Abutilon komnatni klen V domačih razmerah, v sadah in oranžerejah, se pojavljajo številni videi in sorte napadov. Rastenija se razlikuje po visoki hitrosti, netrebovalnosti in običajnem cvetovanju. Zahvaljujoč podobnim oblikam na kolokoličnih cvetovih abutilon je zaslužil posebno ime “kitajski fonariki”, tri- ali petipalne rastline, ki so jih podarile z drugim imenom- “skupni klen”.

Dejansko, nekatere različno očitne napake opozarjajo na to drevo, vendar v samem bistvu nič skupnega, prek zunanjih izhodov, nimajo. Zato še posebej narodno ime, “indijska mala”, ki ga je mogoče obravnavati v tem natančnem.

Domači klen ali abutillon pripada k obširnemu družinskemu zdravju, v katerem, v krogu nego, vstopa v gibikus, sam štor-roza ali malva, klor in bamija.

Na iskalni starši Abutilona

Cvetenje enega iz vidov Abutilona Rod abutillonov združuje dve vrsti videoposnetkov, med katerimi so velike in velikoletne klasterje, in polukvarnike ter popolnoma majhne travanistye rastline, ki prebivajo v različnih pogodbah Zemlje. Tam, kjer se nahaja rojena napad?

Dajte sorazmeren odgovor, natančno določite geografsko območje ali naslov, če v primeru, da to ne pride, zaradi tega ali različne raznolikosti napadov lahko najdete v tropah in subtropikah Severne in Južne Amerike, Afrike, Azije in Avstralije. Pri tem v količini dekorativnih in gorčečih kulturnih rastlin le majhna del rastlin raste.

Nekatere slike, na primer, abutilon Teofrasta – to je cena za kitajsko kmetijsko -tehnično kulturo tehničnega označevanja. Iz visokih steble na starših, ki jih je izbrala ta vrsta, dobimo krepko naravno vlakno, ki tradicionalno uporabljamo za izdelavo verevokov, cinovokov, grubov in drugih izdelkov. Zaradi tega je še posebej znano, da bo vsem imenovan “kanal”, abutilon je dobil popolnoma blizu.

Абутилон ТеофрастаUradni naslov rod je dobil v XVIII stoletju, z začetkom besede «abutilon» je prišel v latinščino iz arabskega jezika. Abu-tilun, v skladu s predavanjem, tako imenovan rod dal Avicenna, opisal je svoje ciljne lastnosti mestnih raznolikosti rastlin.

Komunalni klen: abutilon dikorastujši in domači

Комнатный клен цвететV domačih razmerah danes celotno izraščajo rastline. So bolj kompaktni, čemur so dikorastužni rodstvenniki, običajno in nadaljuje rastline, lažje se oblikujejo in ne zahtevajo posebnega prehoda.

Med tem, v naravi mnogi vidijo stanovanja ali abdutilona, ​​ki spominjajo na drevo, niso samo oblikovane liste, ampak tudi velikosti. Razvidno vidne iz Južne Kitajske, Avstralije in Brazilije – to so rožnate, do treh metrov, klasterji, v rodnih za abutilonske razmere tropikov ali subtropikov čudovito zelene in cvetoče. V srednji polozi toplotne rastline rastejo samo v pogojih oranžerei, zimnega sadja ali v zgornji kulturi.

Za vse predstavnike rode je značilna prisotnost srčne ali lopastne liste, pokritosti, dovolj strogim vojskovanjem. Pri posebnostih kombiniranega klona, ​​ki se pojavi v času napada, je mogoče objaviti in odinočne ali parne barve, ki se pojavljajo v pasuhah in rastlinske cvetlične vode od začetka do začetka oktobra. Ventilatorji iz povezanih lestvic v diametru lahko dosežejo od 4 do 7 santimetrov. V odvisnosti od vrste in sorte rastlin, oblika barve, ki povzroča kolokoličnost ali večjo širino, čaševidno.

Cvetovi dikorastučih rastejo tudi v oranžni barvi, oranžni ali rožnati. Sodobne kulturne sorte in gibridi sorodnega klena ali abutilona poražajo obiljem odtenkov, od belega do gusto-bordovega. Obstajajo danes in mahrovske raznolikosti.

Abutilon: jadovito li rastje?

Abutilon ne jadoviтŠtevilne sobne rastline, ki izhajajo iz tropskih območij planetov, so lahko potencialno nevarne, ker njihova tkiva vsebujejo strupene ali edine snovi.

Sabaja abutlon ali sobni klen, cvetlični obrok je lahko popolnoma prepričan, da rastlina ne vpliva na čas, tudi v tem primeru, če je zanimiv barkatni list ali jasen cvet, ki prikazuje ali domače živali.

Abutilon ni jadovit in, v tem primeru, ima poleg uporabnih za svoje lastnike uporabnike, uporabljene ljudsko in uradno medicino. Na rodu abutilona, ​​kjer se široko razširja in poznajo ljudje, je že veliko stoletov, njegova listina, korenine, cvetovi in ​​semena so v uporabi pri odkrivanju različnih različnih nedugov.

Na primer, na filipinah, ki so jih odstranili iz listov dikorastuških klasterjev, se uporablja za čiščenje ran in jazv. To pomaga pri zmanjševanju in upočasnjenem delovanju, pomaga pri odpravljanju simptomov lihoradk in napredovanja.

Za zdravljenje različnih nedugov uporabljajo listje, rože in semena abutilonaV tropikah, kjer ljudje do zadnjega časa stalikirajo z riškim zaraževanjem maljarijev, rastlinsko sirje iz abutilona šlo na pripravo snabdevanja in od te nevarne bolezni.

Kora v skupnem klenu zbutilona prikazuje vežujočo in mogočno vožnjo, semena in listina pa imajo slabe, protivospalitelne in odharkivajoče lastnosti.

V Kitajskem, ki se je začelo z napadom, je bolnik odstranil, nato pa dal bolnico s tuberkulozo, ki trpi zaradi krapivnikov, otokov in vpojnih notranjih organov. Tako odvaram dolgotrajno nezahtevajo ran in jazvy, ki jih uporabljajo pri stomatiziranju in prognoziranju zob pri otrocih.

V sredstvih za uporabo na podlagi zelenih častov se napajalniki uporabljajo za kašlje in lihoradke, gemorejo, saharno diabete in diaree, furunkuleze in gnojnih izsipanij na koše. Kompresije iz medsebojnih barv in listov – to je posebno sredstvo za nego in na površini kože. Semena že zbudijo na matičnih rastlinah, ki gredo, da bi se z otrokom okužile otroka, z zaraženim glistami.

Abutilon obravnava naravni protimikrobni, protimalarijski, obezbolivajući in protivospalitveni sredstvomMožni načini uporabe zelenih, cvetov, korenin in koruze se pojavljajo v drugih regijah, medtem ko se ne zanimajo za vse udeležence. V boljših stopnjah so vse uporabne lastnosti kanalov potrdile.

Danes so nekateri vidi dikorastujočih bolnikov prejeli status zdravilnih rastlin, ki imajo obezobolivajoče, glistogonne, vežučim, izpokojtelen, močečnim, odharkivajočim in sladkim učinkom.

Raziskave so pokazale, da v tkivih rastejo prisotne snovi, ki lahko delujejo kot imunomodulniki, antioksidanti in gepatoprotektorji. Abutilon je mogoče šteti za naravni protimikrobni, protimalarijski, obezbolivajući in protivospalitelni sredstvom.

Abutilon: energetska rastlina

Cvetuŝij abutín pomaga pri stresuV sožitju, pri preučevanju ciljnih lastnih rastlin, ki niso v skupnem sorodnem klenu, se je pojavila gibrna, ki je danes priljubljena domača kultura. No in lepota tega majhnega polusistema še ni dosegla pozitivnega polnjenja in sposobna zmanjšati razpoloženje ljudi.

Énergetika rastlin abutilona namizno položitelja, kaj cvetja na podkonnike zelenega pitoma pod vplivom stresa, razkroj grustnih misli in toska, nacelite osebo na ustvarjalne nadgradnje in dobre postopke.

Strokovnjaki se zavedajo, da je neviden napad mogoč brez nevarnosti za zdravje malega, ki ga namestijo v otroške sobe. Tako raste mesto in v gostišču, in v drugih prostorih, kjer se zbirajo vse člene družine.

Abutilon ukrasit vsako pomešanje vašega domaAbutilon – to raste, energija, ki pomaga ljudem, da najdejo medsebojno interakcijo in ne iščejo sebe odinokimi. Zato, če v domeni ali v pisarni «gnetejo tuči in nameravajo grozo», samo v času na vidnem mestu postavite goršok z jarko cvetočim komnatnim klenom.

Video ob Abutilone