izražamo cvetje kandidata Ranej vesnoj na gornjih sklonih Altaja in v Sibiri se prikaže nežen cvet rastlin. On poraja majhne skupine, ki oblikujejo veliko raznolikost. Ko se popolnoma odkrijejo, jih ne morete odvrniti. Poklonniki dekorativnih rastlin z užitkom, ki prenaša to delce narave na svojo priusebinsko površino.

Kako izgledajo cvetovi pri izbiri s strani

растение из семейств лилейниковых Rastenie se nanaša na družino «Lilejnye». Lahko ga imenujejo tudi étrotronium, kar pomeni “pasji zob”. Izrazito od 10 do 45 cm v višino. Na površini cvetov ohranja lukovino ovalno-cilindrično obliko. V osnovi se nahajajo cvetlični listi in dve ploščati plastiki, ki sta enakovredno lancentne oblike, nameščeni nasprotno. Zelena poverilnost seznama uporablja veliko število butanov, čeprav se pojavljajo in sorazmerna izhodišča.cvetovi v diko naravi

Na verhuško trajno zmago se oblikuje buton z velikimi bližnjimi lastniki značilnih lastnosti.

Lepestki okrašeny v takih barvah:

 • beli;белые цветы
 • želtyj;желтые цветы
 • фіолетовый;фиолетовые цветы
 • розовый;розовый цветок
 • пурпурный;пурпурный цветок
 • malinovyj.malinovyj cvetok

Period cvetenija nastopi v aprilu bodisi na začetku maja. Rešujoči dejavnik je klimatizirana cona obitanijske barve. V naravni sreči se srečuje na ozemlju Severne Amerike, Evrope, Japonije, Kavkaza in Sibiri. Biološki nasčivati ​​do 30 različnih kultur. Sammymi vostrebovannym sortom se šteje rastlina kandidatka sibirska, zanesena v Krasni knjigi Rusije.

V sadovodstvenem sistemu se uporabljajo takšne možnosti:

 • Снег Алтая;сорт снег алтая
 • Леди в красном;сорт леди в красном
 • Гармония.сорт гармония

Kavkazski érotronium je toplotna kultura. Če želite, da se jim prikaže estetski videz, se obrnite na pomembne dele.кавказский эритрониум

Ne veljajo za priljubljene sorte:

 • Evropski;evropski cvetlični cvet
 • Japonski;japonski kandidatk
 • Калифорнийский;kalifornijski cvetlični cvet
 • Лимонно-желтый;limonno-želatinasti kandidat
 • Арегонский;aregonski cvetje kandidatk
 • Горный.горний кандик

V vsakem od njih so vaše edinstvene značilnosti in tudi posebnosti. Obstajajo in so na voljo z zbiranjem različnih raznolikosti. Na primer, Beli ričar, Sivi in ​​Beli klyk. Takie sorta, kot sibirski, japonski in kavkazski zaneseny v Krasnih knjigah različnih tujih. Zahvaljujoč temu, da še naprej razvijajo srce istih poklonnikov flory.

Lukovi barve barve uporabljajo za uporabo pri pripravi lečenih snabdevalcev in kulinaričnih šedevrov.

Agrotehnika izrazitivanja pervocveta

izrazyvanie pervocveta v saduČe želite obsoditi gramotno zaposlitev in vnesti, je treba uporabiti nekaj preprostih pravil. Predvsem, to je izbira ustreznega udeleženca in priprava plodorodne pošte. Po tem, ko se cvetovi razpustijo, se začnejo v aprilu, in jih porabijo na zateklih mestih. Čudovito se počutijo pod ažurnimi kronami drevescev ali kustarnikov, na katerih še ni listov. Zahvaljujoč tej priložnosti dobi dovolj količine sončnega sveta. Pozdanje že sorta izstopajo na odprtih klubih.плодородный состав почвы

Pervocvet raje uporablja plodorodni grunt torfjanistogo lastnosti srednjih kislin. Pri nujnosti njegovega dela iz komponent:

 • листовая земля;
 • pregnoj;
 • veliki pesnik.

Napajalnik lahko približno 15 dni dokonča barvo. Po teh shemah je treba strogo prekapirati in vnesti udobje. Na 1 m² dovolj 200 g kostanske muke, 150 g superfosfata, 100 g peretertoge mela in 30 g kalijeve selitre.

Cvet za uporabo razmnožujejo s pomočjo “detok” ali semenami. Posadni material zbira v juniju. Semennye korobočki, ki jih sestavljajo in ustavljajo v prostoru s dobro ventilacijo za dozrevanje. Posadka bo izvedena v zadnji nedelji avgusta.

Spely korobočki hitro rastejo, po čem semena pridejo na zemljo. Začastuju jih sklevyvajo ptice bodisi vnosjo muravje.

Shema posadk éritroniuma

Shema posadk éritroniumaNa pripravljeni strani udeleženci delajo glunine približno 3 cm. Razdalja med njimi, približno 10 cm. Posadni material razstavlja s spremembo 5 cm. Sverhu zasypaût zemlej in navadno uvladnâût s pomočjo raspylilnika. Zelen se pojavi rannej vesni. V koncertu je njihova višina dosegla 4 cm. Zacvetet eritronium pagoda le do 5 let.

Če sinoptiki napovedujejo holodno zimo, obiski kandidata želijo nakriti nevarno osebnost ali lapnikom.

луковицы кандикаCvetok priporočamo tudi z uporabo lukovic. Za vsako sezono obstajajo pravila za delo. Na primer, za ameriške videoposnetke, ki delajo glubi približno 20 cm. Razmerje med kustikami približno 15 cm. Morozostojni kandidat za sorto Sibirski, ki zavira le 15 cm. Sverhu lukovice zavirajo mleko, da ohranijo največjo količino vlage.

Заботливый уход

cvetje kandidat pod snegomIzrazit vesenčni cvet zahteva posebno pozornost s strani zadovoljnih. Po polive sledi učitevat sestavo pošt. Če v klubih preoblada obilie glyn, to raste v ulažnju redko. Vedno taka zemlja čudovito upravlja vodo. Ravno tako želijo, da bi spodbudili rast in razvoj kulture.

V zašasnih obdobjih kluba s cvetkom, ki bi želel nakryti muljčeke, bi preprečili predhodno inšpekcijo vlag.

Рихление почвы и ландшафтный дизайн

cvetovi v landshaftnem dizajnuRanej vesne rastline uporabljajo akkuratno razmnoževanje, stara pa ne zadet lukovice. Zahvaljujoč postopkom počivanja nasišča kislino, sorta pa ne uspe zamašiti rastlin. Po cvetenju vsaka zelenja postopoma zasyhaet. V zemlji ostanejo le lukovicy. Nove zmage se bodo pojavile v naslednjem tekmovanju. Omolaživajo kulturo približno čez 5 let. Za to lukovice éritroniuma izvaljajo iz poštnih in akkuratno ločenih «detokovcev», po tem, ko se izkažejo na novem klubu.

cvetlična kompozicijaV landšaftnem dizajnerskem kulturu uporabljajo za oblikovanje alpijskih gorokov ali kamnitih sadikov. Večkratni cvetovi učinkujejo močno na ozadju grobih kamnitih površin. Ryadom z njimi ne uporabljajo nizkonosnih pervocvetov. Podojdet puškinija, muskari, branduška. Inogda iz cvetov oblikujejo vesennie bukete. V srečo bodo dolgo ohranili svežino in privlačnost.

Preusmeriti kulturo želeno po cvetovanju.

Zimovka in zaščita od vreditelej

snežnoe pokritoBolšinstvo raznovrstnosti vesennega pervocveta je čudovito prerazporedilo zimnjo holodo. Ne potrebujejo jih v dodatnem okrilju.

Aziatske že variante tŝavno nakryvaju:

 • садовым грунтом;
 • opavšejo listvoj;
 • густыми сосновыми ветками.

Ranej vesnoj ukriti akkuratno izgrebati, stara ne popravljati mladega zelenja in lukovice. Zamerljivi izvajalci izvajajo in ustavljajo iz klubov.

вредитель кротPriporočila za vzdrževanje in preprečevanje bolezni, lastnih rastlin. Vendar pa mu je veliko težav pripisati mišo, krote in medvedke. Neredko so poškodovali lukovice, kar vodi v smrt kulture. V obdobju aktivne vegetacije rastline napadajo slike. Požirali so sočno lištvo in mladi zmagali. Če želite zaščititi kulturo od naših dragocenih uporabnikov, ki uporabljajo različne kemične snovi, ki so namenjene shranjevanju cvetov.

Kot preprosto, gramotno delovno mesto aritromune pagoda in vhod za njega je sestavljeno iz preprostega postopka. Snačala so izbrala primerno mesto za shranjevanje. Če želite, da se pošiljka pošlje in naredi lunke, ki vzdržujejo nameščene dimenzije. Po posaditvi rastejo običajno polivajo. Za ohranitev vlage, zgornji del zemlje zasipajo muljčeke. Ob podaljšanju vegetacijskega obdobja klubi propagirajo, udarijo sorne. Pust je simpatičen pervocvet vsakoletno srečanje skupaj z nami matuško-vesnu

Krasi vesenčni vrt cvetja – video