rjabčiki na dačnem udeležencu Posredujte rjabčikov in vstopite v odprto skupino, ki ne zahteva posebnih veščin, zato se lahko vsak spremljevalec samostojno ukvarja s temi nalogami. Samo natančno poznajo posebnosti teh rastlin, prav tako pa morajo zagotoviti najbolj ugodne pogoje za njihovo rast.

Cvety râbčiki in njihove raznolikosti

zelen imperatorski râbčik Rjabčik, ali v narodnem rajskem drevesu, napominuje palmovo rastje. To je veliko rastlinskega cvetja, ki je specifično zapečateno, ki odganja takšne mehke živali, kot so naše, krotov in zemlje. Rjabčiki štejejo pervocvetom v sadah, cvetovi mnogih sort se pojavljajo že v ranejši vesni. Dolžina cvetenja v srednjem času je 20 dni. Posoda rjabčikov v odprtem gruntu izvaja jeseni, vhod za barvno podobnost s uhodom za lilijami.

Raznovidnosti râbčikov:

 1. Рябчик шахматный. To je najbolj priljubljeno priljubljeno središče, zahvaljujoč svoji odlični okraski in neprivlačnosti. Visoka rastlina doseže 30-35 cm, cvetovi nasiŝennega fioletovega cveta s šahmatnim risbkom.рябчик шахматный
 2. Рябчик императорский. Korolevski sorta, ki obravnava edinstven predstavnik. Visoka rastlina doseže 1 m. Jakie krasno-oranževi cvetovi gorazdo več v diametru drugih predstaviteljev te barve.imperatorski râbčik
 3. Рябчик русский. Predlagana igra v trenutnem času, objavljena v zadnji knjigi. Visoka rastlina ni večja od 40 cm, jagodičevje v čokoladni barvi. V naravni sreči se rjabčik ruski sreča v gorskih mestih ali na stopničasti ravnini.рябчик русский
 4. Рябчик персидский. Произрастает исключительно в теплых регионах. Visoka rastlina lahko doseže 1,2 m. Do 30 rastlinjakov bo na voljo na stebri.рябчик персидский

Posadka cvetov râbčikov

posadka lukovicy râbčikaMnogo zadovoljnih vprašanj se postavlja v zvezi s tem, ko se bo verjetno bolj verjetno zgodilo, da se odprejo odkrita sporočila. Začelo se je, da je v ugodnem času za obarvanje cvetov začetno oseti. Če želite izbrati mesto, morate spomniti, da rastline padajo na sončno svetlobo, poltenevo mesto pa je primerno samo za nekatere raznolikosti. Glubina za vsako individualno barvo mora biti 3 krat večja od velikosti lukovice.

shema posadke râbčikovPosredujte rjabčikove v odprtem gruntu in vnesite za druge v Podmoskovju, ki se razlikujejo od vhoda za rastline v naši državi po glubih visaživanjih lukovic in obsežne polive. Ta obutev je bila razvrščena v videoposnetke, v zimskem času v Podmoskovju pa bi lahko bili tihi morozi, v letnem obdobju pa bi lahko vplivalo na veliko število osadkov. Zato ne upoštevajte vseh priporočil, ne upoštevajte pogojev za lokalno klimo. Za podskupino in za udobje dovolite uporabo starega dogovora.

рябчик императорскийPosadka rjabčikov je v odprtem gruntu dovoljena samo za rast poznejšega sveta. Posreduje naslednjo obliko:

 1. Priprava lunk za cvetje, ki ne bo preveč vlažna. Neredko v lunki dostavljajo največji pesnik, sposoben izločiti iz izlišne vlade.
 2. Lukovice morajo biti predhodno podpisane.
 3. Lukovi, ki se nalagajo v pripravljeni gruntni bokom, lahko tudi neznatna poškodba povzroči zastrupitev.
 4. Лунка слегка присыпается песком.

Uhod za rastline

râbčiki na dačni klubiPosredka rjabčikov v odprtem gruntu ne razume posebne prehrane. Zapomnite si naslednja pravila glede prehoda, ki so primerni za številne cvetove:

 1. Lukovice rastejo sledijo, da se ne razrežejo 2 raz..
 2. Po cvetovanju, neredko, ki bo prišlo do julija, je potrebno popolnoma osrednji del rastlin, ki se nahajajo na površini zemlje.
 3. Podkorjka raste izvaja dvakrat v sezoni.

V malosnežno rastlino je potrebno dodatno dodatno zapriti v izogibanje zamerzaciji lukovic. Za to izjemno podoben lapnik ali trostnik.

Удобрения

рябчик бледноцветковыйPosredujte rjabčikov in vstopite za njih v odprto grunto v obdobjih cvetenja, ki predvidevajo podkorku udobnosti. Cvetuŝe rastline sledijo podkarmliranju kompleksnega udobja v suhem videzu, skupaj z njim s prenosom. Polovna masa je dovolj razpršena po perimetru udeležencev in samo po tem vodnem vodu.

V časovnem obdobju je pomembno dodajati v posebno udobje takšne minerale, kot kalij in superfosfat. Udobje se izvaja na običajen način.

Bolezni

удивительные рябчикиTe rastline zahtevajo posebno uvlečenje, pri neustreznem okolju pa se lahko začnejo z luniranjem. Za odstranitev tega obolenja sledi akkurativno pridobivanje rastlin iz grunt in zdravljenje z zaraženimi gniljujočimi lukovicami v slabi raztopini margarice. Po tem postopku je treba popolnoma izločiti rastline in jih nato znova umakniti v zemljo.

Za operativno ravnanje v odprtem gruntu, ki zahteva poseben vhod. Neredko pri podaljšanju dolgega časa ne raste, ne more se težava vključiti v pomanjkljivo glubino v grunto, ki vodi v razsežnost lukovic.

Od posadke do cvetenija – video