dekorativni plektrantus Sredstva dekorativno-lilnih sorodnih kulturnih širokih priljubljenosti v cvetličarjih uporabljajo rast plektrantov. On ni samo lepo oblikovan zaradi zanimive oblike in okraskega lista, ampak še vedno je ena izmed najbolj neprimernih barv. Plektrantus mirno prenaša nadomestni poliv, če hočejo vdrug pozabiti o nem ali nepredvideno uhali na daljši čas. Ne smotrna ni na kaj, on hitro rastet in v skorom času majhni čerek prevrašča se v šikarni kust.

S tem cvetjem ni povezano nobenih narodnih povezav, pri tem ugledu pa je njegova popolna zaslužena. Vedno rast ima lečebe lastnosti z namerno obširno oblačnostjo.

Različno vidni naslovi rastlin

obitatel subtropikov Medtem ko je običajna platforma upoštevala subtropike v južni Afriki, čeprav je bil zelo primeren in v bolj surovih klimah, na tem mestu v različnih državah ima svoje ime. Tako, v holodni rastlini, ki raste na švedskih plučih, in na prostorih naše neobvezne starševke-„moljnega drevesa“ ali „komnatne metoje“-iz posebnega zapaha, izdeljalnega lista po prikosnoveniji k njim.

plektrantus v domačih razmerahZahvaljujoč posebnemu stroženemu socvetiju, v posebnem venčiku v vidnih športih, cvetovi še omenjajo “petušjo šporo” ali “šporocvetnik”. A sorta, zapah katerih odpušča melih nasekomaj, v narodu razglaša «muhogonom».

Splošno opisanje zunanjega vida

ампельное растениеPlektrantus nasčiva več videov, v večini tistih, ki so ponikli, dobro oblikovani zmagi, svinjci z gorško v velikem številu. To omogoča uporabo njegovega podrejenega računalnika ali ustvarjanja pokrovnih klubov. Bokovski pleti ampeljnih vidov sposobni izraziti do 1,5 m v dolžino. Obstajajo neposredne in raznolike rastline, ki rastejo v obliki višine do 40 cm.

Praktično vse vrste rastlin vsebujejo določeno zaokroženo formulo liste z neravnim zobčastim koncem (krome globokega plektrantusa, v katerem so podobne dubovim). To je glavna površina in okraska plastične plastike, ki je individualna v vsakem razredu. To bi lahko bile listnate gladke ali prekrite puške, enakovredne barve bodisi s belo kamejo, matovske ali bleščeče.

dubolistnyj plektrantusListina in zmagovalna barvna zmogljivost se lahko uporablja in podaljša za čas, ki bo ohranil vlago, v povezavi s tem, kar se nanaša na polsukkulentam. Rastenje v krogu leta, ki pokriva osebno podobo, ima stalno konstanto in ne osipa.

Glavno dostojanstvo rastlin plektrantov je izrazita dekorativna liščina, vendar tudi to in mete melik, ki so belo-modre ali fioletovimi socvetiji, podobni na zontik. Številne cvetlične različice menijo, da je cvetenje plektrantusa samo portirano na zunanjem vidnem polju.

Če želite, da se cvetovi ne odkrijejo v večini sok, jih svetujejo, da še odstranijo.

Možnostne težave pri izražanju barve

pestrolistnyj plektrantusNe glede na preprosto naravo, pri izražanju v sorodnih pogojih lahko izločanje vpliva na porastnike in bolezni, če ni enega samega cvetja, ki ni ogroženo.

Pri večini obolenj pri rastlinah, ki podpirajo imunost, vendar so možne poraze:

  1. Ложной мучнистой росой. Priznakom bolezni služite serije na površini osebne plastike in povzročajo preusmeritev pošte. Predvsem, na zemljevidu, ki ga je treba dobro podati, in v nadaljnjem času zmanjšati pogostost polivov. Sami dobro pripravite vodni raztopino na osnovi sirovin, ki vsebujejo 3 čajne vode in 1 del sirupa. Prav tako lahko spremenite posebne prodajne pripravke.
  2. Корневой гнилью. Pričetki pojavljanja bolezni in načini obdelave kustov analogne borbe z ložno mučnisto rosoj.

Poleg tega lahko prenosni računalnik izgubi svojo dekorativnost v rezultatu:

  • vožnja neposrednih sončnih lučej – ostanejo obscvečivajo se in izgorevajo;
  • dolžnega presihanija pošta – poteka увядание куста;
  • odstrani polivo – listopadni načini želijo in odstranijo, tudi morda onemogočijo kornevoj sistem.

Kaj se nanaša na vreditele, to pa včasih plektrantus podvergata napadi:

  • паутинного клеща;
  • щитовки;
  • белокрылки;
  • тли.

Pričinske njihove objave služijo preveč suhemu zraku v prostorih ali zaraščene rastline po sosedstvu. V večini primerov poraze porabnikov, ki vsebujejo šporocvetnike, pokrivajo manjše lastnosti. Za izločitev nezaželenih gostov je treba obdelati insekticide. Sorta z gladno poverljivostjo listov je mogoča, da se uporabi milen raztopina.

И красивый, и полезный

плектрантус с красной листвойPlektrantus ne uporablja samo za okrasitev notranjosti – izstopajoči njihov vonj očisti zrak v prostorih. Napake pomagajo pri udarcih glave in izpostavljajo živce. No to, kar dobro za človeka, ne zelo velja za vredonosnim obitateljskim škafom in vrediiteljem šerstjanskih kovrov. Zamenjeno, česar moški raje izogiba, da bi se izognili stanovanju, v katerem stane vazon s cvetjem, tkani mešočki s spodaj, omarice v omari, ki jih je treba shujšati.

Polezne lastnosti plektrantuse se široko uporabljajo in v medicinskih sredstvih.

Razdani listopadni plektrantusa, naloženi k mestu ukusa melih nasekovim, pomagajo hitro unjati zud in zmanjšati razdraženost.

Celovitost, okusa v kipčanem (ohlajenem) rastlinskem olju, obstojno stanje v primeru otroškega moknutega diateza. Za to jih je treba priložiti k ranki. Éfirna masla, izstopajoča listnata barva, pomagajo pri založenosti, aste in kašlje, če želijo svež list.

Lečebni učinek plektrantusa je bil opažen in z uporabo njegovih listov za zunanjo uporabo, zlasti pri kompleksnem zdravljenju otrok pri otrocih. Za začetek je potrebno pripraviti koncentriran stopenj iz 0,5 st. svežih listov in 1 l kipatka in daj mu daj 1-2 uri. Pred nanosom v vodo v vodi odstranite koncentriran raztopino (predhodno ga obdelajte) in dajte otroku leteti manj kot 15 minut.

Izkoriščene lastnosti ohranjajo tudi njihove uporabne lastnosti. Tako, v zameno med zunanjimi listi in otroškimi pripomočki v sorazmerju 1: 5 se uporablja za zdravljenje oprelostejev v ležečih bolnikih.

Listi in korenini izvajalci v narodih Uporabljajo se za pripravo različnih jedi.

Народные примеры

rastejo bogastva in udariCvetovody, ne en let, ko izraščajoče plektrantuse, prikazujejo z njim veliko primerov in suverij. Začelo se je, da rastlina prispeva k bogastvu in udari, zato mora obvezno biti v vsaki domeni. In to negativno energijo cvetja, ki jo nabira, odstranjuje, deluje v rolah svojega lastnega zaščitnika pred zlimi duhovi in ​​negativnimi čustvi.

Povpraševalci o znanih rastlinah potrjujejo, da cvetovi ne odstranijo samo svojih neposrednih partnerjev, ampak tudi tisti, ki sodelujejo pri njih in se preprosto zadržujejo, na primer v službenih prostorih.

S prepričljivostjo lahko potrdite sorazmerno – rast plektrantov ne odlaga veliko časa, zato z blaginjostjo odklonite pri skrbi in predložite estetsko zadovoljstvo.

Interesne činjenice o plektrantusahu – video