роза фальстаф Roza Falstáf – to je priljubljena raznolikost dekorativnih rastlin, izpeljana v angleščini. Ta rastlina se pogosto uporablja v ozelenjenem in landshaftnem dizajnu, tako da se v njej popolnoma ujema s estetsko privlačno, rožnato, nasičenim vonjem in nepričakovano v vašem domu.

Botanično opis in značilnosti

парковая роза Фальстаф Angleška parkovna roza Falstaf je dosegel rezultate 8-letnih izbirnih delavcev nad starimi sortami Floribunda in čajno-gibridnimi-ona je bila leta 1999 izdana s strani specialistov Velike Britanije. Izbrane dejavnosti so bile ustvarjene na podlagi začetka estetsko privlačne sorte, trajne k morozami, razširjenih bolezni in vrečevalcev.пышное цветение

Osnovne posebnosti roze Fallstaf:

  1. Rožnati veter, močan in rožnat. Diameter kusta doseže 80-100 cm.
  2. Rastenje ima zmogljivo in razvejano kornevno sistem, ki lahko pošlje po pošti na 1,5-2 m.
  3. Stebli dosežejo višino 1-1,5 m. Pobegi močno vetravajo in hitro naraščajo.
  4. Listna srednja velikost, ovalna, podaljšana oblika, s blestnajostjo, zrcalno površino, nasyŝeno zelene barve.
  5. Butoni čašeformni, diametrom do 10-12 cm, zbrani v kisti do 6-8 kom. Na enem zmagu je na voljo do 40-45 cvetov.

Zadnji izredni učinki rož Falstaf so ročno, običajno in nadaljevalno cvetje. Kustarnik pokriva velike cvetlične butone z gustomahrovimi, barhatistimi lepestkami. Cvetovi, ki privlačijo pozornost, nasiščenem temno-malinovim cvetjem z lahkim fioletovim odtenkom.

Роза Фальстаф: выращивание

выращивание розы ФальстафZahvaljujoč neprimernosti in legitimnosti delovnih mest in vhodu v angleško državo..

Angleška parkovna roza Najboljša možnost je, da se temperatura dvigne do +15 ° C. Za to, da dobite čudovit cvetlični dom, ki predstavlja ukrasno sadje, upoštevajte osnovna pravila izražanja in vhoda za rast.

Выбор здоровых саженцев

izbor саженцевPosebno pozornost je treba nameniti izbiri sažencev, kar je odvisno od tega, kako uspešen je vaš zaposlen delavec. Sažency britanske selekcije z lahkoto se uravnavajo in zelo hitro prilagajajo na novo pošto in ustvarjajo pogoje.

Najbolje, da v celoti izberete specializirane pitomnike. Vnimatelno osmotrite mesto privikov – na njem ne bi smelo biti pet, sledili gnili in pleseni, nadlomov. Potemnevši ali obiskovani deli na stebrih in koreninah pričajo o nizki kakovosti delovnega materiala.

Izbor mest za posel

izbira mest posadka rozZa posadke rožice Faljstaf se podajo na teniške udeležence, ki so odšli od pronirajočih skvoznjakov. Vse, kar potrebujete za rast rastlin, ki vozijo doma ali v drugih prostorih. Učastok ne sme biti nižinski, tako kot rastline v sistemu za shranjevanje ne prenašajo zastojne vode.

Tudi za delovna mesta v kulturi ne smejo biti na sončnih mestih, tako da lahko neposredne luči sprožijo ožji nizki seznam. Pri izhodu iz rože vozite doma ali ogradite, da morate začeti na stanje manj kot 50-70 cm.

Priprava poštnih pošiljk

priprava poštnih pošiljkNa primer za 4 nedeli za delo je potrebno pripraviti pošto. Če želite, dodajte, prerazporedite in po potrebi dodajte globino in prehod. Če je gront zelo slab, zahtevajo podkorme – organske udobje, superfosfat, kostna muka.

Če se začne prekmerna rihlaja, razpadajoča, jo je treba dodatno “utrditi”, z uporabo glinističnega substrata, nato pa umakniti sestavino ali prehodno.

Подготовка саженцев

priprava саженцевSedež pred posadko je treba pravilno pripraviti. V prvem primeru morate predhodno zmanjšati količino ogljikovih korenin in jih v 30 minutah napolniti s 30 g fundazola ali medenega kupona. V bistvu osmotrite korni sažencev, odstranite vse uporabljene fragmente.

Po tem naročite korenite saženceve ob nekaj časa v stimulisani rosti – raztopini Ékosil ali Kornevin. Neposredno pred posadko, obdelano s koreninami iz glinsto-transportne mešanice z geteroauksinom (1 tableta na vedro vode).

Postopek posadke roze

роза Фальстаф посадкаRozy Falstaf vsebuje rasidistujočo kornevno sistem, zato za njihovo delo pripravljajo lunke velikosti ne manj kot 70 cm.

Tehnika posadke:

  1. Dno je treba razstaviti, nato pa zapustiti sloj drevesa, na vrhu-sloj poštvomesi višine do 4-6 cm. To lahko pomeni glinovit porok, sestav, mešanico iz osebne in dernovoj pošti.
  2. Izpustite koreške rozovega doma v lunki in dobro razpravite.
  3. Sverhu prisypjte odrostke plodorodnim substratom in sledite mu utrambujte.
  4. Pri posadki privythy sažencev prosledite za tem, da je bila glavna točka poslana na pošti na 5 cm.роза Фальстаф посадка
  5. Po izvedbi vseh šagov običajno ležite rožnato polje, še naprej sledite utrambujte in okujte megkoj, rihlo poštno, ustvarite svojo lastno oblikovano višino do 13-15 cm.засыпать саженец грунтом

Če posadite rožico, se bo v jeseni zgodilo, obvezno zamuljijte prištinski krog ali sestavni del. уплотнить почвуPri skupinskem položaju ne sme biti med 70-80 cm in približno 90-100 cm v medsebojnih razdaljah.

Pravila prehoda za rast

Rozy Falstaf se razlikujejo po lestvici in neprimernosti v vašem domu. Pri njihovem izražanju so zavezujoča standardna pravila – poliv, rihlenje, propolka, opriciranje za boj proti boleznim in zdraviteljem.

Poliv in potrebna vlažnost

poliv rozРозы сорта Фальстаф любят влагу. Vnaprej sledite za tem, da ne boste prestopili v krog. Optimalna različica stanet kapeljno orošenje rozovyh kustov. Lahko ga zamenjate z ručnim polivom – v takem primeru, če ne boste uporabili manj kot 2 veder čista, odprta voda pod vsakim kustom.

Vodo pri polivi vlivajte samo v posebne uglublenije, prodelanne v privornih lunah. Po tem razpisujte poštno številko. Ne dovolite, da popajanja vod na listih rož, še posebej v žalostnem vremenu – to lahko pripelje do njihovega ožoga in gibelov mladostnega rasti.

Podkormki roze Фальстаф

udobriti poštvuZa začetek uporabe podkormki rozam Falstaf je potrebno takoj po ukoreniji. V celoti uporabite gum, prestavni prevoz ali druga organska udobja. Hkrati se izvaja pospeševanje grunta – zahvaljujoč tem vprašalnim sestavinam smo lahko predlagali vstop v koruzno rastlino.

Organizirati je mogoče zamenjati pripravljene mineralne udobje. Imajo kompleksno sestavo, ki prihaja iz kalijevega, azotnega, fosfornega in drugega mikroelementa, potrebnega rozama. Taki podkormiki so v skladu z navodili za pripravo.

Obrezka rastlin

obreza rozPri izražanju rožic False ne pozabite pravočasno odstraniti obvestljivih socvetij. Za to celoto obrežite po 2 pari listov nižje od cvetličnega. To omogoča hiter ponovni zagon.

Bolezni in vreditelji

роза Фальстаф на участкахAngleška roza Falstaf se razlikuje glede na odpornost proti gripi, grenčice, ščitnice, itd. Za dodatno zaščito v profilaktičnih sredstvih, ki se nanašajo na druge kupe, je mogoče obdelati insekticidne pripravke-Bi-58 Novy, Akta.

Spremljanje vodenja v večernih urah, pri suhem in brez svetlobnega vremena. V primeru, da je treba opraviti ponavljajočo se obdelavo, vendar že letom, po koncu prve stopnje cvetenja rož.

Angleška roza Faljstaf – to je dekorativno rastje, ki se odlikuje po velikem zunanjem pogledu, požrešnem in običajnem cvetovanju, krepkem imunitetom in neprikladnosti v vašem domu. S preprostimi pravili je mogoče izraziti roskostne kustije, ki so v celoti zastavljene v ukrajinskem sadu ali pri udeležencem.

Цветет роза сорта Фальстаф – video