primula na dače Eden od prvih vesennih rastlin, zacvetujočih v sadu, je nova primera, posel in vhod v odprto skupino, ki ne zahteva preveč sil in znanega. S latinskim jezikom naimenovanie te očarljive kulture prevaja kot «prva, ranjava». Rastenje poraduet ljubiteljev cvetličnih kultur ne samo naključnega cvetenja, neprikladnosti, pa tudi raznolikosti živahnih in obrobnih krasov.

bela primula To velikoletnejše rastje. Cvetki ne samo, da so lepe, ampak vizualno gledajo in imajo prijeten vonj. Imenih približno 500 sort raznolikih rastlin, ki omogočajo cvetlične in krajinske oblikovalce, ki izberejo ustrezne in učinkovite sorte. Pri nekaterih sortah se začnejo dogodki, ki se bodo začeli s prvovrstnimi lučmi tepolnega, vesennega sonca in drugi – samo v serednih letih.

V naravi lahko pridete v pokrajino Evrazije in Ameriko. Nekontrolisane raznovrstne barve ščitijo Kranjsko knjigo RF.

Osebnosti posadke, ki se uporabljajo v odprtem gruntu

posadka primuly rozetamiNa vprašanje, kako se začnejo “Kadar bi želeli prispeti v odprto gruno?” izkušeni dačniki sorazmerno odgovorijo, kaj se v odprtem gruntu pripelje in ves čas, in na koncu. Če je cvet vso živahen, je najbolje, da se vse objavi do zadnjih dni maja.

Prav tako je pomembno, da pravilno izberete mesto za delo. Lučše, če bo to zatekli čas. Možno izbrati mesto pod drevesi in kustmi, da ne bi padli na cvetje. Vendar v severnih regijah na delovnem mestu, ki ga želite izbrati, poiščite, sončno mesto.

primula rannej vesnojPočivanje za izražanje kulture mora biti rihloj, stara in zračnopropitoma. Zastoji vlagi opasen za rastline. Glinistyj grunt prav tako sodeluje pri zaposlovanju kulture. Če ga boste potrebovali preveč, se vam ne priporoča, da ga pošljete. Prav tako podjite vermikulit ali izmenjani moh-sfagnum. Reakcija grunta je potrebna slabo ali netrajno.

Pred izhodno pošto je priporočljivo vzvratiti in očistiti od sorodnih kultur.

Če uživate v veliki raznolikosti, med njimi priporočamo, da ostanejo okoli 25 cm. Če so kompaktne, ni manj kot 15 cm. Kljub temu, da lišnega prostora in svetov med kustiki ne bi smelo biti, prednost želijo izgubljeni položaji.izrazyvanje primuly iz semen

Na fotografiji prikazana velikoletna primula. V grunt posadi proizvodnjo s pomočjo razdaje te kulture. Izraščanje iz semen – to je dolgotrajen in težak postopek. Običajno na delovnem mestu, ki ga porabijo, ne gre rane, če se dva leta po tem pojavi, kot se pojavijo prvi vhodi.

Posebnosti uhoda za primuloj

пестрая красота примулыPrimula – neprimerno mnogoletnejše rastje. Ona je sposobna prenašati in zasuhu, in izpadnejše upadanje lučev solncev, vendar ne prebregati pravilnih delovnih mest in vhoda ne stane.

V primeru, da za sadovoj primuloj potrebujete izpolnitev vrstnih priporočil, ki pomagajo izraziti zdravo, običajno cvetno kulturo:

 1. Polivne rastline morajo biti redno. Posebej važen poliv v vesenčnejšem času, vendar v tem primeru ni treba dovoliti, da se vlage vlagajo v grunto, če je to namensko za kulturo. Prav tako ni dovoljeno dopuščati uporabe kapljic vode na listnih rastlinah.
 2. Primula se čudovito odziva na zunanjem podkormu. V kolikor je udobje najboljše, kar je na voljo za prevoz. V obdobju vegetativnega rosta je v udobje.cvetuŝaâ primula na klube
 3. Oseba potrebuje podsipacijo k okrasnih rastlin z malo grunte, in zgoraj skrito suho živilo. To ščiti rastlinstvo in njegovo kornevno sistem od izmerjanja v zimskem obdobju. Osebno pomembno ukritje v severnih regijah.
 4. Običajno redno pošiljajte grunt okoli kustikov in odstranjujte sorte. Propolka varuje kulturo od bolezni.

Posredujte v odprtem gruntu, ki se premika v Sibiri in v drugih regijah s surovim klimatom. Dohod za rast tam manj kot se razlikuje. Vendar pa je bolje, da rastline rastejo na soncu, pri čemer je potrebno nenehno odkrivati ​​kulturo iz izmerzanije. V količini, v kateri je podokna suha listina.

Primer v dizajnu

primula v kompozicije na klubuLandšaftni oblikovalci so dodali primolo za njihovo jarko in učinkovalo cvetje in izjemno kombinacijo med drugimi cvetličnimi kulturami. Pri ustvarjanju landavnih sestavin sledijo učiti časovna obdobja cvetenja rastlin.

Partnerji kulture lahko postanejo:

 • нарциссы;
 • пионы;
 • барвинок;
 • астильба;
 • пупочник весенний;
 • хоста;
 • paporotnik;
 • и другие.

primula na alpijskijski gorkiPrimuly lahko predstavljajo ukraševalne vodne vode, kjer se odlično usklajujejo z lilejniki, kuvniki in bolotnimi nezabudkami. Prav tako so podprte za ustvarjanje rokarjev in alpinarijev. Prav tako izjemna različica je zaposlitev v bližini bližnjih majhnih nizkorazrednih kultur.

Če želite, da se nahaja poleg zelenjave, na primer s srečo, bo izgledalo bolj učinkovito kot pri štetju svojih znanih, peščenih barv.

Primula – prvovrstna, privlačna pozornost cvetličnega in oblikovalca. Posreduj in prispej k temu, da ne bo sestavljen iz truda, ampak v tem času, ko ne bo več svetlih barv, ki ostanejo brez prijetnih vtisov.

Videoposnetki o posadkah, ki so na voljo v odprtem gruntu