cvetet гомфрена в саду Sredi množice zelenih rastlin, napolnjujočih planetov Zemlja, še posebej izstopajo »brezsrčne« vrste. Gomfrena je očaran predstaviteljem svetlih neumirajočih cvetov. Kadar opazimo za take rastline, nevolno zaostajamo, zakaj ljudje živijo tako malo. Nekotorye čerepe živijo 300 let, drevesa – tisoč, človek pa le 70 – 80. Kljub temu, da mi uspe, uživamo v zemeljskih lepotah v polni meri, zlasti v barvah.

cvetok ameriških tropikov Gomfrena je prišla na ozemlje Evrope iz daleč ameriških tropikov, kar kaže na njeno ljubezen do teplu. To se nahaja v tem, v južnih regijah naše države, kjer lahko rastejo, lahko odprete na odprtem gruntu prek obiskanega sedeža, na srednjih širokih širinah – skozi razpravo. Ne, prej kot če bi poljubili to miloe rastlinstvo, je vredno ogledati ga v bližini, če ga želite zamenjati.

Тонкие штрихи «бессмертного» цвета

сухие цветы гомфреныGomfrena upošteva očarljive predstavitelje suhih cvetov, ki se pogosto uporabljajo za okrasitev različnih udeležencev. Ona se nanaša na družino Amarantovih in zelo podobna navadni klever. V odličnem od njega raste namnožno veliko, a butony različno okraski.

Gomfrena – travnato rastje za odprto grunto, sposobno ustvariti potrjujočo lepoto. Pobegi v barvi neposredno stanje s številnim odgovorom. Nekatere sorte imajo polzuči značaj. Nastavijo jih do pol metra v višini in pokrijejo močno sijaj, ki vsebuje liptično obliko. Na vsaki listopadni plastiki opazujejo serije miniatjurnih vlaken.

Nekoliko večjega števila butonov so se zbrale v sovjetiji, ki so bile prikazane in na voljo, v glavnem, na verhuškah bokovih in glavnih steblej barv. Vsak od njih je prikril originalno naravno papir, ki nikoli ni venet. Ko sem že na glavnih jarkih butončikih, si lahko ogledam svetle točke. Oni spominjajo melih nasekomenih zlatih barv, kar uživa v sladkih nektarom socvetija.

V estetski sredini raste gomfrena izbrane butone različnih raskrasov, in sicer:

 • белоснежные варианты;
 • розовые оттенки;
 • красные тона;
 • želtye in oranžeвые;
 • пурпурные.

Zanimivo je, da približno v svetilih v gomfrenih obstaja tudi opuščena struktura, kot so in nove. Takšno “oblikovanje” pripelje rastenju določenega šarma in nepovratnosti. Odpuščajo se butoni skupaj z naslednjim letom, srce srca dačnikov do prvih osennih zamorovkov.

Vendar pa so te rastline pustile najboljše rastline, ne pa svojo lepoto v celotni sezoni. Za to edinstveno lastništvo in cene “bessmertny” cvetovi.

Izvirne sorte gomfreny

gomfrena različnih sortovKo pomislite na suhocvetah, razumejte, kaj ti edinstveni cvetovi praktično ne ogrožajo svoje dekorativnosti. Zato so selektorji ponudili nekaj drugih sort.

Очаровательная Шаровидная гомфрена

гомфрена шаровиднаяRastenie s takim preprostim imenom predstavlja sam veterinarski kust, opominjajoči šar. Gomfrena Sharovidna ima lastnost eliptične oblike, ki pokriva gustine nežnih vlaken. Ko na njih napadejo luči sonca, se rastlina napolni v sizij tuman, kar pomeni, da ni vzpostavljeno.

пышный куст гомфреныNeželeni opuščeni butoni niso ravno privlačni v čudovitem letnem dnevu. No, če želite, da to storijo, to ne pomeni suhega pritegniti pozornost na sebe. Utončenni tona cvetov gomfreny ne prestopijo delati svojih poklonnikov cela sezona. Hotelos by označiti take:

 • snežno-beli;snežno-beli cvetovi
 • kremovyj;kremovyj cvet
 • karminnyj;gomfrena karminnega barve
 • фиолетовый или лиловый.гомфрена фиолетового цвета

Zanimiv dejstvo – vendar ne trdijo, da je vaš okras celo po tem, kot je popolnoma visok. Zato cvetje uporablja v dekorativnih buketih za domačo notranjost.

Prve barve v šamponu Šarvanska pojavijo se v začetku julija, nazadnje v septembru-oktobru. Semena sozrevajo jeseni, celo vse na glavno steble rastlin. Hranâtsâ oni v semenke – majhen plod cvetka.

Če želite pridobiti kakovosten delovni material, posebne butone izsušivajo. Ih razvešujejo koreške na vrhu v pomeščeniji bodisi na ulici pod navesom. Zatem obmolačivajo in dobivajo seme.

Eksotični sorta – gomfrena Zemljanična

гомфрена земляничнаяNeverovatno jasen sorazmerni član pripada neprivlačnemu suhemu svetu. Njegovi vetvisti kustiki izražajo le 30 cm v višini in spominjajo na zemljonično polje. Listi v gomfreny Zemljani temno-zelene barve edinstvene oblike. Krupne zbirke so na voljo na dolgih cvetličnih ploščah. Razukrašeny oni, podobno zemljenik, v jarko-rdeči barvi. Všeč mi je rihly in vprašalni grunt. Optimalna različica izražanja – sončni udeleženci. Zemljišče se uporablja za okrasitev ozemlja, kot je rastlina. Ljubezen njene in floristike, ko ustvarijo cvetlične bukete iz suhocvetov.

Гомфрена Рассеянная

гомфрена рассеяннаяTa vrsta suhega sveta ima polne zmage, ki se lahko razvrstijo na različnih straneh. To je iz opazovalnega sadovoda, ki je bilo zamenjano, zato da lahko en kotiček za kratek čas pokrije 1 m² površin. Če izrazite sorto v podvesenih kontejnerjih, njegova zmaga ni spodaj navzdol, ustvarjena plakutujoča formula.

Гомфрена Харе

гомфрена ХареRastenje izraste do 30 cm, kar se zelo uporablja za ozelenitev na ustreznem območju. Na končikih zelenih polzučih steblej letom se pojavljajo jarke cvetov oranževo ali korallovo barve.

Na fotografiji gomfreny Hare je mogoče razgledati te šikarne butone nevidne lepote.необычное цветение

Osnovni načini zaposlovanja “neumirajočih” rastlin

vhody семян гомфреныČe želite, da se cvet pojavi v klubih, kot je mogoče, je pomembno, da ga pravilno namestite. Vedno od tega je odvisno, priživite cvetje na udeležencih ali ne. Hoče on in je suhocvetom, vse to zahteva, da si pozorno ogledate.

Izbiranje gomfrenov iz sedeža ranneja v kontejnerjih vam daje možnost, da v začetku sezone vidite njegovo svetovanje. Za to na marte ali na začetku aprila je potrebno pripraviti ustrezno pošto. Snačala substrat dezinficirajo kemične pripravke ali preprosto zalivajo kita. Pošljite poštno številko, da bo ostala na njej. V neglubokih lunah gusti izsevajo semena gomfreny, prisypaût ih zemlej in nakryvajo plenkoj.

Če rastline ne sledijo, ustvarite preveč žareče sredine. Dobro se počutite pri temperaturi okoli 20 stopinj.

выращивание рассады гомфреныKot samo pojavijo se prvi vhodi, kontejnerje je potrebno vnesti na svetlo mesto. V času 14 dni obiska lahko pikirate v ločenih posodah ali v gorah. Zanimivo je, da gomfrena odlično prenaša postopek pikiranja in hitro sprejema na novo pošto. Glavno za to stanje – umeren poliv.

cvetenie gomfreny v odprtem gruntuPosredujte gomfreny v odprtem gruntu in vstopite v njen način, takrat pa, ko začne zadnja ogroženost. Optimalna možnost – konec maja ali začetek junija. Nemalovažno lahko tudi odstranite delovno mesto za toplotne rastline. Pojdite na sončna mesta, kjer se dobro napreduje na podaljšanju celotne sezone. Na mestih s častimi letnimi doždami gomfrenu, ki želijo izrazito v teplih.

гомфрена в горшкахČe želite omogočiti rast udobnega vhoda, pomembno je, da ga ne pozabite, redno pošiljajte po pošti. Delati to je treba natančno, ne poškodovati mlade zmage. Svoj sodobni poliv zagotavlja neprekinjen dostop do živalske vlade. Podkompleksni kompleksi udobnosti, ki omogočajo hitro pojavljanje butonov.

хорошая рассадаZačetni podkormuk začne dodajati v grunt že v kontejnerjih s prodajalcem. Po vpisu v klub – z intervalom 2 tedna. Če rastlina izrašča v goršah za cvetje, to olajša dodajanje čajev, vendar v slabih koncentracijah. Ko gomfrena začne cvesti, podkormku sledi takoj čudovito. Prikazano na fotografiji gomfrena zaposlitve in vhod za katero, izvedeno gramatično in pravočasno, ne preusmerja obdelovalcev svojih poklonikov.

Če pošiljanje neprimerno ugodno organizira, rastlina bo zelo razrasla zelenjavo. No za celoten sezon ne more biti razumno ne zacvesti.

Gomfrena in ceniteli lepote

bolša klumba z gomfrenojZaradi tega, da gomfrena pripada dekorativnim suhim svetom, se uporablja za ustvarjanje različnih cvetličnih kompozicij. Ko raste, prašno zacveta, butoni akkuratno srezujejo in izsušivajo. Za to njihovo pomešanje v temnem prostoru z dobro ventilacijo. Pobegi zbirajo v pučkah po več delih in vešujejo butonom navzdol. Po polnem izsihaniji, cvetovi uporabljajo cvetličarne in ljubitelje naravne lepote.

Gomfrena čudežno gleda v buketah:

 • s cinnijami:гомфрена с циниями
 • v podjetjih z eksotičnimi sukkulentami;kompozicija s суккулентами
 • v tandeme z angleškimi rozami;гомфрена с английскими розами
 • sosedstvuya s kraspediay.гомфрена с краспедией

Takšne kompozicije cvetov poražajo svojo izyscannost in lepoto. Zato se ne bodo pojavljali v hišah in stanovanjih ceniteljev narave.

V landšaftnem dizajnerskem gofreju se uporablja v alpinarijah, na sanitarnih klubih, v nameščenih kontejnerjih in napolnjenih gorščih. V osnovi se uporablja kot:

 • dekorativno zapolnitev različnih pustotov med drevesjami;med деревьями
 • bordûrsko ukrašenje osnovnih klubov;gomfrena navdih bordûra
 • izyscannoe rastlinstvo v okrožju sadnih okraskov;ustvarjanje sadovnih dekoracij
 • cvetje v ogromnem gorovju na danem mestu.

Poleg tega, gomfrenu uporablja za zdravljenje različnih bolezni. V primeru, da so bili v Indiji uporabljeni, da bi jih dodali ljudem. Sodobni “znahari” pripravljajo različne odtise iz barve in se uporabljajo pri zdravljenju bronhita ali splošnega krepitve organizma. Kakor tam ni bilo, je pomembno, da se odpravite na kakršen koli način zdravljenja bolezni. Vedno to, kar pomaga enemu, se lahko izkaže za vredno drugega.

Podvedite ga, če ga lahko označite, kar gomfrena zanima svoje začetno mesto v zadovoljenem dizajnu. Ona z osebnim obrazom okrasi dačne klube. Izredno smotrni v seriji in lahko dolgo ohranijo svojo barvo in lastnosti v zimskih buketih. Poistine, neumirajoči naravni šedevr.

Posev seмяn гомфрены на рассаду – video

Vysatka gomfreny v odprti gunt – video

Пышное цветение гомфрены – video