grunt для суккулентов Grunt za sukkulentov je mogoče pripraviti s svojimi rokami v domačih pogojih. V osnovi – komponente, ki omogočajo ohranjanje rasti potrebnih vprašalnih stvari in vlage.

Grunt v naravni sreči obitanija

počva za sukkulentov Počva za sukkulentov v divji naravi se ne razlikuje od bogastva sestav. Rodna rastlina – zasedena mesta z majhnim številom osadkov, slaba pošta, pesem, kamnjami, odsotnost azote na pošti in njena slaba sestava.

Taki pogoji so bistveni v estetski sreči, ki so prispevali k temu, da so bili spremenjeni v težkih okoliščinah. Ih korni hitro vpijejo največ vlage, podzemna del pa jih zadrži zelo dolgo – na podaljšanju v nedeljo.

V začetnih pogojih, ki so naravni za sukulente, se ne uporabljajo običajne univerzalne poštne mešanice za njihovo izražanje.

Iz česa je sestavljen grunt za sukkulentov

sestavljajo grunta za sukkulentovSukkulenty razlikujejo medlennym rostom. V večini primerov letno ne dobavljajo več kot 10 mm. Korni v njih običajno majhne, ​​a lista in stebli – dovolj plotne, sposobne upravljati veliko vlag.

Kaj lahko in moram dodati na pošto

sestavljamo smeš za sukkulentov

Sestavljeni grunt za sukkulentov, nujno učite take zahteve:

 • хорошее дренирование;
 • viška aeracija;
 • hitroе высыхание;
 • пористость і рыхлость;
 • suhi zgornji sloj.

Sestava grunta za kombinirano suklenco mora vključevati več besed:

Sloj po razpoložljivosti

Harakteristika Opomba
Нижний Ta plast mora zagotavljati kakovostno drevo. Za njegovo ustvarjanje uporablja melik keramiko V tem primeru lahko keramiko uporabite melik ali kalkulator
Srednji Za pripravo je uporabljenih več inštrumentov v nujnih primerih.

Originalni sestavni naslov za sukkulentov:

 • velik pesek (2 dela);
 • zemlja (1 del);
 • pregnoj (1 del).

Danni sloj ne sme priti do najvišje zgornje meje 10-20 mm

V poštni smesi je mogoče dodati malo melih kamnov
Верхний Pri najboljšem zgornjem sloju se priporoča izbiranje perila ali keramike.

Dolžina mora biti 10-15 mm

To ni obvezni, niti želelen sloj

Tako kot kirpič po svoji lastni strani je oboževana globina, to pa je dodano v poštno sporočilo za sukkulentov, ki ga je uporabil v tem, kar iz zemlje odstrani izlišek vlage. Praktično vsem, ki se nanašajo na delovna mesta, se priporoča, da se predložijo medčasni stari dogovori, če je sestavljen v desetih delih od splošnega obsega pripravljene pošte.

Vse pripravljene za sukkulento zavarovanja poštne mešanice bi morale biti predhodno podaljšane. Brez takšne dodatne obdelave obstaja verjetnost, da se pojavijo bolezni, povezane z mikroorganizmi.

Za to izvedbo naslednjih del s starimi:

 • pripravljen material za delo;
 • več ur drži v slabom raztopini margancovk;
 • sušat v duhovke.

Zemlja in pesmi, ki bodo uporabljeni v količini vsebine za sukulente, prav tako obratujejo: prokali v duhovnem času ne manj.

Do prerazporeditve sukkulenta ne bo treba odpraviti več dni, po koncu prostora na novi poštni mešanici pa tudi želeti nekaj dni, da se odstrani iz policije.

Kaj ne bi dodali na pošto in zakaj

lahki substrat za sukkulentovNe vse vrste sukkulentov, ki so odreagirale na vgradnjo nekaterih komponent. No najbolje, da se vse prestrežejo in uporabijo nerazložljive občinske priporočila.

Polza in vred torfa

Če želite kupiti suklente, morate preučiti njegovo sestavo. Ne uporabljajte za pripravo sukulentov smetane, ki vsebuje veliko torfe, vendar bolj ali manj popolnoma. To lahko sproži zaganjanje korneja, tako kot torf poseduje svojstvo, ki bo akumuliralo vlago.

Kompresirajte torf, ki ima lastnost spremljanja in zadrževanja vode, lahko pa dodajate v poštni naslov z veliko količino peska ali z izmenično keramiko.

Кислотность почвы

Predpogojno za vse brez izključitve sukkulentov je počivano z nevtralnim pokazateljem rN. No je in izključitve. Na primer, za aloe in kakšen je ta kazalnik, ki ne določa.

Ko organ organov v razred

udarni izbor gruntaOrganizirano udobje vsebuje veliko azote. To lahko povzroči preusmeritev in, kot sledenje, pospešitev rosta. Sukkulent pri tem utračiva krepkost stvora in listov, ki treskajo in stanujejo velymi. Rastenje načinov povzroča bolečino in okrasi dekorativni zunanji vid.

Pravilno pripravljeni grunt za sukulente svojih rok – to je eden izmed najpomembnejših trenutkov pri izraščanju takšnih rastlin. Učitelna priporočila in izvajanje profilaktičnih ukrepov, lahko v domačih razmerah izražajo dekorativne rastline, ki bodo razvijale svojo lepotno lepoto dolgih let.

Kakoj grunt za sukkulentov najbolje – video