julij na dače Iûlʹ – seredina leta in pik cvetenija mnogih dekorativnih kultur. No za vsak čas, ko se razprostira butonom v klubih, ni vreden truda. Kaj naj stori v juliju? Kako ohraniti svoje ljubimce in ustvariti zadel za prihodnje?

Osnovne naloge cvetoda v juliju:

  • прополка цветников;
  • obrezka uvedenih socvetij na travynisty mnogoletnikah in kustarnikah;
  • posev mnogoletnikov;
  • polivi in ​​podkormi cvetočih rastlin.

Počasi je aktivna vegetacija, rastline potrebujejo v polivah in podkormah. Najraje toplotno razmnoževanje pri najrazličnejših sortah, od katerih v juliju ne bo prišlo do izbire, popolnoma po pošti pod dekorativnimi klasterniki, cvetličnimi mnogoletniki in barvami, izsejannimi vesnimi.

Zaustavitev s propolko klubov, rabatok, bordûrov in miksborderov neljzja, hitro hitra podnimavnost sornjakov na udobnem in vlažnem gruntu lahko dajo seme in pogojno delo na naslednji let.

Obrezka odcvetših mnogoletnikov in kustarnikov

obrezka cvetlični velikoletnikov K julju so že odkrili vse vire sirene, čubušnike, ločene vide sprei, dekorativne sorte kalin in mnoge druge kulture. Vrednosti belih kitajskih vrstnikov bodo vse bolj prikazane v skladu z riževato-burye socvetijo. Če želite ohraniti privlačno privlačno obliko kustosa in ne opazite v njih, da bi nastali seman, kot so zmage in socvetija.

Če želite delati, morate del časa v klubih s pianimi, irisami, lûpinami in niвяником. Če ne potrebujete semena, prav tako odstranite višje socvetije mnogoletnega vasiljka, verhuške malice s sformirovavšimisi koroboki, cvetlične zmage akvilegij. Utraktivne privlačnosti cvetličnih barv odstranijo iz kurirnih lilejnikov, s številnimi delifiniumovi in ​​sadnimi kolokolovci.

V času cvetenja rastline širijo veliko sil. Pošljite jim pomoč pri rednih policah, skupaj s podkormi.

Podkormki in polivi cvetov na julijskih klubih

poliv cvetnikov v julijuV drugi polovici leta pod odložnimi rastlinami se porabijo fosforno-kalijeve ugodnosti iz raztopine 50–100 g superfosfata in manjše količine sulfata kalije na metrih površin s periodično v dveh delih. Količina udobnega, neposredno odvisnega od velikosti rastlin in intenzivnosti njegovega sveta.

цветники в июлеAli lahko predpostavimo, da je vredno odložiti s kalijem in fosforom in omejiti rastline v azoti? Stimulirajoči rast bo v drugi polovici leta vzbujal izobrazbo mlade zelene in ne bo dalst velikoletnikom, pripravljenim na steno. Kot pravilo, rastline dobivajo veliko azote v juliju in avgustu, ki jih zimujejo in lahko izmerjajo tudi pri slabih morozah. Fosfor in kalijev, naborovan, podtalivajo zakladko za začetek naslednjega leta in pomagajo pri pripravi vprašanj.

Granulirani udobreni vnos v borovke, ki se nahajajo od korena ne manj kot 10–20 cm. Po uvladnji borozda in neaktivnosti granul, jih pripravijo zemljo in spet običajno polivajo rastline.

Če v mesecu juliju in avgustu samo obitate klubi, se na primer zbirajo, na primer, flocksy, georginy, rudbekii, mnogoletnie astry, njih podkarmlivajo nitrofosko. Na trenutek masovnega cvetenja preidejo na neuporabo kalijsko-fosfornih zmesi.

обрезка ирисовV delih velikoletnih kultur, zaključenih cvetov, odmirajo ne samo cvetlične, ampak vse v podzemni del. Takšne rastline, ki udobno delujejo do trenutka, ko so zelene zelenice, preostale zmage in liste, ki jih prikažejo, na mestu v klubu.

Vhodno pod zimo z živalim življenjem in zmagovalci mnogoletnikov udobno delujejo in polivajo v suhuju pogodu vplot do same osene.

Če na udeležencih obstajajo posli irisov, do julija z njimi ne gre samo za obnovo cvetličnih elementov, pač pa za preverjanje kurentov glede prisotnosti bolezni. Listina, poraženi grmi, obrezujejo do zdrave tkanine in obrabijo fungicidami.

Рыхление, прополка и мульчирование цветников

мульчирование клубPo polivu, še posebej na ploski težki pošti, se hitro oblikuje ploska korenina, mešanica proniknovenju korenine in vlage, in zrak. Zaradi tega v juliju na rednih mestih v klubu, ki je popolnoma odsoten z rastlinsko rastjo in na starem, ne zadrži kornevišča dekorativnih kultur.

Ekonomika dragocennega v juliju bo pomagala rešiti težavo med preostalo samostojno ali preostalo pokoso po gazovani travi, torfomu ali pregnojemu.

Nalaženna borba s sodelavci preprečuje razmnoževanje v klubih in po vsem udeležencih v drugih in drugih vreditelih.

Борьба с насекомыми-вредителями в июле

borba z vreditelji cvetnikovČasto vsega tega naseljujejo, dajejo v zadnjem času nekaj pokolenijev, obljubljajo številne lugove cvetove in trave, mledijo zmage ivy, trostnik, kusty zlatostojni smorodiny, derevja ternoslivy in višni. Če te rastline obstajajo v bližini cvetličarjev, podmarenika, dikorastugih zlatov, konjske sreče, ki jih udarijo, in lesa.

Zaradi številnih sobnih rastlin v juliju, ki jih je treba posaditi, jih je treba tudi zaščititi pred naseljevalci, pa tudi obdelati zaradi gribkovih bolezni. Letučie semena sornjakov neredko popadajo v gorške, zato in tukaj grunt prihaja redno osmatrivati ​​in odpravljati neprimerne goste.

V juliju so vidne širine in roze, ki oblikujejo kornevno porodnico. Če želite podrediti formulo kustosa, in v roki in ne dovolite pojavljanja zmagovitih zmagov, kot so stebli, ki jih odrežete. Številne dekorativne steklenice v juliju je mogoče predelati za urejanje in pridobitev osrednjega delovnega materiala.

vshody mnogoletnikovV pozabi o prihodnji lepoti kluba že v juliju lahko začnete obiskati mnogoletnikov. K oseni uspevajo podrasti in obrniti sejance turečke gvozdike in delfiniumov, vodosborov in štok-roz, fialok in anjutiranih glaz. Смотрите клубы из шин!

Cvetnik v juliju – video