цветет жирянка Živalka predstavlja sebe naseljujoče veliko rastlinje, ki se nanaša na družino Puzyrčatkov (Lentibulariaceae). Ne glede na to, kar je hiško cvetje, njegovo neredko izraža v sorodnih razmerah. Vendar pa sloven naslov žirarnca dekorativne kulture. Če uporabite v notranjosti, imate skozo eksotični značaj. V tem nenavadnem nenavadnem cvetličnem rastlinju se imenujejo maslajne trave.

Жирянка: фото и общее описание

жирянка обыкновенная Posebna sreča z glavnim obrazcem, ki se nanaša na zunanja področja Severnega polčasa. Še ena rožna rastlina – Južna Amerika. V evropskih delih proizvaja ne manj kot dvanadcati vidov. V Rusiji ta rod predstavlja vsega 6-7 vidov. Tudi vse srečanje se običajno pojavlja. To je praktično “sedelo”, ima nadaljevalno-eliptično formulo. Oni so se odločili na podlagi in dosegli dolžino ne več kot 4 cm. Ta vrsta v glavnem izdeluje na torfjanih bolotah, na mhah, v lugah, v beregu ručjev.

Kako podkarmlivat rastenie?

жирянка насекомояднаяŽivljenjsko naseljeno rastje, zato mora biti podkorma ustrezna. Ee sledi kormit izključno nasekomymi. Za to dovolj, da postavite poleg barvnega majhnega kusočka sladkega sadja (lahko dini). Za kratek čas spremenite čas, ko ne boste sledili mehkim drozofilcem. Vendar pa mnogi strokovnjaki ne uporabljajo posebno zdravilne učinkovine za rast. Pri ustreznih pogojih, samostojno najdite sebe “preizkus”, pojmajte moško.

Kako poteka lovlja nasekomyh?

жирянка в дикой природеV žirankah nežne barve, spomnite se na svoj pogled na svet fialki. Listina jakarnega solatega odtenka, ki ga oblikujejo v skupni količini prikornevno rozeto. To edinstveno rastlinstvo iz svojega roda, ki ima prave korenine. Njegovo ime je nastalo iz slova «pinguis», kar pomeni «žrnyj». Tako ime oglasa je na voljo v obliki mehkih, sočasnih listov, ki vsebujejo boljšo poverljivost. Na njej je veliko mellčajnih železnic, ki so razkrile sekretarja.

V prvi vrsti na listih, ki tvorijo sahar v prizadevanjih za vključitev naseljencev, pa so že piškotni fermenti za njihovo prerazporeditev. Če je “žrtev” dovolj melika, to raste omejuje učinek učinkovanja. Če se pojavi velika količina, bo rastlina lahko okrepila svoj list, vendar ne bo izrazito, kot se pojavi v rosiki.

Postopek polive in vlažnost zraka

жирянка поглощает насекомоеTako kot vse nasekomojadne rastline, je treba nenehno polivati ​​s pomočjo destilirane vode s podono. V nasprotju z drugimi videoposnetki je to povsem neprikladno in lahko se zdi smiselno celo z doždevno vodo. V skrajnih primerih podvodite in vodovodno vodo. Če pa želite, da uspešno rastete, se izogibajte vodam s takšno sestavo. Poliv obvezno mora biti nižji, s podono, drugače pa lahko cvetovi označijo. Leto častota poliva – čez 2 dni. V zimskem obdobju lahko v enem tednu skrajšate do enega obdobja.

Vlažnost zraka v prostorih mora biti varna v mejah 40-75%.

Nekateri nizki kazalniki vlažnosti so lahko gubitelnimi. V celom rastlinju se čudovito počuti in v ozemlju, tako kot želi vlažno atmosfero. Edinstveno, kar sledi strogemu izogibanju, to je uporaba rastlin, ki na njihovi listi stalno izražajo sliko, potrebno za proces prehrane.

Kategorično zavarovano promoviranje cvetov pod dušem ali vodenje drugega postopka, pri kateri voda pada na list.

Mestopostavljanje in osvetlitev

osvetlitev za žirnkeŽivljenjske sposobnosti običajno rastejo celo pri skudnem estetskem osveščanju. Če želite, da se bo cvet pravilno razvijal, bo dovolj le 3 ure na dan, da ga pustite pod intenzivnimi sončnimi lučmi. Želeno delat to večero ali utrom. Dnevna ultrafiolet kaže na negativno vožnjo. Bolj optimalna optimalna sreda za izdelavo – primeri v zahodni ali vostočni deli doma. Toda vse rastline prenašajo žaro v letnem obdobju, zato je ta kultura začela obratovati v florariumah, kjer so bile vzpostavljene osvetlitvene naprave. Gluboka ten tudi ni samo najboljše pogoje za življenje, vendar v polteni ona bo čutila sebe udobno.

Prenoska in substrat

udobni pogoji za življenjeNajbolj oddaljene substrate – kisle, imenovane klasična sestava. Sledi učenje, kaj bo začelo biti obvezno za hiškovno kulturo. To bi lahko bilo smešno iz torfe in na koncu. V prvi vrsti je podrejen in velik pesek ali druge dodatne komponente za substrate. Postopek preusmeritve je izjemno preprost. Če želite to dovolj, da izberete cvet s poštnine skupaj s komom, potem pa izberite substrat s kornevoj sistemom. Po tem v gorške, popolnoma zapolnenem novoj zemljišni smeši, se dela majhno uglublenie. V njem in vzpostavi ta hiški cvet. Zaveršujoči štrihom je poliv ustrezne v sestavi vode.

Video o žiрянке