Комнатные фиалки različnih сортов V vsakem trenutku bo prebivalstvo vse več nenavadnih sort in raznolikih sorodnih filalokov, fotografij, naslovov in opisov, ki so vredni pozornosti in strokovnjakov, ter priljubljenih cvetličarjev.

Фиалка Розмари

Фиалка Розмари Zvezdčate, mahrovne rože fialki LE Rozmari, fotografija, ki je tukaj predstavljena, stanujoče roskošnim okrasjem vsaka zbirka. Сорт, выведенный Е. Lebeckoj, skupaj takoj takoj nekaj živih zapominjajočih se. Malo več, kar so izbrane lepestnice, ki so bile izrazito gofrirane, na belem ozadju so bile izjemno smotrne in rozovite, ter navadne sijoče brizge. Fialka Rozmari-to je rastlina standardnih dimenzij, rastlina je sestavljena iz temno zelenih zobnih listov.

Фиалка ЯН Каприз

Фиалка ЯН КапризБелую пену цветов фиалки ЯН Каприз селекции Н. Puminovoj složno pozabite in prepišite s cvetenjem drugih rastlin. Cvetlična šapka iz mahrovih, okrašenih zelenih bahromovih ventilatorjev se nahaja nad pestro volnistoj.

Фиалка Огненные мотыльки

Фиалка Огненные мотылькиNa ozadju zelene ali sprednje liste fialnih motenj, kot na fotografiji, se poročajo o polovičnih ali preprostih venčikih, ki nosijo krasno ali bordo odtenko. Цветы фиалки селекции К. Več okantovanih širokih rožnatih ali belih kosov, ki spreminjajo odtek po merilih razkrivanja lepestkov. Barvni cvetovi so bili okrašeni, rožica ima standardne dimenzije.

Фиалка Магия любви

Фиалка Магия любвиФиалки Е. Koršunovoj vedno poražajo velikosti cvetov. Ne izključuje in ne predstavlja na fotografiji fialne magije Lubvi, redno uravnotežene vlade gustomahrovih zvezdic barv, v obliki več opominljivih pomponov. Okraska cvetov gusto bordova, s svečim odtenkom. Po robu lepestkov nardni beli kabel. Listovna rožnata rožnata, lepe zelene barve.

Фиалка Роза ветров

Фиалка Роза ветровCvety fialki Roza vetrov selekcije Lebeckoj zelo spominjajo na izrazite sadne rože. V lepestkov bledno-rozovyj odtenok. K izvitym bahromchatym krayam okraska gusteet in prebivalci tonky malinovoj, in mestami in zeleno kajmoy. Rozetka sestavljajo volnistično svetlo zeleno listje.

Фиалка Мачо

Фиалка МачоTako kot na fotografiji fialka Mačo z Lebeckoje – to je največja svetlobna vrsta standardnih dimenzij, ki nosijo cvetovodo čudovite šapke velikih polmahrovnih barv.

Venčiči fialki LE Mačo imajo izrazito formulo zvezd in okrašen v gusto bordo-fioletov barvi. Volnistyj kraj lepestkov odtenjaet kontrastno belo kajmo. Enostavne preproste, jajcevidne oblike, srednja po občutljivosti zelenega odtenka.

Žica pod napetostjo

Žica pod napetostjoSorta od P. Sorano trenutno prevrača pustujoči podkončnik v majhnem sadu. Učinkovita fialka Živa žica, ki razkriva ogromne koralno-rožnate barve v obliki preproste ali polmahovske zvezde. No krome tega po vsem lepestkamu bodo razčlenjevale in fioletovne petke.

Raznocvetnye venčiki fialki Žica pod napetostjoV zameno za spremembo cvetja na podlagi te sorte je mogoče dobiti vrsto z različnimi ventili. Pri tem ni velikost zelene liste, niti njena prosta oblika se ne spreminja.

Vladajoča lepota

Vladajoča lepotaRastenje selekcije J. Swift z velikimi polmahrovnimi zvezdicami barv. Črna lepota v čudoviti temno-rumeni barvi, s črno-zeleno barvo.

Vladajoča lepotaIzvestne mutacije, kdaj, kot na fotografiji, fialki Vladajoča lepota ne daje manj učinka svetlih barv.

Фиалка Ваше величество

Фиалка Ваше величествоФиалки селекции Б. Makuni ne ustarevajo in zelo ljubijo cvetličarjev. Ne izključitev in rozovana gustomahrova fialka Vaše veličino z volnistimi lepestkami in živahno zeleno liščino.

Фиалка Водяной

Фиалка ВодянойPričudlivo izvićene bahromčate cvetove sorte, pridobljene T. Dadojan, ki imajo sijočo fonovno okrasku, ki je kot kaj nadomestila. Sama oboka na lepestkah zelena, svetla. A tična stran venčnika pomeni bistveno svetlejšo obraščeno k zriteljo. Fialka Vodjanoj, kot je na fotografiji, običajno cvetet, pričem dobro podprto cvetenje opozarjajo in volni svetla lista.

Фиалка Морской волк

Фиалка Морской волкNe glede na veliko temno-zeleno listo, združeno v rozeti fialk Morske volke, kot na fotografiji, čudovito izstopajo velikanske, do 8 cm v diametru, gobe cvetove sorte E. Коршуновой. Venčiki polmahrovni, v obliki napominjočih kolokolovcev. Lepestke volnistye, z izrazitim setchatym risunkom, zametnim na stadionih polnega roska.

Фиалка Зима улыбается

Фиалка Зима улыбаетсяСорт Б. Makuni resnično spominjajo na igre sončnih lučej na morju. Skrita se polmahrovne rože zvezdaste oblike, kot na predhodnih fotografijah fial Zima ulybaetsya, krasijo lepo rozovo okrasko, ki prehaja v malinovo kraljevino lepestkov. Lepestke so se ohladile in ogrele zeleno bahromo. Rozeta fialki Zima ulybaets srednjih dimenzij, liga stegana, rovno zelene barve.

Fialka Drzna zabava

Fialka Drzna zabavaPolučenna P. Sorano fialka Bold party girl porabi vladelcev obiliem mahrovih, sirenevo-rozovyh barv, napominujočih pыšnih oboroženih jubk tancovŝic. Oblika barve – zvezda, v središču ventilatorja ima nasyŝen ottenok fuksij, obrobnejše svetlobe, volne. Po lepestkamu rassypany sinie štrihi in klâksy. Standardne dimenzije so sestavljene iz preprostih listov in oblik.

Fialka химера Drzna zabavaIz-za podvrženosti senpolij mutacij v času cvetličnega udara dobite fialke himere, kot v tem primeru od sorte Bold party girl.

Фиалка Прекрасная креолка

Фиалка Прекрасная креолкаСреди сортов, выведенных Е. Lebeckoj, če obstajajo vse neobičajne rastline, kot je na primer fikalna Prekrasna kreolka. V času cvetenja te sorte na majhni kompaktni rožici se nahaja veliko preprostih, vendar zelo učinkovitih sivih barv v obliki zvezd. Okraska lepestkov gusta, barhatista. Krajno neizvedeno kontrastno z belim kantom.

Фиалка Шансон

Фиалка ШансонMahrovne rože velikega sortnega fialka Shanson, kot na fotografiji, poražajo ne samo velikosti, ampak in posamezne igre odtenkov na lepestkah. Ustvarjena Sorano fialka Šanson izhaja iz velikih velikosti rož, ki so na temnem seznamu vidne. Cvetki gustomahrovye, volnistye, nasyŝennega fioletovo-purpuranega cveta, usypannye rozovymi okrožnimi pemi.

Фиалка Гриня

Фиалка ГриняПодаренная цветоводам Т. Dajoyan fialka Grinja, kot na fotografiji, zastavi, da se spreminja raznolikost miru sveta. Na stacionarnih butah tega sorta so v celoti zelene, vendar po merilih rozpuste venčiki povečujejo, stanujejo beli, široka zelena obloga pa ostane le ob robu lepestkov. Цветы крупные, полу- и густомахровые. Na voljo je tudi volenstye, nasyŝennega zelenega tona.

Фиалки Zlata jesen

Фиалки Zlata jesenSorta izbire Sorano – to je vedno veselje za cvetličarno. Krupni zvezdasti cvetovi fialki Zlata jesen, krog beloga iskrjaŝega odtenka, ki predstavljajo izrazito podvrnute volnistične lepestke, kar daje barvo zelo nenavaden videz. Okraska v središču prebivalstva je skoraj želtojna, kar poudarja značilnosti takšne barve. Rozeta krepka, standardna. Listi živahne, zelene, pa tudi z volnistim kraem.

Фиалка Pomladna vrtnica

Фиалка Pomladna vrtnicaŠe eno doseganje izbire P. Sorano – to mahrovaja fialka Pomladna vrtnica. Cvety tega sorta so zelo podobne belim ploskim pomponom z zeleno okantovko lepestkov. Cvetenje navadno, cvetovi dolgo ohranjajo dekorativnost in ne poročajo. Volništa, sestavljena iz standardne rozete, svetla z zametnimi zobniki.

Самые красивые сорта фиалок – video