пион Сара Бернар Pion Sara Bernar je v začetku XX stoletja francoski vodnik Pjer Лемуан. On ga je poimenoval v čast slavnih igralk tega časa. Večja lepota rastlin je zainteresirana in ruskih študentov. Zato so ga prilagodili v bolj surovih klimatskih pogojih. Na različnih mednarodnih izstopajočih cvetovih je bilo označenih visokih nagrad. Poleg tega je treba izraziti kulturo, ki ne potrebuje posebnih sposobnosti. Dostatno vedite, kakšne so cvetlične rastline in zeleno rastlinstvo, ki je na podeželju.

Vnešni bleščica in nepovratna lepota

пышноцветующий пион Сара Бернар Podrobno opis pianine Sarah Bernhardt pomaga bliže spoznati s simpatično kulturo. Ona se nanaša na travnanistojne skupine. Najpomembnejša značilnost je neposredna neposredna povezava, ki ne vpliva na težo rokotonskih butonov. Kdaj že oni trdijo, da izkoristijo veter veter.

крупный цветокNa stebli je treba natančno določiti ažurno konfiguracijo. Plastične okrašene v nasyŝeno-zeleni barvi. S slednjim holodov ne želijo, ampak le obretajo nenavadno temno-rdeči odtenek. Verhuški zmagoviti ukrašajo odinočne velike butone, diametrom od 16 do 25 cm. Odpoved lepestkov neposredno odvisna od časa cvetenja in količine sveta. Ne zadnja igra igra in raznolikost sort.

Priljubljene priljubljene upoštevajo takšne možnosti:

 • «Ред»;сорт Ред
 • «Уайт»;пион Сара Бернар сорт Уайт
 • “Юник”.пион Сара Бернар Юник

Sorta «Red» je visoka morozostojnost. Izrastaet do 80 cm. Ažurna živila temno-zelene barve. Lepestki butonov rovajo rozavo in jarko-krasno tono. Diameter razpusti barvo doseže približno 15 cm.морозостойкий сорт Ред

Neizmenna del poročnih buketov je beli pion Sara Bernar «Uajt». Njegove ležne lestvice imajo zaokroženo formulo in srebrno obramljenje. Učinkovito gledajo na ozadje zeleno-zelenih listov.белый пион Уайт

Piony različno vidni «Junik», ki je ljubitelj pastelnih odtenkov. Butony pa lahko nežno-rozovo ali svetlo-sirenevo barvo. Nogometne srečanja vključujejo različne različice, ki vključujejo bele razloge.нежно-розовый Юник

Pri izbiri sorte, ki želijo učiti slog landšaftnega dizajna udeležencev.

Пион Сара Бернар: posadka in uhod

выращивание пионаEdinstveno mnogoobrazno cvetje vam omogoča, da ustvarite edinstven dizajn svojega udeleženca. Oni prinašajo veliko radosti s svojim poklonnikom. Vendar pa so potrebni v pozabi in pozornosti. Brezplačno, to se nahaja in pijona Sara Bernar, ki se je odločila na podlagi drugih cvetov. Razmislite, kaj je za to potrebno.

Idealno razpolaganje in posebnosti pošt

mesto izražanja pione sara bernarPervym delom izbere primerno «mesto pod solncem». Vse skupaj je odprto za odprte udeležence, kjer običajno svet. V skrajnem primeru uporabljajte lahek polprevodnik, ki oblikuje visoke drevesa. Klubi so na voljo v središču gazonov ali pa so vgrajeni v živih prostorih.

Pri pomanjkanju solnečnega sveta pijoni ne rožijo, kar pomeni, da gre za njegovo osnovno značilnost.

Pijoni Sara Bernar raje mešano pošiljko. V njej mora biti dovolj globoko in peščeno. Če je grunt v klubu preveč živahno, dodajajte pereče. Zaključeni udeleženci za kulturo ne bodo prišli. Visoka vlažnost vodi do zamašitve kornevišča.

Схема посадки

посадка пиона

Snačala podgotavlivajo posodočno mu. Če želite to narediti, iz takšnih komponent:

 • pesnik;
 • глина;
 • ŝebenka melikogo kalibra;
 • kompost;
 • перегной.

Pri nepotrebnem vnosu zolu bodisi za udobno uporabo. Polovni substrat ostane na primer v mesecu, da ga lahko spremlja. Ko pride do določenega obdobja, v lunki nameščajo saženec. Prisypaût zemlej, slegka utaptyvajo in obilno polivajo. Zgornji sloj grunta v prikornevoj coni nakriva torfom, opisuje ali samostojno.

Širina in globina voronkov ne smeta biti manjši od 70 cm.

Pravila uhoda

pravila uhodaIzrazit pijon Sara Bernar sposoben ukrasiti ozemlje zagorodnega doma. V času cvetenja od velikih butonov ne bo mogoče otorjati vzpona. Pijač, ki ostane v naslednjih sezonah. Če želite barvo, upoštevajte nekaj preprostih pravil.

Полив

poliv pionaObičajno travnanistye piony čudežno prenašajo zasuhu, zato jih ublažijo 1 raz v nedeljo. Pod vzroslym kust izlivajo 10-15 l vode. Na porcijo vlade vpliva število osadkov in rast kulture.

Pri dolgotrajni znojni pogoji, kusty opryskivajo iz pullverizatora.

Рыхление почвы

рыхление и мульчирование почвыNa naslednji dan po uvladnji, zgornji grunt akkuratno propagirajo. Zahvaljujoč temu koreninskemu sistemu se doda dodatna količina kisline. Postopek dela s pomočjo tlak, starega ne popravlja koreške. Če se želite izogniti, površino zemlje nakrivajo mulj.

Удобрение

udobje za pijonePrvi dve leti po tem, ko rastline ne potrebujejo v podkormke. Polezne snovi, ki jih dobi iz pripravljalne substrate.

No že na 3-j let, pijoni udobno delujejo v treh stopnjah:

 • ранней весной;
 • v času nastajanja butonov;
 • po cvetenija.

Kako pravilo, ki uporablja sestavine kalifornijsko-fosfornega značaja. Prav tako ne vsebuje vodnega raztopine kurirnega olja sladke koncentracije. Ranej vesnoj v grunt vnesti zolo.

Obrezka in priprava na stene

obrezovanje in priprava na stenePo bujnem cvetenju bodo udarne popoldanske ure kulture. Ignoriranje tega postopka ne bo povzročilo različnih bolezni pian Sara Bernar. V določenih delih obrezujejo vso zemljo, ostanejo stebli, višina približno 15 cm. Zatem jih običajno pokrijejo zemljo in ostanejo kusta. Sorta piran Sara Bernar prenaša holodne zime s temperaturo do -40 ° C.

Ландшафтный дизайн

пион Сара Бернар в ландшафтном дизайнеJarko-črni, belosnežni ali rožnati pijon Sara Bernar je velikolepno gledal v sadah, parkih in drugih udeležencih. Začasno ga uporablja v enotnih poslih. Tako so videti kot korolevski. Igralci igrajo glavno vlogo v tem cvetličnem karnavalu. Ne zrca, imenovani so v čast slavne francoske igralke.

kompozicije s pianimiZa ustvarjanje ekskluzivnih kompozicij, kulturo uporabljajo na ozadju žilnosti, moroznika in barbarisa. Pišni kustiki, ki se raztezajo v vdolbini borda ali sadnih allej. Kombinirani različni toni, dobivajo šikarno okrasje za zone oddiha.

Pozorno smo razmislili, pripravili delovno mesto Sara Bernar in prišli do njega na enem mestu. Važni pogoji so izbira sončnih mest in priprava delovne jame. Vhod je v gramotnem poli, ustrezni podkormi in obrezkih rastlin. K temu že pion čudežno vpisuje v landshaftnym oblikovanju na uporabnem območju.

Eden iz najlepših in dolgocvetujočih pijonov Sara Bernar – video