kako obrezati jukku Z algoritmom, kot obrestijo jukko, se ukvarja celo z načinom. To je zelo rastlinsko, neprimerno v pogojih, ki lahko dosežejo 2-krat in več metrov v višini. Oblikovanje in obrezovanje – v skladu z glavnimi pogoji za izražanje juk, ki dovoljujejo, da ostanejo izgubljeni in v prahu. Postopek lahko izvajate v domačih razmerah, ne da bi povzročil vrednost rasti.

Začem voditi obrezku jukki

oblikovanje krone jukki Jukka se nanaša na ložen palm. Ona ima leseni stol, na vrhu katerega je rozetka iz dolgih in vzrejenih listov. Če se ne oblikuje krono, zmaga način, da raste v višini in lahko doseže notranje dimenzije. Na njegovem vrhu bo na voljo edinstvena rastlina, rastlina pa ne bo imela dekorativnega videza. Edinstven zmožnost, kot da naredite večjo težo in izgubo – redno izvajajte obrezku zmage. V takšnih razmerah se bodo začeli vetriti, in na drevesu bo mogoče dodati formulo.

Oblikovanje testa jukov vodi za spodbujanje novih zmag. V vsakem primeru od njih bo na voljo razporeditev iz listov, v kompleksih pa bodo lahko oblikovali gustujo in piškotno krono. Poleg tega, ki nastanejo, ki rastejo v dolžini, postopoma ostanejo pomanjkljivo natančno in se lahko poškodujejo pod težo lastnega sveta. Pravilno oblikovana domača juka izgleda kot majhna in kompaktna kust, prekrita z zelenjem.

Vrhunski ustvarjalci morajo biti na voljo na eni višini. Če bokovo zmagovanje začne rasti na njeni podlagi, je treba tudi izvajati delno obrezovanje za povečanje ravni kronov.

Sroki obrezki jukki in dodatne nasveti

молодая юккаNajbolj priporočeno obdobje, ko je mogoče popraviti jukku, – to je konec zime in začetek prvega vesenčnega meseca. V tem času se vegetativni procesi začnejo obnavljati po morozovih, vendar še vedno niso dovolj aktivni, da bi postopek lahko nadaljevali z rastjo. V ponedeljek in z največjo ložno palmo boste morali ostati v stanju, da se okrepite po prejšnjih sezonah. V teh razlogih za novice, ki jih ne poznate, lahko obiskujete okrožje, bodisi glede na možnost, specialisti, ki vzdržujejo, da preprečijo poškodbe pri izvajanju teh postopkov. Razširitev ne vpliva na življenjske sile za zaviranje srezov, kar lahko povzroči njegovo istočasno in gibele.

Obvezni juki z namenom pridobitve zmagovitih zmag – to je postopek, ki poteka vsako leto. Vmesno enega velikega stvora v mestu sreza je oblikovano nekaj mladih vetrov.

Postopek ni na voljo, vendar pri specialistih obstaja nekaj nasvetov, ki bi jih naredili popolnoma brez vrednosti za palce:

 • po obrezovanju rasti se je ustavila, nova zmaga pa se bo postopoma vlekla in utolila;
 • ne želi, da ostane le 50 cm v času obrezkov – na tej višini on prebiva dovolj natančno in lahko podpre vse vaše zmage;
 • debelina osnovnega telesa ne sme biti manjša od 5 cm, pri čemer lahko palma ostane slaba in nezdružljiva;
 • stvor po obrezkih utračiva vlago, no ta postopek je mogoče namestiti, obdelati mesto sreza parafinom.

Aprelj – to je mesec, v katerem se pojavi zelo intenzivna rast ložnih dlani. V tem obdobju bo nevarnost ogrožena, zaradi česar lahko pride do rasti pri zaviranju udeležencev sreza.

Kako obrezati jukku – navodila za uporabo

jukka po obrezkihPred tem, kot obrezati jukku, sledi priprava. V času postopkov se bo povečalo število bolnikov, zato ga je treba pred nekaj tedni nujno upočasniti. Za to dovolj navadno polirajte palmo za 2 dni do obrezkov, nato pa popolnite policijo. V časovnih postopkih se lahko uvedejo nožne nožnice ali sadni sekator, kot tudi vse druge stvari, ki jih je treba obdelati, – lahko kupite posebno sredstvo v trgovinah, parafin ali aktiviran dogovor.

Verhušku je mogoče ukoreniti, dobil še eno polnocenovno rastlinje – za to se bo pridobila dodatna emkost in grunt, v katerem bo rast češnje.

Obvezni ukrepi v domačih razmerah – nerazložljivi postopek. Ona sledi naslednjemu algoritmu:

 • izberite mesto sreza, z uporabo samo pročnega in širokega stvora;
 • vzdržujoče rastlinstvo za listje, izvesti po zmagi nožoma ali sekatorom – pomembno, da se v celoti premaga ločeno s prvim obdobjem;
 • obdelati s parafinskim, aktiviranim ali podobnim nakupom;
 • pustite rastlino v tempeljnem prostoru, brez popadanja neposrednih sončnih lučej, za prilagoditve.

Osnovno pravilo, kot obrezovanje jukku, – ne dovoljuje oblačenja stebla. On se mora takoj odpraviti, pri prvem premikanju nožnice ali nožnice – samo takšna vrednost za dlani bo minimalna. Če bo del truda obrestovan, ne bo preveč ostrih nožnic, potem pa se odloči, da bo rast dolgotrajno obnovljena in celo lahko pogibut. Prav tako je pomembno, da ne pozabite, da se obrezka izvaja za izobraževanje novih vetrov, zato bi moralo biti brez težav obvladovati 2—3 novih polnopravnih zmag z rožicami iz listov. Morda je treba urediti seznam v jukiji, odvisno od celovitih postopkov. Za čerenkovanje in oblikovanje kronov bodo šle samo zmage, zelena del pa bo ostal na verhuškah.

Posebnosti obrezovanja rastlin z neskončnimi stvori

obrezka jukki v nekaj stvarehV tem času se bo sprememba spremenila v vašo hišo z večkratnimi enakomernimi stvori. V konce zimi je treba podrejati že enega, več zmagov, da bi lahko nadaljevali oblikovanje gustove in vetviste krone. Algoritem ukrepov se praktično ne razlikuje od obrezovanja enega stvora. Vendar pa najnovejše sledi, da poznate svoje prijatelje, da ne bi posredovali dlani.

Obstaja eno pravilo, kot obrezovati jukku (ulično ali domačo), v kateri je nekaj steblej. Ne priporoča se, da se hkrati vzpostavi dva in več osnovnih elementov, sicer pa se rast ne more obnoviti po postopkih. Vsekakor lahko vsako leto na enem zmagu dosežete, kar je povzročilo, da je stanek izgubil in spinno, oblikoval dekorativno krono na različni višini.

Uhod po obrezkih

uhod po obrezkihPo obrezkih ne bo prišlo do 3 tednov, prej ko se na starom mestu pojavijo nove zelene zmage. Početki se oblikujejo nekoliko nižje na sredini v količini 2 in več. Če je premer trupa 5—6 cm, ne sme biti več kot 2 ali 3 dni. Za boljše pročne steble lahko povečate to število na 4—5 komadov.

Daljni vhod po obrezkih neobremenjen in vključuje več zahtev:

 • nečastyj poliv – 1 raz v 3 nedeli ali mesec;
 • dobro osvetljennyj učastok;
 • v času intenzivnega rosta zmagov – kompleksno udobje (ne več kot 1 raza v mesecu).

Kolikšen začetek ni vedno ustrezen količini novega stebleja – nekateri od njih lahko ostanejo v družbi. Ne stane udariti lišnjo, pokaži, da ne napredujejo v pogledu na veter.

Черенкование юкки

юкка из черенковJukka se razmnožuje s čerenkovanjem verhušečnih čerenkov ali z izločanjem stebla na fragmente. Ljubezen iz odprtja lahko oblikuje kornevno sistem in nove zmage. Po obrezovanju dovolj obdelane poverilnosti sreza aktiviranega pogleda. Odložite nekaj časa na nekaj ur, da ga podstavite. Če želite, da se čekonec mora ukoreniti – za to ga lahko pustite v vodi bodisi v pesku.

Юкка – экзотическое растение, несложное в уходе. Izvlečki iz pitomnikov imajo rovno, gusto krono, ki se nahaja na različnih ravneh. V domačih pogojih lahko tudi oblikujete pravilni simetrični kust. On bo sestavljen iz osnovnega stresa in dodatnih vetrov. Rastenie bo izjemno ukrašeno hišo ali pisarno. Osebenno, če pravilno uhaživate za njim in pravočasno odstranite liznje zmage.

Dodamo jukke lepo obliko – video