posadka in vhod za gaziranje v gorške Posoda in vhod za gaziranje v gorški – prostata in lahki postopek. Če želite izraziti afriško romaško v svoji hiši, zadostujejo določena pravila. Kako izgleda gaziranje in metode njegovega razmnoževanja, si oglejte v članku spodaj.

Izbor poštnih pošiljk in določitev mest za nalaganje

vprašalni grunt za gazanije Rodinirane gazije so tropiki, vendar rastejo že prilagojeno za izražanje v različnih klimatskih pogojih. To je edinstven cvet, ki lahko vse svoje ureja butonom. Cvetočki napominjajo smeh romaški in astry. Raskrivajo se butony rovno v poldenj.

Današnja kultura zelo ljubi veliko sveta, zato bo najboljše mesto v redu, kar bo na solnečni strani. Samo po sebi raste ne zelo veliko. Učinkovita njegova velikost, optimalno upoštevana vazonska površina 50 ml. Takoj goršok podide rast z 2-3 barvami.

Neobvezno slediti za vlažnostnostno pošto v gorški z gazaniej. Vedno cvetje ne sme polno živeti v stalno mokroj zemlji. To lahko celo pripelje do rastlinskih rastlin.

Pri posadki rastlin je treba posebno pozornost posredovati po pošti. Ona mora biti rihloj. Lučše oddati predpogoj za posebno ponudbo iz sanitarne trgovine. Zemlja sledi, da se sme s peskom v sorazmerju 3: 1 in pred napolnjenim gorkom horošenko progresirati.

Posoda in uhod za gaziranje v gorške

semena газанииIzsegajte zrno na razpravo sledi februarja. Za to je potrebno uporabljati raztopine tablete s torfom. S semenami je treba namestiti v poseben podon, s pomočjo katerega potem izvajajo poliv. Berja voda s takšnimi škodljivimi rastlinami bo enakomerno vprašana in tveganje za porazo porabnikov namnožno zmanjšano.

Za hitro in kakovostno napredovanje zelena, priporočeno je, da pokrijete poliétilenom in namestite na sončno stran. V tem primeru lahko govorite o toplotnem učinku. Jaz sem že 4-5 dni uvidel prve prorostke.

пикировка рассадыPo pojavu vhodov, mini-parkirišča bo treba premakniti, drugače pa bo v razpadu preveč vlažne. Pikirovku priporočeno izvajajo vsak mesec po obisku. Vsak ekzemplar mora nujno preiti v ločen stakančič.

Če se ne želite bojevati, preusmerite rostke, morate uporabiti razbrezgivatelem.

газания в горшкеKot samo rastline se pojavijo po 5 polnopravnih listih, cvetovi gazanije pa se lahko dvignejo na stalno mesto v gorščiku.

Uhaživam za rast v domačih razmerah

пышное цветение газании в горшкеRešiv izrazite gakacijo v domačih pogojih, s trenutkom, ko se porabi, je vredno kupiti v posebnostih vhoda za to rast. Rech idet o podkormke in polive, vhod za poštno, obrezke rastline. Če se držijo vseh pravil, bo kultura neprestano porazila svoj običajni cvet.

Polivi in ​​podkormke rastline

полив растенийGazanija ima precej dolge korenine, za račun česar se lahko vpraša vlada z glubini zemlje. Lestvica, ki izpolnjuje zaščitno funkcijo, odstrani rast od presihanije. V povezavi s to kulturo ne potrebujete pogosto polive, v skladu s svojo naravo gazicijo pa vzdržujete. Podobna pravila, v skladu s katerimi boste vsi ljubili se bojte s cvetnim svetom.

podkormka gazanijeVažni pogoji so pod poštno pošto v polovičnem stanju. Količine, ki so na voljo, uporabljajo samo kompleksne pripomočke, ki jih je treba poslati dvakrat v mesecu. Če bodo vsa ta pravila izpolnjena, bo rast porazila veliko število velikih socvetov.

Sistematična podkorma je jamstvo za pojavljanje bolnikov.

Obrezka rastlin

pri pravilnem uhoduČe želite, da ga oskrbite, je treba obremeniti, tudi če bi rast v gorščini na podoknik. V nasprotnem primeru je mogoče pozabiti na običajno cvetje in pojaviti nove zmage. Postopek se izvaja v začetni obliki. Odstranite vse potrebne zmage na razdalji 5 cm od površine zemlje.

Bolezni rastline

тля на газанииRast odpornosti proti različnim boleznim, vendar vedno prisotne riške prisotnosti. Dovolno pogosto na cvetlične je mogoče zamenjati sliznej in tlû. Vse to se bo izključilo od teh vretejlov s preverjanjem vsake liste in zbirke vrediteljev. Cvetok namerno hrupki, zato jih je treba zamenjati z vodo. Da bi preprečili takšno nevarnost v bližini rastlin, ki priporočajo, da se preseli česen. Silni njegov zapah deluje na vreditelih, jih odpušči. Vmesno česen lahko obiščete šalfej, luk ali petruško.

паутинный клещŠe ena nevarnost za plin je pavtinski klešč. V primeru, da se pojavljanje vrečevalcev pojavi, je treba rastlino raztopiti z razkuževalnimi insekticidi, po tem, ko nakrite plenko v nekaj dneh. Če se zemeljski plin nahaja v vlažnem prostoru ali je njegov neprestano mokrilen, se lahko razvije sedma gna, ali pa se prikažejo problematično. Vse skupaj proizvajajo profilaktične ukrepe: v času podkomarstva in poliva preprečujejo vpadanje na udobje ali vodo. Če se je že izobraževal, je potrebno spremeniti borzno tekočino.

gaziranje na podokonnikePri zasebnih izrazih gakanije iz semena v domačih pogojih lahko dobite zdrav cvet. Rastenie nenavadno porazuet lepimi butonimi, ki bodo okrasili sobe za dolgotrajno obdobje.

Video o zimovke gazanije