izrazyvanje iz semen kolokolʹčika persikoličnega Izraščanje iz semen kolokolʹčika persikoličnega dovolj prostora, kot in sam vhod za rast. On je nepričakovan, dobro je rasel v sadah in na udeležencih doma, delal svoje romantične in nežne barve. Kolokolec dobro razporejen v srednji položi, ima veliko razširjenost ozemelj, vključno s pomembno del Evrope.

Описание растения

цветы колокольчика персиколистного Mnogoletnejše travnato rastje, kolokolester persikoličen, kot na fotografiji, lahko doseže 1, 6 m v višini. V srednjem vzroju rastlina ima višino 50-100 cm. Stebel – neposredno stanječi, inogda – vetvystyj. Листьев на нем немного. Oni uzki, temno-zeleni. Cvetki se razlikujejo po velikosti. Te, ki so na voljo višje, večje.

пышное цветение колокольчика персиколистногоDekorativna cena predstavlja lepe oblike, podobne kolokolu, cvetje. Običajno so na 3-8 delih zbrani v kist, venčnik-do 4 cm. Čaške majhne, ​​korotke. Opis barve kolokoličnega perzikoličnega odvisna od sorte.

Lahko so:

 • belye;
 • лиловые;
 • фіолетово-синие.

Period cvetenija traja približno mesec, junij-julij. Po njegovem zaključku rastlinstvo oblikuje korobo s semenami, ki se lahko uporabijo za nadaljnje raziskovanje.

Semena ponravivšejše sorte lahko kupite v specializiranih trgovinah ali pa jih zberete samostojno.

Podgotovitvene prireditve

priprava vprašalnega substrataMesto za vaše bivanje mora biti dobro osvetljeno. Lučšij varianta – vozvyšennost, na kateri ne more biti zalog vlade.

Če na udeležencih ni težav, jih lahko ustvarite umetno.

Počva mora biti nevtralna ali šibko. Za vsak mesec do posedovanja vsakih 1 m²:

  • izvest (0,3 kg);
  • sernoкіслый калий (30 g);
  • superfosfat (60 g);
  • pregnoj (1 vedro).

  Po pripravi poštne mešanice dobro premešajte.

  Izraščanje iz semen kolokolʹčika persikolistnega

  Postopek se začne s pripravo posebnega materiala. Običajno vključuje polprevajanje, pikirovko in uporabo v odprtem gruntu. Še en sposoben razmnoževanja semena – izsevanje jih takoj v odprtem gruntu.

  Izsevanje v odprti grunt

  semena kolokolʹčika персиколистногоSemena kolokolʹčikov persikoličnega ne zahtevajo posebnih podgotovitvenih dogodkov.

  Lahko jih uporabite z dvema načinoma:

  1. V oktobru, pod zimu.
  2. Vesnoj, v prvih številkah maja.

  Semena v barvni meliki, v vsaki koroboki jih je zelo veliko. Predhodno je mogoče odbraniti nekačestvene. Za ta posebni material zalivajo vodo in odstranjujejo te, ki so vplyli.

  Высевание на рассаду

  V zadnjih dneh marca semena izberejo na razsadu. Za to podgrupijo emkosti majhne glubine. V njih naspipajo poštno mešanico za proraščvanja.

  Pripravite naslednji način:

  • pesek (1 del);
  • pregnoj (3 dele);
  • dernovaya zemlja (6 častov).

  Pred izviranjem semen pripravljajočega substrata, ki ga vlagajo. Semenski akumulatorji distribuirajo zgornji del, nekoliko vlečejo. Почву увлажняют.

  Uvladanje poštne mešanice z izsažennimi semenami priporoča, da se izvajajo iz puljeverzatora.

  Kontejner za shranjevanje nakrita steklom ali prozorno ploščo. Pomikajo emkosti v svetlem toplotnem prostoru s temperaturo od +18ºС do +21ºС. Pri kakovostnem posebnem materialu in nadrejenih pogojih se bodo prvi načini pojavili že v 2-3 sutokih.

  Po tem, ko se je pojavila velika del rasti, snemanje posnamejo. Daljnji vhod vključuje redno uvažitev poštnih pošiljk in aktualno substrato.

  Пикировка рассады

  пикировка рассады колокольчикаIzraščanje kolokoljčika persikoličnega, čez polmescaca po vshodih rasti, zahteva pikirovke. Prevedi jo po tem, ko se bodo pojavile prve listke.

  Z izvajanjem piknikov ne bo zaviranja, tako kot pri razraščanju korenitih sistemov za prenašanje bo preveč škodljivo za rastline. To lahko blokira sosednje rastline v skupnih kontejnerjih, s katerimi se rostotni kompleksi mešajo v procesu rosta. Rastejo rastline ali v ločenih emkostih, ali v obsegu, ali med dovolj velikim razmerom – od 0,1 m.

  Opazna pokojna pikirna naprava – visoka verjetnost, da so deli delcev razpršeni.

  Kolokoličnik, ki je bil pridobljen pri izražanju iz semena med razpravo, se lahko preusmeri v odprti grunt pri vzpostavitvi toplotne pogoje. Semena, ki so bila takoj poslana v odprti grunt, medlen rastut in zadnja zacvetaût.

  Posev kolokolʹčikov na razsadu – video