akvilegija različnih sort na dan Okvir, fotografije cvetov, ki si jih lahko ogledate spodaj – veliko bolj trajno rast rastlin, njihova dodatnost v družini Ljutikovih. Splošno razširjanje varuje Evropo, Ameriko, Azijo z umerenimi klimatskimi območji. Kaj se imenuje rastline, obstaja več variant njegovega izvora. Najprej – kot prevod s latinskega, kar pomeni, da “zbira voda”. Druga različica – povezava s slovom «orel» – živalske ptice, ostrie in zagnati nohti, ki v obliki spominjajo na šporce cvetov akvilegije. Prav tako obstaja mnenje, ki imenuje barvo, ki je dala stare nemške plemene, ki so poveličale njegove tufeljke élfov, lesni volšebnih duhov. V narode akvilegiû imenujejo vodosbor ali orlik. Angličane imenujejo cvetove golobice, kolumbine, golubuške.

Opis

mnogocvetna akvilegija v gorškah Orlik-dovolno visoko rastje, ki doseže 0,5-1 m v višini. Korneva sistem ima dobro razvit in razvit steren koren z utolčenimi kornjami. Ne glede na majhno višino rastlin, koruzna mešanica zelo močno – na 0,6 m. Imenuje se neposredno stalni stebel, oblikovan in močno osvetljen vverhu. Nižnji izdelki so na voljo na dolgih češnjah in razpršeni na 2-3 trojnih fragmentih. Kot vidno po fotografiji cvetov akvilegii, zunanje oblike liste, ki jih to spominja na listje klevera. Vendar pa je pokritost s tem naletom. Стеблевая листья сидячая і троячая. Stebel venčaju cvetje različnih odtenkov, načna s belim, želodcem, sigonom in konča dvema svetlobnima okrasoma. Razmerje barv v odvisnosti od sorte lahko doseže 10 cm. Na posameznih butonah vedno obstajajo športi.

Raznovidnosti

Obstaja več kot 100 raznolikih akvilegij. Iz njih je bilo izključeno 35, v Severnem polšariji pa je narejeno 70. Razpored najbolj priljubljenih raznolikosti vodovoda.

Akvilegija гибридная

аквилегия гибриднаяTudi v tem primeru se srečujejo pol- in mahrova sorta z nenavadno strukturo, ki se razlikuje od drugih vodnih virov. Pri rasti se oblikuje več kot 5 barv, zunanje opominjajoče astru. V tej raznolikosti celo manjka šporca ali pa je slabo razvit.

Akvilegija Nora Barlou

akvilegija Нора БарлоуTo je najbolj znana vrsta gibrnega orlika, ki je dobil ime v četrtek babušk Čarlza Darvina in izrazil se s 17 v. Cvetki imajo v lasti izrazito mahrovost, zahvaljujoč velikim številom lepestkov venčikov in nasenčennim odtenkom. Rastenie predstavlja sorazmerno velik diametrom do pol metra in višino do 0,7 m. Glavne odlične sorte-sočna živila zelene barve, z višjimi belo-rozovimi rastlinami.

Mladenec, ki je iz upalega semena, lahko močno razlikuje zunanje od materialnih rastlin.

Akvilegija mahrovaya

akvilegija mahrovayaTa raznolikost se nanaša tudi na velikoletni format. V procesu rosta se oblikuje kompaktna hiša, ki doseže 0,8 m v višino.

Omeniti je treba, da rastejo njihovi mahrovi butoni v nenavadni obliki do 6-8 cm v diametru in množici odtenkov: rožnati, želti, sivi, beli. Ali pa želite, da se v teniških zonah vzamete, vendar po potrebi lahko dobro čuti sebe in na solnečnih udeležencih. Poiščite ga s semennim načinom, izločite ga po pošti v vesennju in osrednjo sporočilo. Široko uporabljeno v miksborderah, ki se uporablja z drugimi sortami, aktivno deluje na srezu.

Akvilegija navaknovennaya

akvilegija обыкновеннаяPredstavlja večjo del v Skadariji, Evropi in Ameriki. Odličilna četrtna sorta – preprost buton diametrom do 5 cm. Prava cena je za dekorativnost same barve, lepeste, ki so lepo izolirane v videzu čačk, za tiste, ki so na razpolago tako, da so odtenek, kaj in buton (nekatere sorte imajo kontrastno barvo). Svoračiva se, lepestke zbirajo in uživajo v sebi doždevno vodo ali roso. Ta vrsta življenja je zelo priljubljena s podobnimi sortami, imenskimi barvami, spominskimi klematiki, ažurnimi listi ali že mahrovostnimi butoni.

Akvilegija Винки

аквилегия ВинкиObičajno se uporablja pri izdelavi oblikovalske zasnove, interierja (na primer pri urejanju balkonov), v buketah, pogosto na srečanju v količini vrhunskih kultur. V času razvoja se oblikuje majhen kompaktni kust. Na steblah, dolgih 25 cm, na voljo cvetje, zasebno in v socvetju ter imenovanje široke cvetlične palice.

Akvilegija Kolumbina

akvilegija KolumbinaSorta se nanaša na mnogoletnikom. Oblikuje kompaktno višino do 0,7 m. Rastenie se razlikuje po holodostojnosti, čudovito se počuti v zaklepu, kar je zelo nenavadno za akvilegij. Konec maja-junija izpusti butone do 6 cm v diametru, ki jih shranimo v socvetju metelčate oblike. Vsekakor pa celotno orodje uporablja za shranjevanje na mestih oddiha, v miksborderah, skupinskih poslih.

Rastenie dobro smotrits v krugu irisov, kolokolʹčikov, paporotnikov.

Akvilegija Bidermejer

akvilegija BidermejerTo je velika sprememba na osnovi dikorastuškega vodnega sistema. Zaradi tega rastlina ima stabilnost na zunanjih ravneh narave in neprimerno za izražanje. V vzročnem stanju lahko dosežete pol metra. Na dolgih cvetličnih razsežnostih se pojavljajo čudovite mahrovne rože gibridne oblike z edinstveno dvema svetlobnima okrasoma. Tudi vse to je smešno belo in sivo, želtogo s krasnim in filoletovim s sivim.

Akvilegija besšporcevaya

akvilegija бесшпорцеваяProizrastaet v Japaniji in Kitajsko. Izjemen videz svoje miniatjurnosti – lahko doseže celo 0,2 m v višino. Listi rastlin ažurna, na cvetličnih izpustih rožnate barve, ne imenujejo šporcev. Na podlagi tega prikaza s pomočjo povečevanja je bilo ustvarjenih veliko število gibridov, daljih mahrov in preprostih oblik barv z visoko krogo 8-120 cm. Pri tem lahko športi ostanejo v butonu, lahko pa tudi odsotnost.

Аквилегия Мак Канна

аквилегия Мак КаннаTudi gibridni visokoroskopilen sorta. Visoka rastlina doseže 1,2 m. Odlični učinki so prisotnost dolgih športov, odsotnost ponikših butonov, različna okraska lepestov in čašelistikov. Pričem ona raznoobrazna in predstavljena vsemi odtenkami.

Okvir golubaja

akvilegija golubajaV glavnem proizvajalec v ZDA. Ugotovite, da je možno po velikih, dolgih neizogibnih športih (5 cm), barvah (približno 6 cm v premeru), nameščenih na dovolj visokih (do 0,4-0,7 m) cvetličnih površinah. Ventilator bele barve, čašelistiki imajo nežno-modro okras z lahkim lavandovim odtenkom. V videu se imenuje ogromno raznolikosti gibridov različnih odtenkov, v tem številu in limonnega.

Dekorativne kakovosti

ukrašenje sad akvilegijaKot vidno iz foto cvetja, akvilegija – odlična različica za ustvarjanje landšaftnega dizajna. Ona se odlično ujema s hvojnimi lesenimi površinami, na primer z evropsko eljo in korejsko pihtojo, oblikuje kontrastno in lahko srednji srednji stil. Poleg tega smo na vodnih površinah uporabili dekorativno površino na različnih pribrežnih rastlinah.

Okvir se prav tako uporablja na alpijskih gorah, v rokarijah, klubih. Pravilniki za njih sledijo predvsem izbiri sorte, učitvi raskidistosti in višini koče, pa tudi odkritju in času razpuščanja butonov.

V srednem, cvetenje traja približno mesec dni. V dobrem stanju, ko se to lahko poveča do 7.

Okvir slavi ne le lepote svojih cvetov, ampak tudi dekorativnost listov. Dodate lahko več vrst, lahko spremenite dizajn svojega udeleženca in mu pošljete izvirnost in nežnost.