izražanje frukta longan v domačih razmerah London – to je eksotični sadni rod iz Kitajske, ki je dosegel priljubljenost daleč za njegovo mejo. Izbira sadja v domačih razmerah, ki zanimajo številni sadovniki, je treba upoštevati nekaj preprostih pravil, ki jih je mogoče dobiti samo v obliki sladkih in aromatičnih plodov, ne pa tudi lepote, lepotnega okrasja doma.

Lastnosti in opis sadja longan

созревает лонган Logan ali «glaz drakona» se nanaša na večinoma z drevesa iz družin Sapindovih. V naravnih razmerah ga lahko vidite na ozemlju Azije – Kitajska, Vetnama, Tailanda, Indonezija.

Botanične lastnosti lesa:

 1. Večinoma lesena drevesa dosežejo 20-30 m v višino.
 2. Pobegi lesa dolgi, opuščeni navzdol.
 3. Velikost, velika od 15 do 30 cm, parnoperistye, z zaostrennimi končiki.
 4. V obdobju plodonošenja drevesa so pokrivali majhne ploščice (dimenzije do 5 cm) v obliki kroglic z oranžno-oranžno korugo, ki so na zunanji strani omenjene.
 5. Kožura plodov tonkaja, vendar zelo plotna. Ona se ne uporablja v pišču.
 6. U plodov longan sʺedobna želeobrazna mekota beloga barva, s prijetnim sladkim okusom in mukusnim aromom.želeobraznaя мякоть лонгана
 7. Vnutri ploda-velika kostočka temno-bordo ali črne barve.

Pri izražanju frukta longan v domačih razmerah je treba učiti, kar je to drevo, ki je značilno za medlen rost in razvoj. Prvi vroči posebni plodovi se lahko sestanejo le 4-6 let po opravljeni semečki.

Izraščanje frukta longan v domačih razmerah

izrazitivanje frukta longan in v domačih pogojihNajenostavnejši in učinkovitejši način, kot izrazite jezike v domačih pogojih – delovna mesta iz plošče. No plodovi, zavezani iz azijskih strank v okoliških supermarketih, se pojavljajo zaradi nedovoljenih namenov – drugače pa se pojavljajo v času daljšega prevoza.

Najboljša varianta za izražanje eksotičnega sadja – uporaba kostočkov iz posebnih plodov, samo če bo njegova zrelost odvisna, kot je rang longan v domačih pogojih. Želatelno zapasti kostočkami v času potovanja po azijskih stranih ali prositi druzej-turiste.izraživanje longana iz kostočkov

Visoka vhoženost, ki se pojavi samo v tem primeru, če bodo takoj izginile po sedanji plodi.

V tem primeru je nemogoče narediti to – v tem primeru, če je potrebno zagotoviti pravilno ohranitev kostočkinega sadja:

 • kostočku očistite od мякоти;
 • prosim semečko na svežem zraku, v teni;
 • тщательно протрите косточку;
 • zapakirajte v papirnato salfeto, foljo in plastični vsebnik.

Pri takih načinih shranjevanja kostočka «drakonjega glaza» ohrani visoko količino do 15 dni.

Priprava emkosti in grunta

izbor emkosti in почвыPri izražanju frukta longan v domačih pogojih je treba učiti, kaj je to »kaprizna« kultura. No pri ustvarjanju udobnih pogojev vsak sadovnjak lahko izraža nenavadno azijsko rastje.

London – veliko rastlinje, ki zaseda veliko mest, zato mu je potrebno dovolj prostora. Derevce ima veliko in masivno kornevno sistem. Diameter cvetličnega vrha mora ustrezati kornjamu.

Za pripravo sadja v longu je treba uporabiti plodorodni in riž, ki vsebuje manj kot 5 rN. Možno je vzeti poseben substrat za tropska drevesa – ima uravnoteženo sestavo, idealno primerno eksotično rastlino.

Podpriprava kostočki

Pred tem, kako posaditi kostočke, jih morate pravilno pripraviti. Če želite izboljšati, lahko uporabite takoj več semen.

Sposoby priprave kostočki:

 1. Semečki očistijo ostanke mesa in prosujejo papirnati polotencem. Odločite se za 24 ur, nato pa končajte v fantovski tkanini, namenjeni vodovodu. Nakrojite poliétilenom in namestite na toplo mesto, ne pozabite redno uvlažiti tkanine. Uže čez 7-13 dni se pojavijo prve roske.
 2. Zaležite semenske longene toplotne vode in pustite 3 dni, nato pa namestite 48 ur na spodnji pol hladilnika. S pomočjo takšne stratifikacije je mogoče znatno izboljšati višino semenskega materiala.
 3. Zalepite semenske longane raztopine v vsakem pripravku-stimulator rosta, pripravljene v skladu z navodili.

Za pripravo semena fruktaga longa lahko uporabite takšne stimulatorje, kot je Cirkon, Épin Ékstra, Ékosil.

Посадка косточки

всходы косточкиČe želite pravilno posedovati longan iz kostočkov v domačih razmerah, ga morate pravilno postaviti v vrh. V bistvu osmotrite semečko – na njegovi površini si lahko ogledate majhno svetlo petko. Poiščite kostočko v zgornjem delu mesta, če želite obiskati sobo.

Posadka semečka longana:

 • na dno cvetličnega gorka zasypjte drenaž – to je lahko melikana galika, velika rečna peska, keramzit;
 • nadhujte nasypʹte vprašalni substrat;
 • uglušite kostočko približno na 4 cm;
 • uvladite semena v stanju stalne vode v sobni temperaturi;
 • prikrojte emkost steklom ali poliétilenovoj plenkoj za ustvarjanje toplotnih pogojev;
 • namestite emkost v toploe in suho mesto, nadalje od skvoznjakov.

Posredovana semena morajo vsak dan prevetriti, uporabiti poliétilenovno ploščo na nekaj časa. Pri vseh drugih pravilih se v 13-15 dneh pojavijo prvi rostki.

Uhod za longangom

uhod za longenom v gorškeZa aktivno rosto in dobro plodonošenje jezikov je potrebno zagotoviti kakovosten vhod. To eksotično rast je zelo zahtevno za osvežitev – potrebuje svetovni dan ne manj kot 12 ur.

Goršok z mladimi rastlinami je najboljši za vse postavljene podočnjake z južne ali jugovzhodne strani. London potrebuje dodatno dopolnilno osvežitev, še posebej v primeru zimskega izražanja. Za to celoto lahko uporabite posebne fitolampami.

pogoji, ki jih vsebuje longanPolnosmerno rast rastlin je možno samo pri sobni temperaturi temperaturnega režima od +23 ° C do +27 ° C. Prav tako je treba pozabiti na visoko raven vlažnosti. Za to listo longena je mogoče redno uvajati s pomočjo razpršilnika ali razmeščati v bližini rastlinskega emkostja z vodo.

Poliv in podkornka

polivLondon velja za vlagolûbivym rastlin. Vsekakor pa mu zagotovite častni poliv, vendar majhnih porcij. Za dolgotrajno uporabo sobne temperature sobne temperature.

Vodna voda za poliva longan se ne uporablja.

Za aktivno razvoj eksotičnega rastlinja je potrebna v rednih podkormah. V 2 nedeljah, ki vsebujejo kompleksne mineralne udobje s organskimi snovmi. Če želite podkorke za uporabo, uporabite posebno udobje za citruse.

Пикировка

фрукт лонган в горшкеV primeru, da posadite nekaj semeček, jih morate pikirati. Na podaljšanje prvih 15 dni po podaljšanju mladosti se aktivno razvija in oblikujejo krepko kornevno sistem. Razumem, da jih bo po tem lahko izvedlo pikirovko.

Običajno polejte molodye sažency. Odlično pripravite cvetlične gorčke s starejšim in vprašljivim substratom. Izvlecite saženec in ga namestite v goršok, pošljite poštno in polejte.

Pomestite gorške s pikirano rastlino v toplo in suho mesto, vendar ne pod prvimi sončnimi lučmi – to lahko sproži ožge nežne liste.

vzrosloe plodonosnoe drevoLogan – eksotično rastlinje, ki pod silo izraža vsako življenje. Z vsemi barvnimi agrotehnikami lahko dobite samo še bolj zdrave in okusne plodove, pa tudi nenavadno zeleno okrasje notranjosti.

Izbiranje frukta longan v domačih pogojih in počitek urožaja – video