udivitelen klematiz na dačnem udeležencu Klematysy (foto) – sama živahna, neodvisnaâ liana na ruskih udeležencih. Če je le v primeru, da ostane “priročiti” klematike, posel in odhod v odprto skupino za njih – ključ do uspeha.

Če je vse pravilno narejeno, rastline več kot 20 let razvijajo in cvetijo na enem mestu, vsakoletno okrašeno hišo in prirejeno območje, so preproste in mahrova barva različnih okrasov in oblik.

Izbor mesta in priprava na delovno mesto v odprtem gruntu

izbira mesta posadke klematisa Priprava na delovno mesto se začne z izbiro ustreznega mesta. Klematisi svetoljubivi, pod pristranimi lučami solnca liana čutijo sebe ugneteno, barve bleščice in melje.

Negativne rastline se nanašajo na veter, blizu razpoložljivosti gruntovskih vod. Če želite aktivne rastline rastlin, morate veliko vlagati, njihovo zastojanje pa ogroža škodljive korenine.

Natančnejše cvetlične napake so napačne, če klematike v gruntov v stenah doma, kjer le-ta redno potuje pod vodotok ali zaradi odsotnosti dostopa do svežega zraka, ogrožajo napade bolnikov in bolezni..

Vsekakor najti mesto na udaru ne manj kot 70 cm od stene, za opore pa soodločiti predhodno rešitev, arku ali špaleru. Takoe odstranjevanje kapitalskih strojev, namenjeno uvajanju za klematizem po delovnih mestih v odprtem gruntu in zaščiti pred potoki, ki so povezani z vodo in talo vodo. Zaradi tega bi morali biti močno razdraženi, ne da bi izpraznili pomanjkljivosti v vprašanjih in vlagi, med ločenimi kumami pa ostanejo spremembe manj kot 1–1,5 metra.

klematis na kovanni špalereČe načrtujete veliko delovno mesto, bodo delovni časi na voljo s severami na jugu. Tako bodo vse rastline potekale vse dni enakomerno in varno.

Za enotno hišo je bolje, da izberete mesto z dobro osvetljenim osvetljevanjem.

Ko pridejo klematiz v grunt?

саженец клематисаČas prenosa klematize v odprtem gruntu je odvisen od izbranega delovnega materiala. Sažency z odprtim ali zapakiranim v torf kornevoj sistemu ne morejo dolgo ostati. Ko vesnoj izsaživate klematike v odprtem gruntu?

Ih izsaživajo vesnoj, v aprilu ali v prvi december maja, do tega, kot zmagajo pojdut v rast. Promeslenje ali letna zaposlitev grozit tem, kaj v pošti klematis pripade oslablennym, njegovo aklimatizacija podaljša dolžino, in podčas raste gibljivost.

Rano kupljen saženec klematiza se pogosto dorašča v domačih pogojih, zato se v običajnem času na delovnem mestu že dobijo zmage. Če ga objavite v sadu v aprilu, potem ko gre za osnovno delovno mesto klematisov v odprtem gruntu v Podmoškovju, zelenjava ponesreči od zarozkov. Takšne rastline so v drugi polovici maja, v tem času pa vse naravne nevarnosti predstavljajo minuto.

Sažency klematisov z zaprto kornevo sistemo brez težav s prenosom delovnega mesta v celotnem obdobju trajanja. Zatenjevanje v žarkie dni uprostira in pospeši aklimatizacijo.

V ponedeljek, ko se je začelo delovanje klematisov, bo od avgusta in do oktobra. Za preostalo do naslednjih hladilnih časov rast raste in se upočasni k življenju v sadu. Konkretni začasni posli so odvisni od ugodnih in klimatskih pogojev v regiji. Opozdanie vodi k izmerzaciji ne uspešnih obžirati lian. Na zimski grunt mlečijo, sami rastline pa odkrivajo živalstvo, lapnikom ali plotnim netkanim materialom.

Posadka klematisa v grunt

priprava mest za posedovanje klematisaPravila izbire mest za klematizacijo, dolgotrajno rast brez prehodov, zelo važen. Še pomembnejša gramotna organizacija, ki se ukvarja s klematizacijo na odprtem gruntu v vesolju ali jeseni.

Na udeležencih v bližini bližnjih progelih grundovskih vod, nevarnosti podtopiranja ali preprosto ploskovite težke pošte na dnevnem prehodu ali jami glubijone 60 cm, ki obvezno delajo visoko drevo iz keramike, kotanega krasnega kirpiča, kamnite kroške in pesek. Dodatno opremljajo drevesne kanale, pri čemer iz vode izvod vode mešanica besprijekorno deluje z barvo.

Zaranee pripravite opore za klematiko. Če ne smete uporabiti elektronskega sistema, arki, rešetk, setev ali drugih vidov, ki istočasno vklopijo položaj.

Posodočno mu pod odinočen klematis delajo glubino in širino 60 cm. Skupno delovno mesto zahteva pripravo edinstvenih prenosov iz raziskav enega pogonskega metra na kust.

Na dan delajo drenažno podlogo, izbrano iz jamy grunt rihlat, očistijo od sornjakov in v ravnih delih zmešajo s pregnoemom, torfomom. V peščanski pošti poštno dodajte plodorodno sadovno zemljo. V globinističnem, ploskem gruntu za klematizo, naoboroti, uporabijo različno pesek. Za udobno uporabo vsakega vetrovnega sadja po 100 gramov mineralne kompleksne podkorke, pa tudi približno očiščenega drevesnega zola. Povišenna kislost pošt nevtralizirajo dolomitovno mukoz, gašeno izvestnost ali drugo analogno sredstvo.

opredelitev ravni zaposlitve klematisaPosredujemo mu napolovino, v obliki enakostoronnega holmika, ki ga obiščejo, zapolnijo pripravljalni substratom. V njegovem veršini so na voljo saženec s predhodno razvrščenimi korneviŝami. Korneva šeska ali mesto za shranjevanje, mora biti nižje od predvidene stopnje zemlje, začetna glubina je odvisna od velikosti in starosti dekorativne linije.

Za 2–3 leta je stara 6–12 cm, kar pomeni, da ne vsebuje samo rastlin, ampak tudi nekaj prvih listov. 3–4 letne klematike še bolj ogrožajo 5-10 cm. Taka mera za pomoč pri vzpostavljanju rasti preneha z mrzlico in letno žaro, prav tako pa spodbuja izobraževanje več krepkih zmagov.

Po posadki grunt vozle klematiza polivajo, uplotnjujejo in mulčijo.

Vhod za klematikom v odprtem gruntu

zaključena posadka klematisaPrvi let po zaposlitvi – čas aklimatizacije in aktivnega rosta. Zato grunt pod klematizom po potrebi potrebuje rihlat in propagira. Poliv mora biti redno, vendar ne prekmerljiv. Silne sažence so že v prvem letu oblikovale butone, vendar izkušnje s cvetličnimi svetovi svetujejo, da bodo razvile prihodnje barve, ki resno ogrožajo še majhno rast. Če mineralne snovi z organsko snovjo niso bile uporabljene na delovnem mestu, se prva podkorma izvaja samo v letu, ves.

Pripomorejo zmage, ki jih je treba namestiti z vzpostavljeno oporo in slediti stanju zelen. V začetku leta velika nevarnost poraza mladega porosa sosuŝimi nasekomymi. Bliže k oseni, z rostom vlažnosti in razmerami dnevnih in nočnih temperatur, povečuje nevarnost gribkovih bolezni. Zato v vhodu za klematizem na odprtem mestu obvezno vključujejo profilaktične in pravočasne obdelave sredstev za zaščito rastlin.

dobro mesto posadki klematisaČe bi lahko samo en krepki zmagal, ga je mogoče podokleniti na kuščenju, preveriti priščpku nežne verhuške. V nadaljevanju, za aktiviranje roste, lahko uporabite glukozno polivino in podkormke z azotnimi udobjami. Vnositi jih je mogoče;

  • kot raztopina po vlažnem gruntu;
  • v suhom videl z obveznim rihlenjem in polivom;
  • v količini ni na voljo, podkorki, opryskivavanjem.

V kislem poštnem sistemu korneva sistem klematika razvija krajnje medlenno. Razpršite grunt pod delovnimi mesti, ki bodo pomagale s svežim polivom, znanim mlečnim izdelkom iz razpršitve 200 gramov, razveselile na vodi.

Po 3–4 letih po opravljeni klematiki na odprtem gruntu v hiši za tistega, ki bi lahko delal, se bodo zaprli z nepredvidennymi težavami. Pri sobljudeniji agrotehniki barvni lističi, a liana rastet namesto medlenneje, če ranje. Še ena težava je v pomanjkljivostih vlade. Uplotnivšaja poča ne pustijo vode v korenini, in rihlenje na takšni glubi nevozno. V tem primeru, če je mogoče uporabiti sistem znotraj popovennega poliva, ki dovoljuje nasititi gluboke sloi grunta, potem pa jim ne omogoča preusmeritve. Na razdalji 30–40 cm od klematisa na odprtem gorlyškem spodaj vkapirajo nekaj plastičnih butilokov. V času, ko jih napolnijo z vodo, bodo postopoma začele delovati v korporaciji cvetov.

strižka klematisaŠtevilne klematike potrebujejo in v rednih razmerah, ki pomagajo rastlinam uničiti poškodovane, stare, višje zmage. A dačnik, ki je povzročil posebne značilnosti strigov različnih vidov klematisa, je dobil največjo količino in ranee cvetenje svojih podobnih.

Video o posadki klematisa