выращивание рускуса Vetvistoe večnozeleno rastje malo, ki lahko ostane enakomerno. Ocenjujejo, da eksotična sobna kultura priporoča, da se vaš ruski pogovor ne odpre samo na skupnih straneh, ampak tudi v sobnih pogojih. Izraščanje ruskega osebja ne zahteva posebnih oseb in znanja.

V srednjem delu, višina vetrnega klasterja je 70 cm. Pitanje raste s pomočjo povernosnega kornevišča. Vetvistye zmage pokrivajo temno-zeleno koroso. Imenujejo se iglovidne majhne listne zelene barve. Rastenje lahko razvije močnejšo kornevno sistem pod zemljo. Pobegi obrazujejo barve belega odtenka. Iz njih se pojavljajo mešanice jarek-krasnih jagod diametrom do 2 cm. V notranjosti je nekaj semečkov. Opylenie v estetski sreči se dogaja zaradi računa naseljenih. V domačih razmerah je to mogoče s pomočjo prenosov rastlin z značilnimi barvami.

Praktična uporaba

čudovito rastje z jarkimi jagodami Ruksus – to raste, ki ima majhno priljubljenost med cvetličarji. Njegovo redko srečanje v čem-to dome. Z zrja, tako kot zmožna sposobnost ne samo ukrasiti interierja, ampak in dati praktično uporabo. Drugi ljudje želijo gojiti rastline na udeležencih, drugi pa izražajo neprimerno domačo rastlino v kakovosti sobnih rastlin.

nežni buket s vetočkami rususaŠe veliko več pred leti so ljudje uporabili travanististni mnogoletnik za dekoriranje sadov in skverov. Nevysokoe rastje harmonično vpisuje v oblikovanje bordûrov in izgorodej. Dekor smotrti dejansko v vsakem času leta. Tonkie zmagovalne rastline, napominjujoče se igole s krasnimi jagodami, ki so vstopile v vlogo roždestvenskega talismana. Srečne vetrnice z jagodami lahko uporabljajo cvetličarne za ustvarjanje zanimivih buketov. Cvetok je na voljo za oglede splošnih zavesti, na primer kavarno ali restavracijo.

Листья рускуса v oblikovalskem interierjuListina ruskasa z rossypʹû vseh jagod uporablja v medicini. Rastenie borets z glavobol in oblegčaet sudorožnoe stanje. To normalizira dajanje, zmanjšuje oteklino in krepi srčno-sodni sistem. Primenjuje se za zdravljenje varikoze in gemorroje.

Igla ima naslednje lastnosti:

 • protivospalitelennymi;
 • сосудорасширяющимися;
 • слабительными;
 • antimikrobnimi;
 • укрепляющими.

Jagodine uporabljajo v količini nadomestka kave.

V čistem pogledu plod russusa ima nizko piškotno ceno, upoštevano kot jadovim.

Vidite uporabo za domače izražanje

Rastenje se ne razširja na planete. Še celoten ruski izraz izraža v Afriki, Evropi in Krimu.

Igla predstavljena v več vrstah:

 1. Ignica pontijska v ustreznih pogojih, ki se razlikujejo po roslostnosti. Kust lahko doseže v višini do 1 m. Pobegi pokrivajo zelene liščine s kolićinami na koncih. Takoe raste cvetje v decembru, izdano cvetje filoletovega odtenka. Na mestu cvetenja se pojavljajo rdeče jagode.иглица понтийская
 2. Igliča podъязычная – to je majhna višina do 40 cm. Ta vrsta izvirajočih rastlin se srečuje z redko. Igla popolnoma združuje različne barve, ki se samostojno preizkušajo. Cvetenje poteka vesno, prednostno v maji. Rastenje daje majhne plodove v vidnem košu.иглица подъязычная
 3. Podlistna iglica izraža dolžino do 50 cm. Vetvistični klaster ima jarko-zeleno listje, ki suža k koncu. Cvetje raste bledno-modre barve. Po nastanku se pojavi rdeča jagodapodлистная иглица
 4. Velikost girkanske različice je majhna – ne več kot 40 cm. Zelena lista ima jajcevidno formulo. Socvetija se pojavi v aprilu, nato pa se oblikujejo majhne jagode v rdeči barvi.иглица гирканская
 5. Igla kolhidska ima največjo listo v primerjavi z drugimi vrstami. Kustarnik ne izraža več kot 50 cm. Aktivno cvetenje v podatkovni barvi opazuje zimoj, ves čas pa poteka sozrevanje plodov v vidnih krajih. Pravzaprav to raste tudi v medicini.

Izraščanje ruske v domačih razmerah

izražanje ruske v komnatnih razmerah

Rost in razvoj iglicy prihodki na vesnu. V tem primeru, če pridete do ruskega zadovoljstva, se glavno pripravijo naslednji nasveti:

 1. Освещенность. Razpoloženje ljubljenega svetlega sveta, brez neposrednega sončnega delovanja. Najboljše vse na voljo pod razsvetljavo. V poznejšem času se priporoča uporaba posebne osvetlitve.
 2. Temperaturni režim. Zadržati iglico je treba letom pri temperaturi do 18 stopinj, pri višini do 14 stopinj.
 3. Влажность. Listina in iglice zbirajo veliko vprašanj, zato je treba nasprotovati njihovi vlažni trjapki. Izrazito rastlinstvo, ki ima destilirano vodo, je obvezno samo v obdobju vegetacije. V žarko leto lahko kupite kustik pod toplo vodo.
 4. Полив. Ruskus ljubi običajno oroševanje, vendar brez tekočih tekočin v podoni. Med več polivami zgornjega sloja mora biti postavljeno najmanj 3 cm.
 5. Podkornka. V času aktivnega svetovanja se udobje uporablja v mesecu. Vedno se uporabljajo vitaminsko-mineralni pripomočki.izrekanje ruske v odprtem gruntu

Zmanjšajte barvo, ki jo opazujete, zato podkarmlirajte njegovo bližino

Размножение

размножение рускуса черенкамиИглица ­- to je obojestransko rast in razmnožano tisto s pomočjo prekrestnih izkušenj. Zato je treba imeti raznolike kustarnike.

рускус из черенкаРуск легко размножается s čerenkami. Za to podoba vetočke iz vsakega podanega buketa.

Etapy razmnoženja:

 1. Čerenki narezajo dolgo okoli 12 cm. Zgornji rez naredite neposredno, in spodnji kos.
 2. V tem primeru je treba nekaj ur naložiti v kornevin.
 3. Posadite vetočke v goršok s gruntom.
 4. Nakryt čerenki stekljannoj banki, in postaviti goršok v poddon.
 5. Polivati ​​nekaj raz v nedeljo.

uspešno размножениеV uspešnem ukoreninjenju govorimo o zmagah na podlagi čerenkov. Po podaljšanju, banku je mogoče odstraniti, rastlino, namenjeno za rast, odložiti.

Пересадка

пересадка растенийIzbiranje ruskega doma vključuje in izvedeno preusmeritev vzročnih rastlin v prostornem gorčku. Prenoska izvaja vesno. Za to pridobite goršok poboljševal.

Glubokujo taru brat ne priporoča, tako kot korni iglicy rastut všir.

Étapy preusadki:

 1. Akkurano izvleče rastline iz starega gorka.
 2. Vsekakor očistite korenine iz zemlje zemlje.
 3. Obrezajte zasoljene korenine.
 4. Obdelajte novo emkost s pomočjo sprt ali margancov, po tem, ko se izkaže v protočni vodi.
 5. Položite drenaž v nov goršok.
 6. Na drenaž nasipati sloj plodotvorne pošte (dernova, listopadna).
 7. Pomestiti rastenie v center gorška, prisypati zemlej. Kornevno zaporo ne bo več kot 2 cm.
 8. V skladu s postopki raste običajno napoliti, brez zadrževanja v poddoni.

Če so vse dejavnosti zavezujoče, se lahko upoštevajo priznanja intenzivnega rosta in posledičnega sveta.

Vrediteli

borba z vredljivciNe glede na to, da ruske države posedujejo baktericidne lastnosti, rast rastlin narašča. Pri odkrivanju simptomov neprimerno prihaja do zdravljenja, da ne izgubi igle.

Majhne bele točke z razpoložljivimi pavtinami – to je signal o napadih pavtinnega klešča. Za boj proti njim, ki bi padel na stojnico. Na 1 l vode dobite nekaj glasov česen. Nastojka je pripravljena več sutok. Pred pripricavanjem sestava razvaja vodoj.

Svetel petek in črni barvni zgornji del seznama govori o začetnih tripih. Protiv njih je uporabljeno pri obdelavi insekticidam (1 raz v nedeljo v podaljšanju meseca).

Črn nalet in saharistye izdelki – glavni priznanje napadov mučnistogo črveca. Prednost tega vreditelja je dobro zabeležil, da je bil prvotno raztopina iz razprave 1 č. л мыла на 1 л воды и 2 ст. л. спирта.

Uvod in izražanje ruske v domačih razmerah – video