юкка в саду Bolezni juki in njihovo zdravljenje, fotografije katerih si lahko ogledate nižje, celotno pojavljanje pri nepravilnih vsebinah. Ta cvet je zelo toploten, z lahkoto lahko prenaša žalostno vreme in zasuti. Pri večini, ki je sposobna izraziti do ogromnih dimenzij. Vendar pa lahko nenavadno objavimo različne bolezni in škodljivce. V vsakem primeru je potrebno vedeti, kakšne nevarnosti obstajajo, in kot z njimi borovati.

S kakšnimi težavami se lahko stolijo pri izrazivaniji barve

цветет юкка Osnovno pravilo pri uporabi za jukko – ne dovoljuje preusmeritev poštnih sporočil. Če boste polivali preveč pogosto ali veliko, boste začeli uporabljati korenite sisteme ali druge bolezni. Cvet bolje izognite, če želite prečrtati, tako kot ga želite prenesti bolje, če običajno količino vlag.

Mnogi ne vedo, kaj storiti, ko je opustila listo. Toda to ni dejstvo, ki vse kaže na preusmeritev.

Samo razširjene težave, ki se pojavljajo pri izražanju podatkovnih rastlin:

 • pomanjkanje цветения;
 • ožog bakterijskega značaja;
 • izobrazba na listih uporabnih pjan;
 • na jukke želteût listje;
 • kraj in končiki listovcev kupijo črni odtenek;
 • pojavitev seryh peten na listju;
 • na voljo gnili na stvori in kornevoj sistemu.

Poleg tega lahko tudi različni časovniki ogrozijo različne oblike. Často vsega tega je belokriljka, ložnoŝitovka, slizni, pautinski klešč in mučnistyj črvec. Kako bi se spopadli z višjimi težavami, razpravljajte v tej članku.

Kaj delati, če jukka ne cveti

юкка не цвететCvetet jukka raznolikih lepotnih cvetličnih, okrašenih v različnih odtenkih. Pričeti morate, da se vsako leto pojavi vsako leto, če se uporabijo vsa pravila, določijo pogoji, približajo se estetskemu. Kljub temu, da so sogestije, daleč ne vsem, celo izkušenim zadovoljnim, ki to dosežejo. Obvezni pogoji pri kultivaciji jukov – prisotnost dolgega svetovnega dne, tako kot ji je zelo všeč svet, kot tudi pravilna temperatura. Pri izražanju v sosednjih gorah se zadovoljuje samo njihova širina listov.

Zato vladelci takega zemeljskega plina ne razumejo, zakaj ne cvetijo mlade rastline. Za pojavljanje prvih butonov je potreben pravilen vhod na podaljšanje štirih let.

Бактериальный ожог

bolezni jukki in njihovo zdravljenjePodobno bolezen opazovanje je nečisto. Če pa to porazi rast, to celo in v celoti. V takih primerih se zanimajo, zakaj želijo jukko kot rast rastlin. Če so zamenjani v petek, ki so v času nakupa temnejšega črnega odtenka, so bili natisnjeni prav z bakterijskim oljem.

Izključi to neugodnost v večini primerov v izjemnih primerih zaradi nepravilnosti. Skoraj vse, opazujte visoko temperaturo zraka in vlažnost.

Lečenje te bolezni jukki (na fotografiji) zelo složnoe. Zato, da bi se izognili podobnim težavam, priporočamo, da takoj na delovnem mestu uporabite samo nove posebej obdelane gorčke in pošto, ki so jih kupili v trgovinah, ki so namenjene za evidentiranje vidnih vrst. Tako lahko povečate izrazitost in vzdržljivost barve na ta način. Poleg tega lahko zaraste jukka od drugih bolnih rastlin, ki se nahajajo blizu nje. Ali pa bi lahko bili tudi prenosljivi, ki poškodujejo list ali korenito barvo.

Zelo pomembno je, da se bakterijski ozog v prvih dneh njegovega pojavljanja pojavi, ker če ne bo predpisal nobenih ukrepov, se bo s tem preprečevanjem že nevozno. In dodam vašo ljubečo jukku, preprosto izberete. V tem primeru, če opazite na listih nekaj več kot rdeče-črne barve, nenadoma odstranite poškodovane plastike in dodatno obdelajte rastlino bordozne tekočine ali kateri koli antibiotik.

Burana ponedeljek

бурая пятнистостьPodobno bolezen, ki povzroča griže Coniothyrium koncentricum. Posebnost tega neduga je, da se začne pojavljati na spodnjih listih. Natančno plastike, ki se nahajajo in same osnove, mikroorganizmi porazijo v prvi vrsti. Sčasoma na seznamu si lahko ogledate nepomembne udeležence, ki so v času želeni. Čez nekaj tednov ta ponedeljek postane uporaben.

Če želite popraviti situacijo, neodvisno izdelati obdelano fungicidami, na primer, na ta način, kot:

 • Витарос;
 • Оксихом;
 • Алирин-б.

Taki pripravki so potrebni za razmnoževanje v proporcijah, navedenimi na embalaži in pri uporabi pri uporabi pularjev. Avtomatska obdelava se izvede vsakih deset dni. Listina, ki se ne umaknejo, v najboljšem primeru popolnoma srečno.

Za profilakso, če želite, da podprete potrebne pogoje vlažnosti in temperature. Sledite za pogosto polico. Ne dovoljuje se kot običajno oboroževanje, tako in njegovo popolno odsotnost.

Kaj delati s koreninskimi kraji listov

črne barvePodobna težava je opazna pri izražanju barve v sorodnih razmerah. Začasni končiki lahko ostanejo v zadnjem času, ko nastopi toplotna sezona. Iz delovnih mest, ki povzročajo nevarnost zračnega udara v stanovanju, je zelo suh, kar se ne more iskati v stanju rasti. V večini primerov cvetje deluje s tako neprijetnostjo. No inogda končiki listov lahko vse-tako začnejo podsyhat.

Da bi se izognili takšnim boleznim stanovanja, je treba v sobah povečati vlažnost. To lahko naredite z dvema načinoma povezave: s pomočjo posebnih uvlažilcev ali pogosto pogostih izpuščanj iz pulverizatorja.

Poleg tega bi lahko v eni vzroki za izobraževanje uporabniških krajev na stalni ravni obstajali stalni stiki. Poskusite zamenjati lokacijo rastlin.

Serajska ponedeljek

серая пятнистостьV izhodu iz razloga, zakaj je to želeno in ohranjeno, je to stara petnajst. Tako se bolezen razvija postopoma. Na začetku na listopadih se oblikujejo majhne kocke serovanega odtenka s črnimi konicami ali taka barva, ki je narasla na olimpijsko listo. Molodie zmagajo na dannem zabolevanju podvergavajo se redko. Kot pravilo, tisto, kar se išče na spodnjih starih listih.

Za zdravljenje te bolezni (na fotografiji) se uporabljajo sredstva. Izbrišite listino, ki je že močno poškodovana, in proizvedite uporabo rastlin z enim pripravkom. Za profilakso bolezni redno uporabljajte zdravilno raztopino.

Gnilj na kornjah in steble

гниль на стебле и корняхK sožitju, če so ti nedugi smrtni. Takšne bolezni se razvijajo zelo hitro s temami. Kornevna gnilja poraža povsod podzemno, kar naredi spasenie rastlin preprosto nevozmožno. V prisotnosti te bolezni, pred vsem, ukažite temno petko na listi. Prav tako, če preverite barvno barvo, jo lahko zamenjate, če so stali z vodenimi, vlažnimi, pridobljenimi neprijetnimi zapahi. Takšen način, kot da bi prihranili škodo pri nevarnosti, je skoraj nemogoč, zato je v celoti odgovoren, da se objavi v pogojih, ki jih vsebuje.

Pri ustvarjeni gnili tudi spremljajo podobno predstavitev, vendar že na stebli. Pričem se porazi prej kot zadnja njegova del. Prav tako lahko opazujete svoje oblike rdečih zvočnikov. Pričinsko podobno obolenje se obravnava kot pogosto spreminjanje krajev izdelave. Če želite, da se jukku pusti v tem primeru, je zelo priporočljivo, priporoča sprejetje vseh ukrepov, da ne dovoli pojavljanja takšnih težav.

Če želite to narediti, uporabite osnovna pravila vhoda:

 1. Pri izbiri rastlin uporabljajte samo sterilne gorčke in pošto.
 2. Prevodite periodični umeren poliv, ki ni dopusten kot preusmeritev grunta, tak in njegovo presihanija.
 3. Pri izražanju sob v prostorih, ki jih ne smete pozabiti ob odprtinah v zgornjem delu in na razpolago v stari drevesu.

Mnogo ištutov, kot so spasti jukku od mehkega stvora, tako kot ne vedo, kaj bi to bilo nerealno. Zato, da ne bi izgubili rasti, je potrebno pravilno njegovo vsebino.

Борьба с вредителями

белокрылкаPoleg tega lahko povzročijo bistveno vrednost jukke in različne naselje. Tudi ta cvet cvetov poraža belokrilko. Ona izbere sok iz listov rastlin, iz katerih se udeleženci močno poškodujejo, jukka venet. Za izločitve, ki ne uporabljajo insekticidov, razvitih v ustrezni ponudbi.

ложнощитовкаPrav tako lahko poškodujete ložnoštitovke. Za boj proti tem povzročiteljem veljajo obdelane spirtom, vodno-masljanimi emulzijami. Prav tako zamenjajte zgornji grunt v gorki z jukko.

паутинный клещPautinnyj klešč – dovolj častni «gost» na tej barvi. To je ena od razlogov, zakaj se jukci zbirajo v trubočku. Če ste zavezali pautinski ključ, ga lahko uporabite podružnimi sredstvi. To nasekomoe boitsa voda, zato sledi spodbujanje rastlinja pod holodno strujo. Za obdelavo rastlin akaricom.

Še ena napaka, ki je pogosto dovoljena pri kultivaciji podatkovnih rastlin, – cvetoče obnove spodnje, predvidene listine. Priporočamo, da tega ne počnete, tako kot to ni lastno v naravni sreči, kjer se cvetje počuti udobno in mirno. V nasprotnem primeru, če je možno odsotnost butonizacije.

Če vidite, jukka, ali kakršno koli drugo rastlinstvo, se lahko obvladajo različne bolezni in porastniki. Vendar pa se lahko osnovna pravila prehoda in profilakse izognete tem težavam z lahkoto.

Video o juki