живучка ползучая Če želite prenesti svoj privzeti delovni prostor v oazi užitkov, mnogi uporabniki uporabljajo poštne rastline. Živalna polzuča – to je izvirno živalsko cvetlično ohišje, s pomočjo katerega se zapolnijo pustoti med drevesjami in klasterji. Rastenie plotno zaklene zemljo, zahvaljujoč temu, da na njej ne raste rast sorte. Celotna sezona lahko uživa v pingnem sodelovanju v rajščini.

Kratko opisano in razpršeno stran

živiчка ползучая сорт Шоколадная стружка Mnogoletnejše rastje – živa polzuča ali ajuga se nanaša na družino gubocvety. Izrastaet je do 30 cm v višino. Mehke barve so na voljo na neposredni stekleni, ukrašeni široki listi.

Njegovo ime rastlina je postala nepričakovana. Enako vzdržljiv do zasuham, rastët na kamnitih mestih, kot na plodorodni pošti. Vstreča se v listih lesa, na sončnih poljih in celo sredi gustih kustarnikov.

Na današnji dan je znano več kot 40 sodelujočih, ki živijo na pol, ki rastejo na različnih zasebnih planetih. V pervozdannem videzu raste zapomnilo ljudem jarkimi sinimi barvami. No, hvala trudu selekcionerov, ki so objavili nove dekorativne možnosti. Glavne oblike, ki se razlikujejo po takih priznanjih:

  • высота растения;
  • форма листьев;
  • obdobje cvetenija;
  • cvet butonov;
  • razriсовки на листочках.

Na vnaprej pripravljenih fotografijah, ki živijo polzuče, lahko jasno vidite te razlike.

živiчка ползучая сорт АтропурпуреаNajbolj znana sorta, ki uporablja uporabnike – Atropurpurea (Atropurpurea). V njegovem pogledu zelene koreninske morske plošče z bronzovim odtenkom. Oblikujejo cvetlične kovine v višini 8 cm in so svetoljubivi rastline.

живучка ползучая Бургунди ГлоуVid Burgundija Glou (Burgundski sijaj) se razlikuje od majhnih velikosti, ki se razlikujejo po barvi. V odvisnosti od poštnih in osvežilnih lastnosti se prelivajo v rdeče, v črno ali v sivo cvetje. Živučka Бургунди Глоу отлично растёт под тенью кустарников или деревьев.

живучка ползучая МультиколорIzvirni sorta živički – Večbarvni (večbarvni). Jasne purpurne listine, na katerih se opazujejo rdeče, oranžne in žoltne petke, spremenijo svoj barv v odvisnosti od sveta. V tem primeru udeleženci na zelenih listih pokažejo razvoje želtoga ali rozovanega odtenka.

živiчка ползучая ВаригатаSorta živih polzučekov-Variegata (Variegata) ima serovato-zelene liste, obramlne kremovoj kajom. Поистине произведение искусства!

živiчка ползучая Блэк СкэллопTëmno-fioletovye blestyŝe zobne listne lastnosti za sorto-Blék Skéllop (Črna pokrovača). Cvetët taka živa cínka. Če ne bo padlo veliko sveta, bo čas v temnem času.

Ne glede na to, kaj živijo neploho rastët na teniških mestih in v svetu, se je bolje izogniti udeležencem pod poležnim solncem. Idealna varianta – pod raskidistimi kustarniki.

Posoda in uhod za kovrovimi barvami

cvetlični kover iz živih polzučejČe želite izraziti na zasebnem mestu cvetlični kovač, je pomembno, da upoštevate osnovna pravila za delo, ki živijo polzuče in vhod za njo.

Rastenie razmnožaetsya metoda seyania semyn ali deleniem kustova. Ne, prej, morate pripraviti poštno pošto in izbrati ustrezno mesto v sadu. Po tem, ko je ajuga – neprimerno rastje, ona pride v ljubezensko mesto cvetnika. Vendar pa bo v zadnjem času najboljše.

Idealno počivanje za zasaditev rastlin – suglinok, ki obogažuje biogumusom. Pri pripravi majhnih lunk se izsevajo semena, ki živijo in se pripeljejo zemljo.

Material za obisk je najbolje kupiti v posebnih trgovinah. Semena, ki se zbirajo samostojno, govorijo o posebnih priznanjih.

Posaditi živečo polzučno možno in vegetarijansko. Za to koreno rastline so razdeljene na stojnice, v treh mestih. Če želite pridobiti delovni material, aktivno polirajte okoli nedeli. V tem času izražajo nove koreške. Rastline, ki se uporabljajo, se uporabljajo za delitev ostrih nožev ali nožnic. Novi saženci izklapljajo v pripravljeni lunki na razdalji 30 cm drug od drugega. Zasepaj jih zemljo, glavno ne pokriva verhuške rastline. Izsaživajte živečo polzučajo tako, kot je mogoče, vendar ona ni zacvelana.

posadka živički polzučev rozetamPosredujte cvetlični koledar, ki ga je mogoče razdeliti na rastline. V vsakem primeru bi morali biti 3 kos. Zahvaljujoč temu živijo polzučajoče hitre priložnosti. Ta metoda se uporablja v času celotnega obdobja.

živeča polzuča se potrebuje v strižkeOsnovno pravilo za prehrano – nadzor roste in gustote kovine. V tem primeru je treba periodično preverjati in polivizirati v času, ko je treba. Če je cvetlična podloga porabila glas na enem mestu več kot 6 let, je v grunt nujno, da ne pride do azotiranja udobnosti. Najprej morate dodati malo pošte.

V zimskem obdobju bivanja ni mogoče odkriti, ker ona ne bi bila moroza.

Izjuminka landšaftnega dizajna

živijo polzučajočo sredino hvojnihPovpraševalne storitve uporabljajo za ustvarjanje različnih kompozicij. Ona krasi zadrževane udeležence, jih prevrača v gavan za oddih. Na ozadju visokih dreves in rasističnih klasterjev, ki živijo podobno na mehkem kovilu, ki potisne vzgled. V harmoniji z drugimi sadnimi barvami, mojstri ustvarjajo velikolepne kompozicije. Na fotografiji živijo polzučej v landskaftnem dizajnu dobro vidne vse njene prelesti.

kover iz živih polzučej v saduOna je čudovito dopolnilo na udeležencih, kjer gazonska trava ne raste ali presiha. Izvirna osnova za alpijsko gorovje in izumino pri ustvarjanju velikih dreves. Te, kdor hoče, je bil v sadu, ukrašen živelo polzučej, spet začel tuda voziti se.

Izraščanje živih polzučej na udeležencih – video