klematisy na dačnem udeležencu Če želite izraziti čudovite klematike (kot na fotografiji), posel in odhod v odprto skupino morajo ustrezati določenim pravilom. Točno v tem primeru, če porazijo “vodovod” cvetov različnih odtenkov vsakega prohožega. Ta rastlina raste v znanem družinskem svetu. Prav zaradi tega, kar je nastalo po treh letih svojega življenja, je potrebno močno, botaniki pogosto imenujejo klematike na drevesnem barvi. Zahvaljujoč neprivrednosti, rast lahko opazujete na različnih kontinentih naše planete, vendar vseeno tisto, kar se srečuje na zemlji Vostočne Azije.

To je edinstven videz barve, ki nima samo privlačnega zunanjega videza, ampak je zelo koristen. Uporablja ga v medicini za dolgotrajno uporabo. Klematizirane sposobnosti očistijo zrak in izboljšajo splošno stanje osebe.

Posadite rastline v odprtem gruntu na Urale

izrazivanje klematisov na Urale Vhod za današnji pogled na cvetlico ne zahteva osebnih veščin. Ne glede na to, obstajajo različne razlike v izraščanju rastlin na različnih kontinentih. Kaj se nanaša na zaposlitve in vhode klematisov na Urale, to pa se nekoliko razlikuje od izražanja v bolj toplih regijah. To je v prvi redni časi obremenjeno s surovim klimetom in z zelo majhnimi ugodnimi pogoji.

V naravi obstaja približno 230 vidnih podatkov o rastlinah, le nekatere pa jih je mogoče izkoristiti v teh delih planetov.

Klematike, ki lahko prenesejo prenosne temperature:

  1. Жакман. To je leana, ki ima zelo velike butone. Začastuû v razpuščenem videu oni sirenevogo odtenka. Zaradi varnosti podatkov lahko dosežete 4 metre dolžine.клематис сорта Жакман
  2. Интегрифолия. Kastarni videz, višina katerega doseže 2,5 metra. Premer cvetličnega okrog 12 cm. Oni zelo spominjajo kolokoljčike. Pojasnjujejo se samo za mlajše vetočke.клематис Интегрифолия
  3. Винцелла. Dolžina zmagovalnih podatkov lahko doseže 3,5 metra. Листья сложные. Цветочки крупные. Začastujo, da imajo rožnato, rdečo ali rdečo barvo. Pri pravilnem vhodu na enem mestu lahko pride do 100 butonov.клематис Винцелла

Klematike v sedmih in zapadnih delih zahtevajo posebne naloge in vhod. Če želite, da ne pride v poštev, ga boste morali porabiti v prvih mesecih. Do morozov kustiki obrnite in se dobro ukorenite. саженец клематиса в питомникахČe želite, da so kupljeni v trgovinah, na voljo samo na odprtih mestih, kjer je ime dobro dostopno.

Klematike na Uralu se bodo dobro razvijale, če jih bodo uporabile na mestih, zaščitene od vetra.

Sažati sažency je treba na glubino 20 santimetrov. Uglublenie za barvo mora biti pripravljeno. Njegov premer mora biti približno 0,7 centimetra. Če počvate belo, to najbolje naredite. To je nujno za to, da bi bilo na sredi mesta, zato položite udobje.

саженцы клематисовZa udeležence, v bližini katerih so gruntovne vode, morate uporabiti drevesa. To rastline, ki ne ljubijo preveč vlage.naprava drenaža

Tudi klematiki ploho reagirajo na kisli in glinistični grunt. Optimalna različica za lani je vprašljiva, rihla substrat.

Od pravilnega pripravljalnega mesta za delovno mesto je veliko odvisno. Če želite hitro pridelati, potem ne boste morali nanesti plast pesek ali končno, ki bodo vključevali različila. Ukutat saženec sledi poštni, povezani z gumusom.

Če želite, da bi olajšali vnos rastlin, sledi, da bodo mladiči takoj prišli do opozorila, na katerem bodo plestili.

posadka klematisaPred tem, kot bi lahko namestili sažency na pošto, jih je treba podrezati. Če želite, da ostanejo dve žični poči, lahko odstranite namizje. Če želite slediti, uporabite drevesni pogled. To jim dovoli ubereč jih od gnijenije. Po opravljenih nalogah obvezno obvezno polirajte.

Uhod za klematisama na Urale

uhod za klematisama na UraleDa bi lahko cvetlični del podaljšal, navadnim svetilom, samo ne vedel, kaj bi lahko klematiziral, ali in kako ga ni uhažival. Ogromni vpliv na njegovo rast ima rastline, ki se nahajajo v objavah. Blagodejno vpliva na razvoj lianskega vinogradniškega kompleksa, aktivacije.

Pravila prehoda za rast:

  1. Podkornka. To je pomemben del vhoda za rast. Obdobje cvetov sledi nekaj let na leto. Vedno priporočljivo vnositi sredstva na osnovi azote. V celoti uporabite živalske pripravke, ki so predpisani z raztopino v vodi. Azot pospešuje rast lianny ranney vesnoj in daj ji močno zelen. Drugi postopek izvajanja pred butonizacijo. Če želite uporabiti kalijeve sestavine. внесение золыOptimalni variant je zola. Predhodno podkorkujte sledi pri prvih pojavljanjih cvetličnih listov. Če nadaljujete, uporabite udobje, to klematis prestavi, in vse njegove namene razvijejo zelene. Vaše prvo svetovanje traja 14 dni. Po tem, čez nekaj dni se vklopi začetna faza cvetenja, pred katero je treba izklopiti manjše število kalijevega udobja.udobrenija za klematisov
  2. Obrezka. Da bi rastlinsko deloval glaz, ki je običajno in dolgotrajno svečan, je ta postopek preprosto potreben. Če udari vzrosly in poškodovane zmage, lahko hitro razkrije svoje sile in vetočke pospešijo v rosti. Na zimu sledi srezati vse vetočke, ostati nad površnostjo zemlje dva, največ tri vzla.obrezka klematisa
  3. Priprava na zime. Tako kot na Urale med dolgim ​​časovnim obdobjem opazujete tiho vreme, kustiki sledijo odkritju. Če želite to priporočati, uporabite polno, ki jo lahko kupite v specializirani trgovini.priprava klematisa k zime
  4. Vrediteli. Današnje vrste rastlin se razlikujejo od dobre odpornosti proti različnim boleznim. Ne, ne glede na to, klematiki vse bolj uničujejo nekatere bolezni. Odnos iz takšnega je vвядание Вилт. To je bolečina, od katere, v prvi vrsti, trpijo zgornje lične plastike. Če nič ni predpisano, lahko to kupi.klematisu nužna pomoč

Najboljši način za preprečevanje bolezni, ki škoduje klematisu, je raztopina margarcinov.

Če so izpolnjeni vsi pogoji za izražanje lani, je to mogoče v kratkem času opazovati veliko cvetje tega neverjetno lepega rastlinja.

Bystryj sposob razmnoženi klematisov semenami

semena klematisaTo je eden od osnovnih metod, ki jih uporabljajo zdravniki. Znotraj, kot izrazite klematiz iz semena, lahko hitro povečate zbirko tega edinstvenega cvetja. Zerna v layah so lahko veliki in meliki. Od njih je odvisna dolžina podaljšanja semečka in obdobja sozrevanja koroček.

Od velikosti semena ni odvisna od velikosti buta in samega doma.

Če želite izraziti klematiz iz domačega okolja, morate pravilno sestaviti zrno. V rastlinah z melikimi semenami zbira plodove, lahko začnete vsak mesec po končanem cvetenju, v bolnišnicah pa – štiri mesece. Hraniti jih je treba v mešanici z minimalnim odstotkom vlažnosti in nevisoko temperaturo.

Пы пы пы пы пы

  1. Podpriprava zeren. Kombinacija je učinkovit način. Zahvaljujoč njemu, v razliki se bo povečala hitrost vašega semena. Za to nadgradite raztopino v obliki raztopine (2 čajni lončki na 200 ml tekočine). V dobljeni smeši položite zrno in vključite nim kompresorjem za akvarij. V takšnem stanju vzdržujte 5 ur. Taka procedura se priporoča vsak dan po podaljšanju. Pri tem vsakodnevno menjalno vodo. Prav tako je mogoče vstaviti stikator v tri minute.барботирование семян клематиса
  2. Посев. Nato se uporabi samo leseni podstavek, višina katerega je v mejah 20 cm. Izsevajte zrno nado v substratu, ki je iz torfa, feska in sadovoj zemlji (v ravnih пропорциях). Na dno emkosti objavi drenaž. Če želite to narediti, uporabite izmenljiv kirpič ali keramzit. Na površino po pošti naredite majhne grozdne glubične ne več kot 1 cm. Zerna razmestitev na razdalji 5 cm drug od druge. Sverhu pošljite poštno pošto in pomagajte s pomočjo puljeverzatora.всходы клематиса
  3. Пересадка. Po tem, ko se na rastlinah za prehrano pojavijo dva lista, jih je mogoče prestaviti v plastične vsebnike.

Верхушку прищипнуть. Sledi naslednje mesto na stalnem mestuprestopka v zasebne emkostit po tem, kot bi se dobro dobro obrnili.

Če želite hitro začeti, priporočamo, da mini-parnik iz poliétilena.

Če je vse narejeno pravilno, bodo te prve sveče spremljane v drugem ali tretjem letu njihovega življenja.

цветет молодой клематисOdstranite možnost podaljšanja zaščitnih ovojnic. No, to je treba storiti zelo natančno, da ne bi mogli popraviti.

Posredujte, vstopite in razmnožite klematike na Urale – to je možnost, da uživate v edinstvenem cvetočem rastlinju v celotnem obdobju obdobja. Če izpolnjujete vse pogoje, bo lena vedno imela lep videz in ukrasila sebe, če bo sodelovala del udeležencev.

Videoposnetki o posebnih lastnostih in vhodi za klematike