Выращивание мирта дома Mirt, ki se je obravnaval kot simbol sveta, mladosti, ljubezni in brake, je bil objavljen v različnih državah. V današnjih časovnih obdobjih ne glejte v svoji zbirki, v domačih pogojih, za katere se lahko osvobodijo in novičkovi.

V zgornji kulturi lahko celo srečate dve raznolikosti tega večnozelenega rastlinja. To je običajno navadno ali Myrtus communis in mir melikolistično, Myrtus microphylla. V naravi raznolikosti vidov znatno širite. Danes se botaniki nasitajo o različnih raznolikostih te kulture, ki se srečujejo v subtropičnih in tropskih regijah z obeh stojnic.

Večnozelenyj mir v goršečnoj kulturi

Выращиваем мир в горшках Posebej spoštovan mir še z drevnimi časi, ki so bili uporabljeni v državah Srednjezemlja in Bližnjega Vostoka. Uvaživalno razmerje ohranjeno in ponyne. Če pa v regijah s tematskim klimatnim mirom – sorazmerno z ljubljenimi sadnimi in parkovnimi rastlinami, na straneh z umerenim klimatnim klasterjem ali majhnimi, visoko do 2 metra lesa, ki se usedejo v oranžereah ali v sosednjih gorah.

Vhod za drevesno mirto v domačih pogojih ni sestavljen iz velikega truda, hkrati pa bo rastlinstvo dobrodelno odkrito cvetenjem in celo plodonošenjem. Cveti mirta spominjajo cvetove kitajske kamelije. Zahvaljujoč velikemu, torčljivemu tičinkamu, pravijo, da so pušistimi in čudovito ukrašujejo dom v prvi polovici leta.

Cvetenje miru pri pravilnem uhoduČe v procesu vhoda za mirtom izvedete izkustveno izkušnjo, se bo klaster skrinil s črno-belimi jagodami. Semena, ki se nahajajo znotraj posebnih plošč, dajejo vhode in se lahko uspešno uporabijo za razmnoževanje sobne kulture.

Kupovalna cena je enakovredna kislim maslom, aromam, ki se lahko počutijo, razpršijo v dlani nekaj majhnih kožinih listov, pokrijejo zmage.

Izbiranje večnozelenega miru, ki prinaša cvetlični prevod, nima zanimivega opazovanja in prijetnih trenutkov. No, kaj bi radi v miru v domačih razmerah? Nekatere zahteve, ki jih vsebuje, predlagajo ta sredozemski videz?Плоды мирта

Kako uhaživat za mirtom?

V komnatnih razmerah se je pokazalo, da je precej nenamerno, blagodarno odgovorilo na nevarnost rasti. Pri gramotnem uhodu za mirtom, redne oblike kronov in pravilnem podbore mesta goršečna kultura poraja gusto zelenje, kompaktno formo in odsotnost bolezni.

Rastenje svetoljubivo, izjemno primerno za poliranje in oprijeskanje, vendar goršk s mirtom ni želeno razmestiti v žaljivih tuš kabinah. V hladnem času leta zelenega pitoma in v času nujne prohladne zimovke.

Lučše mesto za mir tam, kjer bo rast dolgo trajalo pod živahnimi, ne pa na sončnem soncu. Če je goršek pripravljen na južno okno, v poldnevnih urah kustik poletno zatenjat. Toda na severni strani rastline čutijo, da se počutijo nelagodno, da jih rastlina trpi, rast raste, se v času pomanjkanja svetlobe v svetu lahko zgodi.

Mirt na terase domaKako uhaživati ​​za mirtom v različnem času leta? Sčasoma in do določenih oken, če jih ni, jih lahko držite na balkonu, loži ali v sadu, le malo vkrito od vetra in sonca. Tukaj rastejo polivati, podkarmlivati ​​in obremenjevati od vrediteljev, če obstaja tveganje njihovega napada v notranjosti prostora, se znatno poveča. Zmanjšan vnos za mir v domačih razmerah se spreminja, kar bo sprožilo estetski ciklom za razvoj rastlin in mešano sezono.

Sezonske spremembe v vodi za mirtom

Za običajno cvetje mirtun nužen prohladnyj obdobje pokojaKako uhaživati ​​za barvno miro z naslednjim osem in zimi? V tem času rastline spodbujajo rast, oddihujejo zaradi aktivne vegetacije in zalagajo osnove prihodnjega sveta. Optimalna temperatura vsebuje približno 6–10 ° C. Prohlada ne omogoča hitrega pošiljanja vlag in njihove potrebe samemu miru, zato polivi skrajšajo, sledijo, da se poštni kom in korni ne prenesejo v celoti.

Zalivna grunta z ekstremno nevarno nevarnostjo iz celotne kustre, ki je v holodni vlažni zemlji neizbežno ogrožena.

Če rastlina ostane pri običajni sobni temperaturi, je potrebna v običajni polici in obvezni orošeniji krone. Taka mera lahko pomaga mirtu ravnati s previranjem v suhi sobni atmosferi. Priznakom pomanjkljivosti vlagi in izpыtyvaegoga diskomforta v tem primeru, če gre za vpadajoče in opadajoče liste. Če ne sprejmejo začasnih mer in ne bodo namestili poti za mir, domači pitomec do večine ostane brez listov, ali pa se na koncu zavrne od sveta.

Podkormka, obrezka in presedanje sobnega mirta

Бонсай из миртаPodkormki stanovanjske hiše mirta vodijo skozi dve nedeli in so povezani z navadnimi polivami. Podpora mineralnim dobaviteljem in organska pridelava sledi vesnoj in letom. Zmerna takšna mera uhoda še ni nujna.

Če želite dobiti kompaktno, rovno krono, kot na fotografiji, v miru za domače pogoje, ki vključujejo obrez in zmagovalne zmage.

Večno rastlinsko rastlinje je že dolgo zaslužilo ljubezen cvetličarjev, ki se izražajo z obraščanjem bonbona. Melkostna oblika rastlin je idealno nameščena v teh celicah, kar omogoča nekaj let kropotilnega uhoda, da dobijo najboljše pripravljene očitke.

Mirno lahko prenesete obrezovanje. No bolje, da vse to izvajajo ves čas, ko se še ni začela aktivna rast. V letošnjem času, ko je bila spremenjena oblika, kustra ne vodi, v tem obdobju je zelo učinkovita priprava mladostne družine, zastarajoča stebla.

Prenos vesne – ni samo najboljši čas za obrezovanje, ampak za preusmeritev stanovanja.

Молодое растениеKorneva sistem te kulture se ne razlikuje po hitrem rostomu, vendar v 3–4 letih vzrosloje raste vse bolj po pestrosti v gorko večji emkosti, poleti pa se poženejo vsako leto. Mirno dobro se počuti v lažjem rihlom gruntov v zmernih vprašanjih. Za nego podojt in univerzalno mešanico za dekorativne kulture, in samodelni substrat iz dernovoj zemlje, torfa, peska in peregnoja. Pri dolžnem uhodu mir v domačih razmerah in porabo vlade na podaljšanju mnogih let, prebivalstvo živim simbolom blaginja, ljubezen in mir.

Interesne činjenice o miru – video