мушки в цветочном горшке Daže v vpoglednem in izkušnem cvetličarju na sobnih rastlinah v cvetličnih gorah lahko povzročijo muške. Kakor bi se izognili neprofesionalnim naseljem, ne bi morali razširiti njihove razširjenosti na vse rastline in katere ukrepe sprejeti za profilakso ponavljajoče se zaraščanja – ta vprašanja morajo hitro in gramotno rešiti. In takrat bo domači cvetnik spet razrahljal silne zdrave zmage.

Nekatere muške lahko povzročijo promet v cvetličnih gorah

Z ogorodne zemlje v cvetličnih gorah lahko pride do ogromne količine različnih vretejlov. No vseeno v vseh zavodih in na način razmnožujejo nasekomye tri vidov:

  • drozofilci – fruktovi ali plodovi muški, glede na njihov videz, podobni majhnim muh;drozofila
  • sciaridi – tako imenovane gribne komarice;
  • belokrylki – oni so podobni zelo mehkim babočkom z dvema belymi krylyškami.

Drogofili v naravi so razširjeni povsod, sprašujejo se o soku rastlin, razlagajo rastlinske ostanke. Plodovine muške se razlikujejo od korokov živalskim ciklom in nenavadno plodovitostjo.

сциаридыSciarije, ki so relativno malo proučene in vključujejo sebe do 20 000 raznolikosti. Известные – грибные, огуречные, картофельные, тепличные. V tem biološkem pogledu vzročne osebnosti ne sprašujejo, ali pa so pesmi, ki hranijo grmičevje, korenine najvišjega rastlinja, razlagajo rastlinska tkiva.

белокрылкиBelokrilki ali alejrodidi, ki živijo na spodnji strani listov in sprašujejo sokom rastlin. Nekotorye njihove vidy so nevarni karantinnymi vredivali.

Kako moški popadajo v cvetlične gorške

rastenie pogibaet от mošekZavesti v zgornjih etiketah lahko različne načine:

  • izkazati v nakupovalni ali ogorodni zemlji, ki so jo prodali;
  • leteti čez odprto okno v letnem obdobju in odložiti jajca v vlažni zemlji cvetličnega gorka;
  • ujeti skupaj s sadjem ali s fruktami in razmnožiti, nato pa prečekati v cvetovih.

Bystrejšemu razmnoževanju moške v cvetličnih gorškah, ki omogočajo prekmerno uvlažitev pošte. V najboljših in vlažnih razmerah, ki so odložene, se hitro odpravijo in začnejo aktivno vprašati. V tem primeru je prebivalstvo namesto tega v ozadju neugodnih stanovanjskih rastlin – tisti, ki živijo, opustijo, ne glede na navadne police.

V začetni fazi zaraščanja rastlin določite složno. Sledi natančno osmotrenje njegovega – zgornjega sloja pošte in spodnje strani lista.

Če so na listopadkah zamenjane nasekomye, in v zemle melkiee bely lichinki, morate sprejeti neotložne mere, pokažite se ne razselili vezde.

Narodni recepti za boj z muško

lovuška za mušekNa začetku se lahko poskusite izogniti moškim v gorah s pomočjo ljudskih metod in začeti z najnevarnejšimi škodljivci za rastline.

Za začetek je potrebno dati zemljo na višino, čeprav na dveh senzorjih in nekoliko preusmeriti njeno zgornjo plast. V takih razmerah se lahko le -ta sproži, tako kot nujna vladna sreda. Zatem izlovit vseh letalih nasekomyh. Delajte to s pomočjo klevenih lovušek.

Preprosto predstavljajo svojo lastno oblikovano zastavico iz neposredne povezave s ploščatimi papirji na ploščah. Možno je, da bodo med melom ali patologijo in vtikovali v zemlji med prebivalci. Po meri potrebe lovuški zamenjujejo. Polivanje rastlin v tem času je zelo zmerno, da se zgornji sloj ne bi pomaknil. Vse to je treba storiti, postavi goršok v večjo količino vode z vodo. Podokonnik in površnost zemlje obrabirajo pylesosom brez ščetk. On lahko hitro zapre vse letenje naseljenih.

Po obdelavi enakovrednega mehkoba je treba izbrati, običajno opustiti za omejene prostore in razgraditi dihlofosom.

Po uničevanju v sosednjih gorah, ki so se povečale, je treba zaposliti zemljo, v kateri je še ostalo veliko število oseb. Podsohno in razrirano zemljo polivajo raztopino enega iz preverjenih ljudskih receptov:

  1. Чесночный настой. V zadnjem delu česna mešanica in zalivanje 0,5 l vode. Nastopijo več ur, nato pa običajno polivajo zemljo, oprijeskajo vse rastline in ostanejo česno mekoti premikajo z zgornjim slojem zemlje.
  2. Раствор марганцовки. Slabim bledno-rozovim raztopinam obratujejo rastlino 1 raz v nedelji.
  3. Mylni raztopina. V enem litru toplotne vode raztopimo 20 g gospodinjske mase. Polučivši se v mojo vodovodno polivo in izčrpavajo težavno zemeljsko tekočino.
  4. Priprava od glikov za domače živali. Njegovo razvajanje v odmerkih, primernih za zdravljenje košara in ščepec ter polivanje poraženega rastlinja, každu nedeljo.

Narodna sredstva pomagajo pri slabih stopnjah nezaželenosti.

pri samem poraženju nužni kemična sredstva za bojPrav tako lahko udobno vzamete košček iz cvetov v gorah s pomočjo poliétilenskega paketa takšnega obsega, da v njem ne rastejo vse rastline. Prav tako lahko postavite paket, da ne bi prišel niti v eno vetro. Pod paketom razpršujejo dihlofos in hitro zavirajo verevko obiskovano gorško. V takih toplicah vse nasekomye pogibajejo v nekaj urah. Snimite paket, ki je potreben v drugih sobah, kjer cvetje ne stoji, in na predhodnem mestu opravite obdelavo pylesosom in razstavite kleyeve lovuške. Skozi dve nedeli obdelani dihlofosom rastline vračajo na svoje mesto.

Himična sredstva od muške

pripravki za boj z moškamiČe narodna sredstva ne pomagajo izbrati iz muške v cvetličnem gorovju, brez doseganja sodobne kemike že ne obojujte. Silno zaraženno zemljo je treba popolnoma odstraniti, osvoboditi iz njenega korena. Zatem vse raste skupaj s koreninami, ki obračajo med posebnimi insekticidi. Za uničevanje izkušenj, ki so podvržene “Fitoverm”, “Aktellik”, “Bazudin”, “Aktara”.

Za profilakse ponovnega zaraščanja je treba uporabiti samo proparen ali proliziran insekticidni grunt in sobludati režim polivov, ne dopustne prekmerne uvležbe pošt v gor.

Sposobi boja s cvetličnimi muškami – video