ali živahna notranjost. Če želite to izraziti, je treba razviti, če je v domačih razmerah vključen vhod za araukarijev, in delovati po pravilniku. V naravni sreči kultura proizvaja na ozemlju Južne polšarije. Njen roditelj šteje otok Norfolk, ki se nahaja med Avstralijo in Novo Zelandijo. Kako izgleda arakovarija v naravi? Ali je mogoče primerno sobno rastje? Odpravite se na stran Južnega polja, da se poznate z izkazanim hvojnim eksotom.

Vneše posebne značilnosti araukarije

комнатная араукария Na svoji rodni hvojni kulturi doseže največ 90 m v višino. Imejo šerohovane rastinske vetrnice, ki pokrivajo veliko število in svetovno zeleno barvo. Oni izvirajo iz prijetnega, sladkega vonja. Biološki nasčivajo 21 vid kulture.араукария в дикой природе

Uporabite le nekaj priljubljenih možnosti:

 • Čilijska (v mladosti raste široka piramidalna krona, ki se oblikuje od površin grunta);чилийская араукария
 • Budilla kolluča (del stebla vzroslovega lesa nima vetra);араукария будвилла
 • Brazilska (krona podobna na odprti zoni);бразильская араукария
 • Klinična (različna korotka vetrnih);
 • Heterofilla (izraža se v domačih razmerah).араукария хетерофилла

Izstopajoča sobna enota araukarije povečuje največ 2 m v višino. Glavna razlog – odsotnost idealnih pogojev. Tem manj, kultura ima zelo privlačen videz. V njej raskistana krona in pušiste vetrnice, usypanne jarko-zelene igolke megkoj strukturi. Araukarija izstopa v vesoljskem prostoru, ki omogoča čiščenje zraka.

миниатюрная домашня елочкаNa drugi strani drevo napominja miniaturno elko s pristim stvorom in vetkami, ki odhajajo od njega pod prvim uglom. Oni pokrivajo češujčato smolisto korojo. Oblika krone je neposredno odvisna od vrste domače kulture. Často celo srečanje je piramidalni ali zontični variant.

V naravni sreči rastejo moški in ženski les, ki proizvajajo različne izdelke po velikosti.

Zabotlivy uhod za araukariay v domačih razmerah

uhod za araukarijev v domačih razmerahHvojne kulture izdaja privlačna pozornost ljudi. Ih velike in neprimerne zelenosti so se pogosto povezovale z večnostjo. Nekotorye večnozelenye rastline so začele izraščati v gorškah. No za to prišlos priložite gorazdo večjo moč. Predvsem pa je treba ustvariti v ustreznih mikroskopih in dostopen vhod za araukarije v domačih pogojih. Rasmotrim vsakoe iz njih postopoma.

Centralno ogrevanje povzroča suhost zraka, rastlina, ki potrebuje potrebno vlažnost.

«Solnce – istočnik tepla in sveta»

estetsko osveščanjeTako je napovedal naslednji krog iz mulʹtfilma «Дюймовочка». Emu tisto konečno ni k čemu. Vendar pa je rastlinje istočasno življenje. Z ustreznim obrazom domača elka v gorški (araukarija) brez velike količine sveta izgubi dekorativnost in celo lahko izvrstno poveča. No tukaj ni nujno potrebna ravnovesja, zato bi lahko vse luči sonca pospešile kulturo.

пышная араукарияNajraje vse “obiščite” okna, ki so nameščena na zahodu. Če je taka druga možnost nerazpoložljiva, svetlobni svet dela s pomočjo tuljave ali prozornih zaves. V vročem času leta boš izstopal na dvoru, kjer bivališča iz lesa ustvarjajo udobno poldnevje. Stanovanja v številnih kvartirnih domovih lahko prenesete na balkon.

Enkrat na 7-10 dni rastlina povoračiva na 90 °, da svetlobni padalec ne pride na drugo stran.

Udoben režim temperature

temperaturni režim za letenjeSpodbujanje razvoja kombinirane arakurije je neposredno odvisno od mikroklimata, kjer se nahaja. Visoka temperatura za začetek prinaša, v najboljšem primeru, za osipavanje. Če nič ne predpisujejo, lahko pride do razvoja.

араукария летом на террасеVesna, letom in rane jeseni v pisarni ali stanovanju morajo biti optimalne temperature ne višje od +22 ° C. V zimskem času, komnatna elita raje prohladno srečo obitanijo. Običajno njeno prenašanje v neotaplivanem svetlobnem prostoru, kjer podpira temperaturo od +2 do +12С

V skrajnem primeru lahko mikroklimatsko napravo podprete s prostim proviziranjem prostora, kjer se nahajajo lesa.

Ustvarjanje tropične sredine

отстоянная водаČe želite uspešno prikazati arakuriranje v domačih pogojih, je pomembno nadzorovati kazalnike vlažnosti. Za njegovo redno krmiljenje in hlajenje od stalne vode v sobni temperaturi. To je v bistvu manj kalcija, ki nadomešča razvoj kulture.

Polirajte lesene naprave po omrežju, ki se nanašajo na zgornjo poštno pošto. V tem primeru ne dopuščajo stalnih vod, ki povzročajo onesnaževanje kornevoj sistema araukarij. V hladnem času leta raste vsak dan, ko oprimejo iz pulerverzatora. Postopek, potreben za rastline, ki “živijo” v prostorih s centralnim ogrevanjem. Počvu polivajo po merilih njihovega izsihanja.

Своевременная подкормка

udobnost za araukarije«V lesu se je rodila eločka», ki se prikaže v stari otroški pesmi, kar prikazuje na plodorodni pošti. Vendar pa v domačih razmerah delo ostaja drugače. Brez dolžne podkorme se grunt prevrati v «solončak». Udobjeni vnos vsakih 3 tednov za podaljšanje celotnega vegetacijskega obdobja. Podhajajo posebne mineralne snovi. Vendar pa odmerki zmanjšajo približno 2 -krat.

Zimska rastlina ne potrebuje v podkormke.

Формирование стильной кроны

oblikovanje кроны араукарииPoizkusite si predstaviti drevo, višino 50 m in okvatom stla 1 m, ki se nahaja v stanovanju ali v pisarniških prostorih. V zaprtem prostoru takega ne gre. Kljub temu ustvarite veliko rastlinstvo v domačih pogojih pod silno celo neopytnomu sadovodu.

Če želite dobiti “stilično” krono, domačo elko obrezujete. Na primer, za nadzor nad kulturo kulture, ki odpravlja verhuško. V rezultatu ona prestavi «voznosts k k nebu», a vetvi se stremijo všir. Za krepitev korenitih sistemov, natančno srezovanje bokovnih zmag. Takšno tehnologijo uporabljajo in pri izdelavi drevesnega bonusa.

Sanatarna obrezka, ki bi jo želeli izvajati v primeru, da se pojavijo suhe vekove in porazijo rastlinske rastline.

Preusmeritev in razmnoževanje araukarij v zaprtem prostoru

саженцы араукарииIzraščanje stanovanjske enote prinaša maso pozitivnih emocij. Vedno zelo rastlinsko rastlinstvo se čudovito vpisuje v kateri koli notranjost. Ena izmed njih je aromatična in čisti v zraku. Če želite prijaviti več takih kultur, strokovnjaki ponujajo 2 preprosta načina: obiščite semen in čerenkujte. Brezplačno, postopek razmnoževanja arakurij v domačih pogojih zahteva osebne moči. Osebno to se nanaša na obisk seman.proces preusmeritve araukarije

Še en celoten način izražanja arakurarijev iz semen, ki uporabljajo študente, ki izražajo hvojne kulture v oranžereah.

Razmnoženje semenami

semena араукарии

Posredni material, pridobljen v specializiranih trgovskih točkah, in takoj začnejo delovati:

 • pesek, ki segreva v duhovnem prostoru pri temperaturi 220 ° C;
 • dezinficirajo raztopino permanganata kalija majhne gorške;
 • zapolnjujejo emkosti ostyvšim substratom;
 • izvajajo semena, sledijo njihovim palcem.

сеянцы араукарииSverhu obiskujejo stalno nameščeno temperaturo vode v stanovanju. Gorčke nakrivajo prozorno plenko ali steklom. V notranjosti je temperatura pod 24 ° C. Periodično pokritost snemajo, da odstranite kondenzat. Vrhnji sloj peska redno uvaja. Čez 5 nedelj se pojavijo vhodi, ki polivajo s pomočjo razpršilnika. V nasprotju s tem lahko slaba korneva sistem sažencev lahko zatakne in raste pogibnet. Araukarija rastet zelo medlenno, zato zadovoljstva kažejo glubočajno terpenie, pokaže, da se prevrati v stilično drevo.

Uskorennyj variant – čerenki

укоренение черенков араукарииV domačih razmerah lahko in s pomočjo čerenkov izberete araukariû. Material za posedovanje beruta v rastlinah rastlin, srezav v njem verhušku. Nižnjo del vetrnice obrabirajo s stimulatorjem korneobrazovanja, po tem, ko sažavajo v majhnem goršku s prokalennim peskom. Sverhu saženec nakryvajo bankoj ali obrezanno plastikovoj butylkoj. V tem primeru ga je treba namestiti v temperaturo, ki ni nižja od +25 ° C.

Čez 2-3 meseca se kultura ukoreni. Daleje goršok prenašajo v dom in pomagajo arakuriki aklimatizirati. Za to vsakodnevno snemanje banan na 3-4 ure. V času, ko se čerenke oblikujejo, se bodo pojavile nove. Zdaj se bo začelo čas preusmerjanja arakurij v večji obseg gorka in nove sestavine.дренаж в горшке

On je sestavljen iz komponent:

 • listovoj pregnoj (1 č.);
 • dern (1 č.);
 • pesek (2 č.)

пересадка араукарииNa dno emkosti uklapljajo drevesa, z uporabo galku, keramzit ali mehko ščetko. Rastenje pomeščajo na mestu, kjer je veliko sveta. Polivajte po omrežju, ki izhaja iz zgornjega sloga pošte. Vetvi periodično opricijo. V takem primeru, ko se bo v domeni zelo kmalu pojavila skupna elita, rodom iz otoka Norfolk, kaj v Tihom oceanu.

Izločitev pravil za prehrano za domačo uporabo v domačih razmerah, lahko pospeši v cvetlični trgovini za gojenje. Veliko drevo nas porazi s sočno zelenjavo in aromo, če ga uporabljamo za poliranje in razgradnjo v udobnem okolju. Ne pozabite, da bo obnova kulturo, da bi oblikovali stilično krono. Če pa želite razmnožiti araukariû, začnete po nasvetu specialistov. Pust večnozelena krasavica je prinesena v naše domove podlinny mir.

Če želite zanimiv izhod za araukarijev v domačih razmerah – video